- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dante73
tag
Elsőként egy SPB KELL rá. Sokat dob a dolgon. Email-ezésre nem használom, így arról fogalmam sincs. Netezésre is ritkán, (kajarendelés, hasonlók) mert ahhoz a kijelző kicsi. Ehhez egy Opera böngésző. Navigációhoz Igo, (mindig szedd le hozzá az XTRA.bin filet, sokkal gyorsabban meglesznek a műholdak) Multimédia.... Ez pedig nehéz kérdés, mindenkinek más jön be. Én a TCM pocket playert használom, ha jól rémlik. Gyakorlatilag mindent lejátszik. (Azért 5.1-es, full HD-t ne várj tőle... ) 1-2 játék, egy skype, (ami sajna háttérben nem megy) egy ACR hívásrögzítő, kb ennyi, amire nekem szükségem van. E-mail klienst pedig majd írnak az okosok. Egyébként, nagyon sok múlik a beállításokon. Az, hogy hogyan állítsd takarékosra a telefonod, hová telepíts, hogy kilődd a futó, de nem szükséges process-eket, stb, stb. Nem csak "felépíteni", használni is tudni kell ezt a készüléket, és akkor elégedett leszel vele. Akárcsak én. Évek óta megvan, eszembe se jutott lecserélni... (Na jó, wp7-re egyszer, de hamar letettem róla...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest