- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
-
Attila04
tag
-
eosz
tag
Én pl. így használom. Ekőször is a samsung widget kivételével minden beépülő cuccot leszedtem a fő képernyőről, majd a a Mobile Shell saját beállításainál (a settings, today fülön a Left soft key-re egy Task Manager, a Right soft key-re pedig maga az Spb menü került. Szerintem nagyon kényelmes így.
Nekem is vagy egy kérdésem: hogyan lehet kikapcsolni a TCM rádiót az iGo-ban?
-
Skynet258
veterán
válasz
EAndrew #1571 üzenetére
Elméleti síkon igen, várni kell 24 órát vele, a használatiban is ez van. Én mondjuk annyit nem vártam vele, este megcsináltam, éjszaka pihent, reggel már használtam. Tehát elég olyan 10h is neki szerintem. Persze ez függhet attól, mennyi folyadékot használtál fel a felrakás alatt, ha keveset, akkor értelemszerűen kevesebb idő elég neki.
Megjegyzem, nálam nem csúszkált a fólia felrakás után sem, valószínű nálam nem úszott a folyadékban -
Attila04
tag
válasz
EAndrew #1571 üzenetére
Nem nekem jött a kérdés, remélem nem gáz, hogy válaszolok.
Tényleg kell neki 24 óra száradás, mert a folyadék miatt csúszkál az egész fólia a telefonodon. Ahogy ez szárad, párolog, úgy ragad a fólia a telefonra, és így elég szépen rajtamarad, gyakorlatilag csak szándékosan tudod leszedni. -
Skynet258
veterán
Pl. Pim Backup nevű progival
A Mobile Shell nem lassítja a telefon használatát, én legalábbis nem tapasztaltam. -
Telepíts fel egy alkalmazáskezelőt (pl. az általam már sokszor elmített WkTASK), azzal mindig láthatod, milyen program fut és mi az, ami felkapcsolódik a netre.
Tudtommal az automatikus kapcsolódást nem lehet szabályozni -legalábbis nekem még nem jutot eszembe rákeresni, illetve nem láttam vonatkozó információt sem. -
Amennyiben nem használod a WAP-kapcsolatokat (minek vetted ezt a telefont, de ez nem ide tartozik
): Start - Beállítások - Kapcsolatok fül - Kapcsolatok ikon - Haladó (? -angolul haszálom a WM-et, lehet, nem így írja) fül. Itt Hálózat választása, majd a felső részen a Szerkesztés (? -félrefordítás lehet -ld. fentebb
), itt az Általános fülön lesz olyan gomb, hogy Beállítások törlése.
Kész.
Fontos, hogy több adatkapcsolat is lehet a gépben, a Hálózat választása gomb megnyomása után a legördülő menüben nézd meg, nem-e maradt még olyan amivel fel tud csatlakozni a WAP-ra. Ezeket szintén szükséges törölni a fent leírt módon. -
A Windows Mobile alapból nem rögzíti az adathívások, GPRS-forgalom idejét.
Ajánlom az SPB GPRS Monitort. Igaz, nem ingyenes, de 15 napig kipróbálható, és ha tetszett, meg is veheted a teljes verziót. A program, amellett, hogy méri az adatforgalmat, beállítható úyg is, hogy jelezzen a havi/napi keret bizonyos százalékának elérésénél.
Letölteni innen tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged