- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizu_
tag
válasz
RumiTT #19261 üzenetére
Sziasztok!
Kb. 1 hete azt csinálja az Omniám, hogy a Tétlenség esetén a világítás ki ennyi idő után beállítási lehetőségnél található időt, a beállítás után pár perccel kitörli bármire is állítom. Próbáltam beállítani majd újraindítani, de nem változott semmi, az elmúlt 1 hónapban nem telepítettem semmit.
Van ötletetek, hogy lehetne megoldani a problémám?Előre is köszi!
-
r0by
addikt
válasz
RumiTT #19263 üzenetére
Hidd el, hogy nálam is ez a szitu. Nekem is adták a dobozát, amin rajta van a matrica. A memkarin pedig a logo.
Én is eredetinek hittem, aztán a hosszas levelezés és a licence fájlok elküldése után a pofára esés, hogy nem is az...
És ez miatt én sem tudok belépni a progiban sem.
Kivéve, ha kollega androidos telójával jelentkezek fel. Az tutkó eredeti, így be is enged...Szó mi szó, szerintem téged is átejtettek
-
r0by
addikt
válasz
RumiTT #19200 üzenetére
Nekem volt, aztán levelezve Naviextrassal kiderült, hogy nem is eredeti az Igo (el kellett küldeni mailban a licensz fájlokat). Pedig eredetiként vettem, még a memóriakártyán is rajta van a Nav. logója.
Próbálkoztam rendesen és nekem is rossz felhasználónév vagy jelszó volt a hibaüzi.
Szóval engem átvertek
Téged? -
Somebody_HUN
csendes tag
válasz
RumiTT #19030 üzenetére
Pedig valószínűleg az lesz a gond. Mert nekem crystal clean fólia van rajta és akkor is olvasható ha süt a nap( persze nem akkor ha pont rá süt) Igaz az automata az nem mindig találja el hogy milyen erősségbe is kéne állítani de ha manuálisan maxra állítod akkor szerintem nincs vele nagy gond.
-
válasz
RumiTT #18954 üzenetére
Ano írtuk, valami fájlkezelési dolog miatt. ha megnézed, a képek számozásából adódik... külön mappába teszi ha eléri a 100at, 200at.. etc ha jól emlékszem.. a lényeg, hogy ezért.
A legtöbb fényképezőnél is ez van.. pl az én pana Fz50-nél is.. csak ott asszem 1000-res a mappa váltás...Szerk: meg is találtam a keresés csodái
-
tresh
veterán
válasz
RumiTT #18401 üzenetére
Van egy olyanom h: i900BSHI1/BSHI1 - i900BOHI1
Ez G4 előtti v utáni rom?[itt bogarász de kicsit segítek
]
3. Amennyiben HG4-es vagy bármilyen ennél magasabb (pl. HH1, HH9, HI1) vagy szolgáltatófüggő romod van, kattints ide <<<ezt a sort keresd -
anzo
senior tag
válasz
RumiTT #18150 üzenetére
A Bluetooth az egy egységes szabvány tehát az eszközöknek elvileg minden készülékkel együtt kell tudni működni. Sajnos ez nincsen mindig így de ha nem egy noname kütyüt akarsz venni akkor nagy valószínűséggel nem lesz semmi gond ha mégis akkor 3 napon belül kötelesek kicserélni.
-
anzo
senior tag
válasz
RumiTT #18114 üzenetére
Valószínüleg gyári rom van a PDA -don. Ezért nem igazán optimális az energia gazdálkodása, a storage memória mindenkinél más ez attól függ mennyi programot telepítesz a saját memóriába. A task switcher úgy tudod előhozni, hogy a kijelző aljáról felfelé húzod az ujjadat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS RT-AC68U
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest