Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaabbaa

aktív tag

Sziasztok!
    Kb. két hete vagyok én is omnia tulaj, használtan vettem (mondhatni karcmentes állapotban). Eleve úgy kaptam meg hogy XDHK2-es ROM volt rajta. Mostanra nagyjából sikerült azt a több mint 9000 bejegyzést végigolvasni ami itt elhangzott. Rengeteg kérdésre választ találtam, szóval, csak így tovább, ez egy király fórum, és remélem sokáig elérhető lesz még! :C :C :R :R :C :C :R :R

Na de a lényeg: Leszedtem a Taril féle DXID1-est. A hétvégén lesz időm hogy feltegyem. Amint megvan nekiállok tesztelni, és az eredményekről majd beszámolok.

A XDHK2-es rommal a következő hibákat tapasztaltam:

-Nekem is bekavart a touch player (8gb-os tárhelyet telerakta)
    -A PDA üzemideje kb. 1 nap (5-6 db sms,20-30perc beszéd, 10-20perc gps, 20-30fénykép)
    -Ma először nekem is átállítódott az óra (este 6 körül, 10 perc gps használat után, 20:30-ra ugrott)
    -Az sms hang szépen be van állítva "saját" hangra, mégse szólal meg a drága ha sms jön
    -A bluetooth-on érkező file-okat mindig az "Application Data"-ba teszi, hiába van beállítva a BT FTP
    -Egy kicsit lassan reagál a dolgokra, pl. a programok indítására, vagy akár csak a főmenübe való belépésre...
    -Az IGO csak akkor talál műholdat (4-5perc) ha egyhelyben állok, menet közben jó 10-15 percbe is beletellik a jelfogás.
    -A youtube-os videókat nem játsza le az opera

Remélem ezek a dolgok mind megoldódnak az új rommal! További vágyam a TMC vevő IGO8-ba való behergelése. Erre is azt írták hogy ezzel (XDHK2-es) a rommal nem megy, ill. hazavágja a rádiót, ezért meg se próbáltam... remélem az új rom beválik! :))

Új hozzászólás Aktív témák