- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
|nsane
tag
Sziasztok!
Feltettem ezt (AOKP JellyBean Alpha 2)
Meddig tart az első betöltés, nekem már 5 perce egy szarvas ló áll középen és sok fogaskerék pörög körülötte, de nem megy tovább. A kérdésem az, hogy ez normális és, hogy meddig tart?Ez egy SGS PLUS nem pedig a sima, azért is írok ide, mert amaz SGS+ fórum most halott. SORRY
-
Tamás88
őstag
válasz blakey #13247 üzenetére
Talán régebbi verziót használta, és azzal tette tönkre.
Egyébként váltottam, de nem telefont, hanem vissza tértem a GB 2.3.6 JW5-re, azaz arra, amit hivatalosan is kiadtak a kis hazánkban. És habár van 1-2 olyan kényelmi funkció, ami hiányoznak, de simábban működik az egész rendszer, nincs zene akadozás a FLAC fájloknál. Ja és alapkernelt használok, alap lemezformátummal.
(#13251) |nsane
No no! A kettő nem keverendő, ha GS1-es romot teszel fel a GS1+-ra akkor nem fog működni, tehát egy hozzá való romot kell keresned. Egyébként kb. 1-2 perc kell várni az első betöltésnél (addig míg nem jeleníti meg a kis ablakot, hogy frissít ami szintúgy kb. 1-2 perc).
[ Szerkesztve ]
-
DinkaDanka
tag
És ti melyik romot ajánljátok ? Legyen az ICS vagy JB ! Melyik a legstabilabb, leggyorsabb ?
Real Gamers Never Die, They Just Respawn
-
jjeahh
nagyúr
válasz DinkaDanka #13255 üzenetére
szerintem cm10 stable + semaphore...
gapps erre...Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Linkin
senior tag
válasz radicspeter1 #13248 üzenetére
Kivàncsi vagyok hogy S2-n ès nexus 7-en hogy fog futni
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
bubu333
tag
Sziasztok!
IMEI repair CM10 után hogy lehetséges?
Sajnos elveszett a szám és mindig kiírja induláskor hogy korrupt. Nem tudom hogy az újraindulgatás + csengőhang eltűnéshez lehet-e valami köze. Most raktam egy friss cm10 stable-t aztán kiderül hogy most is újraindulgat-e. Az IMEI-t jó lenne visszaálítanom.
[ Szerkesztve ]
-
bubu333
tag
válasz DinkaDanka #13262 üzenetére
CM10 telepítéskor
-
bubu333
tag
válasz DinkaDanka #13266 üzenetére
cm9 stable-ra. Már 2 hete így van csak lusta voltam foglalkozni vele. De most hogy egy nap 4szer restartolt recoverybe újratettem a cm10-et és az IMEI-t is el akarom intézni, hogy hátha ez az oka.
-
polomaa
aktív tag
válasz bubu333 #13265 üzenetére
Egy 3 fáljos gb-t esetleg megpróbálhatsz felrakni,hátha helyrerakja,ha nem akkor IMEI helyreállítása
-
polomaa
aktív tag
-
storm12
csendes tag
Sziasztok!
Legutoljára a telefonomon CM9 volt és a legutóbbi factory reset óta a telefon semmilyen SIM kártyát nem ismer fel. Azóta több rommal is próbálkoztam stock/főzött de semmi eredmény.
Megj.: Az IMEI számom nem veszett el.
Van esetleg valami, amit még megpróbálhatnék vagy vigyem szervizbe?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
na, egy érdekes kérdés...a gplayen vásároltam, emailt kapok, hogy minden ok, és nem tudom letölteni...valakinek valami ötlet, hol a hiba? hiba történt az infók lekérése során, ilyesmit dob ki...
szerk.
na, most kaptam egy ilyen emailt: az xxy eladótól való vásárlását a Google Playen törölték. Minden terhelés visszatérítésre kerül.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
cimp
senior tag
MIUI-s testvérek!
Erre tud valaki értelmes megoldást adni:
Már újra raktam ezerszer, teljes törléssel is. Egyszerűen a Phone az egekben és merül mint az állat. Azóta volt fent a @-Rom 4.2 és azzal nem csinálta ezt, de ahogy visszakerült a MIUI egyből.
Van valami spec lépés a MIUI telepítésnél amitől ez megjavul? Vagy mi sz@rt lehet ezzel csinálni?Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
DCI_market
tag
slim 3.1 alatt a fast usb charge hova tünt, nem vágjátok?, nagyon kéne
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
Tbs82
tag
Szerintetek melyik a legjobb és legstabilabb jelenleg létező ROM/Kernel az I9000-re?
Amin nem lagol, és a leggyorsabb működést produkálja viszonylag ? -
sztanozs
veterán
(szerintem a google a cm10 galaxy s download-ra pont az első helyen hozza a letöltési linket tartalmazó oldalt)
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
bubu333
tag
Sikerült egy GB flash-sel megoldani az IMEI problémát, csak az a bibi hogy minden alkalommal amikor felteszem a cm10-et, elvesződik az a rohadt imei újra...
-
Pete55555
addikt
válasz bubu333 #13286 üzenetére
Gb felrak - root - EFS LEMENT !!!!!!4444 NÉÉÉÉGY
CM10 felrak - rootexplorer - EFS visszamásolEFS mappa lementése az első lépés, mindig, sőt alapból annak kellett volna lennie, akkor is, ha nem ROMolgatsz minden nap, csak 1-2x szökőévente. Most örülj, hogy meglett, -mert el is veszhetett volna végleg- és mentsd le végre, hogy máskor ne legyen ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
sztanozs
veterán
válasz bubu333 #13288 üzenetére
Fura ez az EFS reset - valakinél majdnem mindig előjön, máshol meg sose lehet találkozni vele. Nálam van egy kb háromnegyed éves EFS mentés, de még sohasem kellett visszatölteni.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
polomaa
aktív tag
válasz radicspeter1 #13292 üzenetére
Nálam az F4k kezdte,utána még vagy háromszor vissza kellett állítanom.Most rendbe van,kb.fél éve nem mászott el,pedig én szinte minden új romot kipróbálok,ha csak egy órára is.
-
radicspeter1
őstag
Hová tűnt "V" kolléga?
[LG NEXUS 5]
-
polomaa
aktív tag
válasz radicspeter1 #13295 üzenetére
Már akartam kérdezni.
-
gubacsino
aktív tag
A magyarországi samu képviselet lehet úgy döntött, karácsonyra kivonja a forgalomból. Mert a tevékenységének hála, az SGS üket nem akarják lecserélni, és nem akarnak másik telefont venni a fórum olvasói. ami rosszabb a környezetüket is fertőzik , "elavult" készülékükkel.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Telel.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest