- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
r3dsnake #9306 üzenetére
A bluetooth dologhoz. És ez MINDENKINEK szól.
Ha nincs feltelepítve semmi bluetoothos segédprogram, akkor alapból a my storage-ra menti a küldött dolgokat. Amikor viszont megkérdezi, hogy mentsem-e a fájlokat, ha yes-re nyomunk, akkor helyezi át a my device\my documents mappába.
Nézzétek meg! Amikor jön a kérdés, hogy mentsem-e, akkor ne nyomjatok semmit, hanem indítsátok el egy fájlkezelő programot és menjetek a my storage-ba, ott lesz a gyökerében. -
Styleboy
tag
válasz
r3dsnake #9163 üzenetére
Szia r3dsnake.
Hát a W-lanos dolgot még nem probáltam,csak netezésre, adatok firistésére használom de nem tartom kizártnak azt hogy pc keresztül tudjál böngészni a telefonon,legfeljebb egy progi segitségévél.
A zenelejátszóak én a IPhonos clont használom vagyis S2P 0.50QVGA használom.Kézel egészen jol kezelhető,egyedöl a hangszint szabályzó hiányzik nekem belőle,de szerintem ki lehet birni.Egyedül arra kell figyelni h ha ezt a progit használod ne ragd rá az IPhonos bilentyüzárt mert néha az alap bilentyüzáral együt elég szép dolgokra képesek.
A füles átalakitó kábelre sokan panaszkodtal hogy tul hoszu.SZerintem pont megfelelő mert szerintem az ember zsebben hordja ilyenkor a telefont és nem kézben.ÉS mikor pulóver mögöt elvezeted a kábelt és meg akarsz nézni valamit a telefonon akor nem azt fogod érezni hogy rövid a kábel mert már a pulóvert huza felfelé rólad.És igy is pont elég. Annyi még róla kicsit kemény burkolata igy hidegebb időben csöpet ridegé válhat.Én egy sonyericsson walkman mobil fülesét használom hozá.A hangzás igy magért beszél.Ha meg a gyári hangerő nem elég akor még egy telefonkód segitségével még tudsz is rajta állitani,ami szerintem el is fér.Igy a telefonok töbségét odaveri hangerőben és még be sem torzit.
Szerintem érdemes megveni.Én csak az elején voltam ugy hogy lehet jobb let volna egy másik,de mivel okostelefonok közül ez az első WIN-es igy szokni kellet.De mostmár mást el sem tudnék képzelni.NAgyon meg lehet szokni.HA van még kérdésed irj nyugodtan.Szerintem ahogy tudunk válaszolunk rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest