Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok!
Kb. két hete vagyok én is omnia tulaj, használtan vettem (mondhatni karcmentes állapotban). Eleve úgy kaptam meg hogy XDHK2-es ROM volt rajta. Mostanra nagyjából sikerült azt a több mint 9000 bejegyzést végigolvasni ami itt elhangzott. Rengeteg kérdésre választ találtam, szóval, csak így tovább, ez egy király fórum, és remélem sokáig elérhető lesz még!Na de a lényeg: Leszedtem a Taril féle DXID1-est. A hétvégén lesz időm hogy feltegyem. Amint megvan nekiállok tesztelni, és az eredményekről majd beszámolok.
A XDHK2-es rommal a következő hibákat tapasztaltam:
-Nekem is bekavart a touch player (8gb-os tárhelyet telerakta)
-A PDA üzemideje kb. 1 nap (5-6 db sms,20-30perc beszéd, 10-20perc gps, 20-30fénykép)
-Ma először nekem is átállítódott az óra (este 6 körül, 10 perc gps használat után, 20:30-ra ugrott)
-Az sms hang szépen be van állítva "saját" hangra, mégse szólal meg a drága ha sms jön
-A bluetooth-on érkező file-okat mindig az "Application Data"-ba teszi, hiába van beállítva a BT FTP
-Egy kicsit lassan reagál a dolgokra, pl. a programok indítására, vagy akár csak a főmenübe való belépésre...
-Az IGO csak akkor talál műholdat (4-5perc) ha egyhelyben állok, menet közben jó 10-15 percbe is beletellik a jelfogás.
-A youtube-os videókat nem játsza le az operaRemélem ezek a dolgok mind megoldódnak az új rommal! További vágyam a TMC vevő IGO8-ba való behergelése. Erre is azt írták hogy ezzel (XDHK2-es) a rommal nem megy, ill. hazavágja a rádiót, ezért meg se próbáltam... remélem az új rom beválik!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest