- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi77ful
csendes tag
válasz
cbrfireblade #21202 üzenetére
Köszi probáltam mindenhol mindenféle erővel kb 1000+nyomtam de semmi úgyhogy elvittem a szervizbe és holnapra kész lesz.
-
válasz
cbrfireblade #20202 üzenetére
Amíg nem zavaró, én nem piszkálnám...
Le kell hozzá szedni az érintőt az LCD-ről.. (nagy valószínűség szerint a kettő között van a por..)
Van aki már szedte le többször, meg vissza is rakta.. én nem játszanék vele..
Kérdés, mennyire ragadna rendesen vissza..kérdés, nem sérülne-e meg..
Igaz, 3 ezerért már lehet kapni, de ha nem muszájEsetleg nézd meg a videó 1-3 részét is.. ha mégis rászánnád magad...
-
logarithm
őstag
válasz
cbrfireblade #20009 üzenetére
Próbáld ezzel , vagy rendes opera-val.
Vagy NetFront Browser v4.1 Release 2.
Üdv. -
ivzso
csendes tag
válasz
cbrfireblade #20007 üzenetére
Kb 1éve nem támogatja a Skyfire a winmo-t a régiónkban ezért nem tudod használni. Keress egy másik böngészőt, nekem bevált az opera mini (kicsi adatforgalom, gyors).
-
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19989 üzenetére
Ok.
-
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19987 üzenetére
Tévedsz.
A fórum nem arra való, hogy helyetted keressen neked megoldásokat, ráadásul olyanokat amikhez te is hozzáférsz, ha nem vagy lusta.
Ha a kérdésedet, amit ide írtál, a Gugliba írtad volna, már meglenne a megoldás. -
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19979 üzenetére
Ott ülsz a gép előtt, ha jól látom neted is van, elvileg a Guglit is telepítetted a PC-re.
Mi kell még? -
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19969 üzenetére
Gugli?
-
Okosság
tag
válasz
cbrfireblade #19577 üzenetére
Ezt a programot nem ismerem, én régebben a Mobiola webcamera progit használtam.Egyszerű, gyors, jól konfigurálható.
Próbáld ki, AS -en keresztül mennie kell. -
snooze
veterán
válasz
cbrfireblade #18664 üzenetére
van a vaterán csak nyilván nem brando..2990ft..[link]
-
r0by
addikt
válasz
cbrfireblade #18637 üzenetére
Én már használtam párszor. Szépen, stabilan tartja a telefont, lehet fekvőben is, szóval forgatható, de csak 270 fokban ha jól emlékszem.
Egyetlen gondja szerintem az, hogy nincs elég rés a telefon hátulja és a tartó között, ami így nyáron eléggé hátrányos dolog a melegedés miatt igo használata közben. Most nem jó a klíma a kocsimban, így meg aztán kész ko, csak pár percig tölt a töltő. Hiába fújum rá a kinti levegőt, nem tudja lehűteni.
Hacsak nem kezdünk el moddolni, közétenni egy jó hőelvezető anyagot -
bandi0000
nagyúr
válasz
cbrfireblade #18542 üzenetére
hali az mitől van h felraktam a samura egy shel mobile 3 at asszem és azóta mindig ébreszt 6 kor pedig be sincs kapcsolva az ébrasztő
-
válasz
cbrfireblade #18521 üzenetére
Köszi szépen,hogy megnézted!
És a többieknek is!
A válaszaitokból akkor azt kell,hogy leszűrjem, hogy hiába irta némely oldal, hogy töltés funkcióval, mégse tölt valamiért.Nem tudom hogy lehet ez megoldva. Én azzal a naiv gondolattal voltam,hogy ez a kábel nem más, mint két csatlakozó, közte 4 vezeték + - meg a két adat..
Gondoltam a tápot egy az egyben megkapja és csóók...
De akkor ezek szerint lehetséges, hogy az usb felöli végében lenne valami kis elektrónika?!Itt melóhelyen a benti ezer éves(uhh.. 2003as
) gericom notin is kipróbáltam.. (xp) van rajta.
Érdekes volt.. elösször rátettem.. érzékelte,hogy új hardver.. nem töltött..
Nem is tudott telepiteni hozzá drivert..Neten bóklásztam, fénysebességgel (20k/sec mobilnet 3G nélkül rulez
) leszedtem AS-t (4.5).
Feltelepitettem, toltam neki egy restartot.
Samu rárak.. gép felismer.. telepit... hopsz.. elkezdi "tölteni"..elvileg :S
AS elindúl.. szinkronizációk mennek frankón..Töltés me ugyanazt produkálja.. mintha töltene.. de ha leveszem, leesik az akkuszint..
Talán kevésbbé mint az otthoni gépen, és mintha a samu is jobban melegedne.. de leesik..Lehet az is,hogy esetleg túl sok kakaó kellene neki? lehet összefüg azzal,hogy IGO+töltés esetén is lekapcsol a töltés...(autós töltö, de a hálózatissal is..)
Nah mindegy.. öröm és boldogság..csak félig.. asszittem sikerűlt jó áron faja kábelt szerezni... a jó ár stimmel,a faja csak félig..
Marad az, hogy vadászok valahol egy APCBS10BBE kábelt.. akár próbára is..
Nincs valaki újpest közelében?Köszi a segitséget srácok!
-
válasz
cbrfireblade #18516 üzenetére
Köszi!
És te ezzel csináltál már pl ROM cserét?
Nekem is ilyen van.. ez a töltés dolog meg.. kikészít
Holnap kipróbálom melóhelyen az ezer éves notimon.. (nem ez a lényeg, hanem,hogy másik gép)Okosság: neked is köszi
-
Okosság
tag
válasz
cbrfireblade #18513 üzenetére
Nem kell beállítani semmit hogy töltsön és mindegy az is,hogy USB vagy szinkronizálás módban van rádugva.
-
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #18510 üzenetére
Akkor mint az asztali gépen csinálj parancsikont!
Neked mi jön elő?
Rakd fel a shellt! -
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #18508 üzenetére
Ceruzával rányomsz hosszan az exe.-re és ott ráböksz a "send shortcut to program...."-ra.
-
snooze
veterán
válasz
cbrfireblade #18506 üzenetére
le is irtad mit kell tenni..csak a parancsikont a windows-startmenü-programs könyvtárba kell tenni,és akkor megjelenik a programok között,utána meg csak kijelölöd hogy jelenjen meg az asztalon..
-
Rick4
félisten
válasz
cbrfireblade #18499 üzenetére
Ez az igo egy olyan kártyán van, amin igo logo is van?
-
r0by
addikt
válasz
cbrfireblade #18496 üzenetére
Enyémre ez van írva: cad300sbe
-
Okosság
tag
válasz
cbrfireblade #18489 üzenetére
A Fingerkeyboard elég jó billentyűzet, próbáld ki
-
válasz
cbrfireblade #18488 üzenetére
Sms irásnál alul középen kellene hogy legyen egy kék ikon.. amolyan billentyúzetet jelölő.. nekem pl HU isvan irva rá.
Mellette egy Felfelé nyil.. ha nincs, bökj az ikonra.. nah.. erre a kis nyilra bökj rá.. elvileg feljön egy lista, a választható billentyűzeteiddel.. nem lehet,hogy csak itt lett átállitva? Próba cseresznye.. -
anzo
senior tag
válasz
cbrfireblade #18479 üzenetére
Az emlitett NoData programnak működnie kell 6.5 alatt is nekem soha nem volt vele gondom. Ezért alapból én minden romomba bele is rakom mert nagyon sokan használják.
-
tresh
veterán
válasz
cbrfireblade #18479 üzenetére
Hát akkor 2 verzió áll fent egyik amit én is csináltam hogy kikapcsoltam minden ilyen fajta szolgáltatást méghozzá úgy hogy kitöröltem az elérhetőséget.Másik lehetőség hogy felteszel egy magyar /angol 6.5 főzött romot ha magyar akkor anzo ha angol akkor a srácok amit adtam fórumot leírják ezekbe alapból benne vannak és működnek.
Laci4: 1. a két verzió csak a háttértár méretében tér el egymástól minden ugyan az és ebből fakadóan se előnye se hátránya nem lesz semmilyen téren kivéve a nagyobb tárhelyet
2. hivatalosan is volt belőle 16GB forgalomban mo-n nem csak a gsm boltba az megint más dolog hogy a szolgáltatoknál a 8Gb volt palettán
-
tresh
veterán
válasz
cbrfireblade #18473 üzenetére
Szóval a progi neve ami letiltja a szolgáltatós net,wap stb >>Nodata [itt] megtalálod. De attól még az ikon kint lesz mert pc-telo kapcsolatot is ott jelzi neked
Másik kérdésed a bill zára igen van automatikus de nem tudom meg mondani pontosan a helyét mert én 6.1es romot használok + én jobban szeretem hosszan megnyomni az end gombot és már rajta is van a bill zár.
A rom hogy 6.5 van fent és angol szerintem teljesen rendbe van bár van magyar megoldás anzo szakács kolléga ontja magából [link] regisztrálni kell természetesensojer:[link]
-
anzo
senior tag
válasz
cbrfireblade #18400 üzenetére
Az attól függ, hogyan milyen programot használsz mert a GPS chip használata magában ingyenes de ha pl a Google maps-t használod ott az adat forgalmad után fizetsz a szolgáltatódnak mivel az az internetről szedi le a térképeket. Az IGO-t pedig amikor megveszed akkor kifizeted a használat árát tehát további költséged nincsen vele. A szolgáltatói készülékekhez adtak amúgy IGO-t ajándékba természetesen azt is ingyen használhatod.
-
RumiTT
tag
válasz
cbrfireblade #18400 üzenetére
Teljesen ingyenes.
Van egy olyanom h: i900BSHI1/BSHI1 - i900BOHI1
Ez G4 előtti v utáni rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest