- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
esetleg ezt még próbálja meg: (most kipróbáltam egy működő miuin, azon ment)
-kipattintja egy pillanatra az akksit, majd visszateszi
-az usb kábelt bedugja a gépbe (a telefonba még ne)
-benyomva tartja a vol le+home gombot (azaz a download kombót a power nélkül)
-a gombokat benyomva tartva bedugja az usb kábelt a telefonba is
ha sikerül, akkor elvileg downloadban indul el a telefon (a nexus s driver módját, meg itt találod: [link])[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
No, miui.us 10.5
Changes:
Latest Devil3 1.6.1
Added Devil config app
reduced zip size massively
removed additional gapps (left version that comes with nexus-s)
Added tweaks for performance and speed of data,wifi,scrolling and moreEzt szerintem felteszem...
-
paxm
aktív tag
-
Tamás88
őstag
Nekem sem kellett feltennem a Nexus driverjét, elég volt a Galaxy S-é is, sőt az Odin is felismeri (de úgy gondolom, hogy a frissítésnél mindent frissít, kivéve a legelejét, amikor a Samu szöveg és a Galaxy S jelenik meg, mivel a download mód ugyanúgy néz ki, mint a legelején, valamint kikapcsolt állapotban is zöld az aksi).
-
sonique
őstag
jig nélkül is vissza lehet hozni
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1153310&highlight=unbrick
proald meg evvel nekem egszer mar segitett amikor nem volt jig em még
az ne zavarjon meg hogy captivate van oda irva ugyan az a telefon mas külsövel ...
-
Osz24
tag
köszi mindent megprobáljuk a,kkor holnap.
-
logarithm
őstag
Nekem win7 leszedi mindig updateről a drivereket, szóval sose raktam fel és mindig beismeri.... (iamjustsayin )
[ Szerkesztve ]
-
Segnior_Barthez
senior tag
udv urak. tsunami 2nel az allapotjelzo savban a wifi/bt/gps/ford/ melletti kapcsolhato 5. bohoc ikon funkcioja mi?
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
radicspeter1
őstag
válasz Segnior_Barthez #9363 üzenetére
Swagga baby!! Poén az egész...ÉRTED!
Nosza fenn van az új c-rom v2 mix...
Jó! Aokp feauture plusz cm10 extrák faja egy párosítás!
Antutura kiváncsi leszek mit dob...
Eddig elégedett vagyok a cuna 2.0 után...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
válasz radicspeter1 #9364 üzenetére
Átlagos 3200 kötüli semával...na addig elleszek ezzel még ki nem jön egy újabb cuna
[LG NEXUS 5]
-
polomaa
aktív tag
válasz radicspeter1 #9364 üzenetére
Akinek esetleg nem jön be a C-Rom mix,annak itt a C-Rom Bean v2.
-
polomaa
aktív tag
válasz radicspeter1 #9368 üzenetére
Igen.Csak a mix-be van AOKP beütés.
-
bok92
addikt
Na feltettem a legújabb miui.us-t, és szerintem érezhetően gyorsabb mint a portugál ..
Viszont a videofelvétel ebben sem működik... -
HUTCHDB
nagyúr
a francba..... mar pedig le is toltottem.....
azt nem ertem, hogy sehol nem jelzik xda-n, hogy gond van ezzel a felvetellel...
ez valami magyar specifikacio?egyebkent ma reggel jott meg tavszamlan a mobilszamlam.
kicsit meglepodtem, hogy van benne 2 db Angliaba kuldott sms-em.
nezem a datumot, hat ez az uj miui megjelenesenek datuma.
csak szolok, hogy a kezdo lepeseknel (xiaomi account) szerintem kuld egy sms-t...szoval csinnyan banni a frissitgetesekkel...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
jjeahh
nagyúr
Mi ez a kingsoft 2.10.5,ha ilyen még galaxy nexusra sincs? Beelõztük a nagytesókat?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
logarithm
őstag
Valaki eltudná mondani, hogy most min kísérletezik a cm10?
cm-10-20121008-EXPERIMENTAL-galaxysmtd.zip
A changelog eléggé nagy! -
Vasinger!
nagyúr
Miért nem tudom megosztani a mobilnetem? /CM9 stable, sema kernel/. Mikor bekapcsolom a wifi hotspotot akkor pár mp lva ki is kapcsol magától. Valaki?
-
Tonyk
veterán
-
samfishR
senior tag
nektek 4.1.1-el nem szaggat a kamera felvétel közben?? akármilyen rommal próbálom, szaggat, lagol az app. próbáltam jb+al is, az is szar. ha leállítom a record-ot, 3-5 secre beáll a kép. a felvett videó visszanézve viszont folyamatos, azzal nincs gond.
-
Osz24
tag
sajna nem.probaltuk ugy is hogy 3gomb be es utana aksi be.de egybol .brick allpotba van.csak az volt meg erdekes hogy elotte nem ment fel a jw6 odinnal se.megallt es failed hibat irt ki.hogy re partion operation failed.mondtak hogy nexus drivere kene?nem tudom hogy amiatt .e
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a romot nem tudom használja-e a más
http://code.google.com/p/ice-cream-sandwich-sgs/
De tapasztaltatok launcher fagyást? Mostanában egyre sűrűbben jön not respond -
Tonyk
veterán
Próbáld ki ezt:
Vedd ki az elemet, tedd vissza.
Indítsd el az odint (1.3-as odin és megfelelő driverek azért legyenek a gépen!!!).
Dugd az usb kábelt a gépbe
Tarsd lenyomva a hangerő fel és le gombokat
Dugd a telefonba az usb másik végét.Megjelenik a kis softbirsk-es ikon, ne foglalkozz vele. Az odinnak be kéne sárgulnia, ha megvan, akkor PIT és PDA fájlt tallózd be. Repart elől pipa ki!
Start.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Már asszem kérdeztem, de választr nem kaptam rá:
Mit kellene lementenem és visszatöltenem ahhoz, hogy a telefonszámaim úgy maradjanak, ahogy voltak, ne kelljen összekapcsolnom, meg szinkronizálnom? Rém idegesítő egy FR után...Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Tonyk
veterán
válasz dancsuri #9387 üzenetére
Adtál valami tippet vagy csak közlékenységi roham tört rád? Lesz@rom, akkor ne rakja oda a pit-et.
Én csak azt merészeltem írni, amit több helyen is olvastam (merthogy nem voltam rest utánaolvasni, mivel csak halványan derengett annó én mit csináltam). Elnézést kérek! Innentől a tiéd![ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz berczy03 #9386 üzenetére
Én a google account-t használom erre. Ott tárolom a telefonszámokat, email cimeket, smseket (külön app). Illetve be van pipálva, hogy mentse a használt alkalmazásokat.
Igy kb. 5 perc alatt visszaállit mindent egy FR után. Feltelepit minden használt alkalmazást, igy már csak az alkalmazás adatait kell visszaállitani TiBa-val.
SMS-re meg SMS backup+. Ez eltart pár percig...[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Tsunami X 2.0 mellé Devil JB kernel felmehet, ugye?
Vagy jobb a Sema? Az aláírásokból azt látom, hogy most mintha népszerűbb lenne. -
berczy03
aktív tag
Köszi, ez eddig megvan, csak én szinkronizálom a Facebook-ot, Skype-ot is. (most nehogy valaki azzal jöjjön, hogy minek...) Ezek sokszor össze vannak rendelve, és egy FR utána mondjuk 40-50 nevet összerendelni idegesítő művelet.
Azért kérdem, hogy úgymond a címjegyzék DB-t menteni, visszaállítani. TB-al beállítottam az összes névjegy app-hoz, hogy mentse az adatait, de így sem volt jó, semmit nem állított vissza.Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
sgery
őstag
Gyorsan merül a telefonotok?
Megtaláltam a megoldást. Barátnőmnek adtam a telefont és kiderült, hogy ha teljesen kikapcsolod a mobilnetet, 3-4 napig bírja a telefon úgy, hogy közben csomót játszol rajta (ha nem játszol akkor még többet).
EnnyiFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Begi
senior tag
válasz berczy03 #9391 üzenetére
Értem, akkor félreértettelek.
Ilyen galádságot én nem művelek, igy csak azzal tudok segiteni, hogy gugliztam egyet. Ezt találtam: Super Backup : SMS & ContactsJa amúgy most nézem hogy CM10-ben ha a névjegyeknél vagy, akkor bal gomb, import/export és vcf-be kimentheted a névjegyeket.
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Wow! )
Van ennél jobb is: Ha egyáltalán nem használod, egyáltalán nem merül...(bocs, nem tudtam kihagyni...)
(#9393) Begi:: Igen, ezeket ismertem. Az export/import csak a fix névjegyeket menti el, pl. a HaxSync FB névjegyeit nem tudom visszatenni. :/ Na mindegy, azért köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
polomaa
aktív tag
Azt hiszem vagyunk itt egy páran akik kíváncsian várjuk,hogy milyen rom és kernelkombináció van a telefonon,esetleg ebbe a 3-4 napba mennyi ideig volt aktív a képernyő,mit jelent a csomó játék,esetleg telefonálásra használtátok e? Felrakhatnál nekünk egy mentést az akuhasználatról.
-
Tonyk
veterán
válasz dancsuri #9396 üzenetére
Meg van bocsátva! Mint mondtam a tiéd. Légyszíves segíts neki. Már megbocsáss.
Particionálási infókat tartalmaz igen, az újrapartíciónáláshoz. Én -veled ellentétben- nem tudom, hogy az odin esetleg a partíciós táblán eszközöl-e javítást, ha a pit meg van adva (mivel nem ismerem a program működését) a művelet során.
Nem újrapartíciónálásról beszélek, hanem partíciós tábla elképzelhető korrigálásáról, de ezt majd biztosan elmondod nekem. De lehet, hogy sületlenségeket beszélek.
De ha még nem is történik semmi, mi baja lesz, ha ott van a pit? Szerintem semmi, és megint sokat és feleslegesen beszéltünk erről a nagy semmiről. Én kérek elnézést.Egyébként meg köszönjük a segítséget ismét, amit a kérdező felé nyújtottál a problémájának hatékony megoldásában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest