- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfpeti
tag
Próbálgattam a Governorokat. Rájöttem, hogy szart se érnek.
Most semmihez se nyúltam:
Ondemand,noop Sdcard 3072. És tök gyors.
Próbáltam az agyon favorizált SmartassV2 I/O SDcard 256, De se sebességnövekedést, gyorsulást, akkuidőt vagy valami pozitívumot nem tapasztaltam egyiknél se.
Ugyanolyan.... -
Vasinger!
nagyúr
Kiakaszt ez a sz@r CM10.
Először is. Meg lehet azt oldni, hogy az az ébresztőóra hangerejét ne lehessen módosítani szinte sehogy, csak külön ha én akarom? Tehát ha hangprofilok között váltogatok, vagy a hangerőszabályzásnál ne is jöjjön elő az a csúszka.
Ma sikeresen elaludtam, valószínűleg ez miatt és ez rohadt idegesítő volt, mert fontos lett volna felkelnem...A másik. Mikor a feloldom a kijelzőt, akkor egy mp.-re torzulnak a színek, azt hiszem mintha az alap rommal lett volna ilyen hiba, az első hsz.-ben olvastam. Ezt nem lehet valahogy orvosolni?
Továbbá az értesítősáv is szaggatva jön le, amit azért nem várna el az ember, CM9-en nem voltak ilyen bajok.
-
Tamás88
őstag
válasz Remus389 #12800 üzenetére
Meg az alap 2.1-es Samu féle Androidba is kék színű az aksi. Meg a szürke színű státusz sorom is egy kicsit beégett. De nem látszik, tehát nincs értelme kicserélni, meg amúgy is már lejárt a garija.
(#12805) Vasinger!
Hangerő beállításnál asszem ki kell kapcsolni, hogy az összes hangot egyszerre állítsa át, így utána már szabadon átállítható.
Az nekem is van, ugye zöldes lesz? Alap romban is benne van, de az egyéni romokban is benne marad.
Nekem nem szaggat, tök normális nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz kali8n #12806 üzenetére
Az van, csak kicsit nehézkes a beállítása. De lehet, hogy az lesz, de ha már itt ez a telefon, akkor.....A Nokia 3310 is tudta már ezt és azt ma 1 Ft-ért veszik, nem 40k-ért.
Tamás88:
és Eclips21 Néha jól jön ha az összes hangot tudom állítani, de azt pont nem kéne. Bár nem nagyon értem melyik csúszka mit állít. Valaki elmagyarázná?
CM9-en nem volt ilyen zöldüléses dolog, sohasem
Próbáld ki úgy az értesítősáv lehúzását, hogy csak kicsit húzod le. Egyből látni fogod, hogy miről beszélek Lehúzod az 1/3-ig, aztán 1 mp mire odamegy. Ha teljesen húzod, akkor nincs baj.
[ Szerkesztve ]
-
kali8n
aktív tag
válasz Vasinger! #12809 üzenetére
a zöldülés elvileg a voodoo color-al van összefüggésben. Próbáld ki ( V ) kolléga tanácsát. Itt a link.
-
Karee11
tag
CM10 stable megjelenése óta fent van. Eddig minden okés vele, nincs újraindulás, térerő gond, gps is talál gyorsan jelet (persze AGPS adatokat frissen kell tartani)
Kb 1 hónapja használom az Apollo nevű zenelejátszót, de néha gondol egyet és nem akar indulni hanem csak FC. Ilyenkor adatok törlését kell nyomnom, de akkor a zenék borítója is eltűnik.
Viszont van most Google Play-en is egy Apollo lejátszó azzal még nem volt ilyen gondom.Még annyi, hogy a hátsó hangszóró elég halk lett a stable óta, ezt legjobban a reggeli ébresztésnél hallom (illetve nem hallom) viszont dspmanager-ben nem merem erősíteni, nehogy szétrobbanjon a hangszóró
Valami ötlet a hangszóróra? Esetleg a fiókban még van egy Nokia 3330 az felébreszthet, bár az meg úgy rezeg hogy 2 mp alatt letáncol az asztalról[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
válasz Vasinger! #12805 üzenetére
Most a telefon tehet róla mert saját kezűleg elállítod az ébresztő hangerejét? Mikor még némán meg mindenhogy ébreszt.
A cmc től is tud zöldülni ahhoz nem nyúltál?!__
Elite v5 meg ugyan olyan jó mint a v4, változás amit észre vettem kb az analog óra, tetszik
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem arra értettem. Hanem arra, hogy azt mondták nekem, hogy vegyek egy ébresztőórát. Arra reagáltam, hogy nehogy már venni kelljen egyet, amikor egy őskor telefon is gond nélkül tudta ezt a funkciót.
Engem csak az idegesít, hogy könnyen el lehet állítani, látatlanba az ébresztés hangerejét.
Mi az a CMC? Az a beépített RGB kalibrálója?
-
-
Remus389
veterán
válasz Vasinger! #12820 üzenetére
pedig érdemes egy ebresztoorat is venni, kb 1000 Ft
de az tuti
mi van akkor ha elkesel a munkahelyedrol mert elalszol, megéri?
egy Galaxy s pedig nem megbízható ebresztoora szvsz, jártam úgy hogy ezért vagy azért de nem ébredtem fel rá (elfelejtettem toltore dugni, lemerült, le volt halkitva, mittomén lefagyott, túl enyhe, lágy volt az ebresztohang )
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Kapanyél
őstag
CM10 alatt müxik valakinek a SpiritFM? Milyen beállításokkal? Melyik verzió?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Remus389 #12823 üzenetére
Épp ezért van nekem is egy külön ébresztőórám, csak azt van, hogy lusta vagyok beállítani, mert minden nap máskor kelek.
De lehet beruházok valami intelligens ébresztőórára, amit jobban lehet programozni, mint ezt.
Kapanyél:
Nekem a Jun 15-ös van fent és nincs vele baj. Ha ennél újabbat raksz fel akkor nem kell félni szerintem.
Más:
Még valami szembejutott, hogy milyen bajom vna CM10 alatt. Néha automatikusan átállítja a fényerőt, elhalványítja stb. pedig nincs sehol se bekapcsolva ez elvileg. Program sincs felrakva, ami szabályozná.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Valaki tud arra magyarázatot adni,hogy miért történhetett meg az tegnap,hogy a Tiger3.5 JB romnál képtelen volt bebootolni a telefonom?Nem akart csatlakozni mobilnetre hát kikapcsoltam,de már be nem kapcsolt.Nem volt CWM sem,és bootnál a Semaphore logo után folyamatosan újraindult.Csak egy Odinos GB újratelepítés tudta megoldani a problémát.Természetesen minden adat elveszett.Van erre értelmes magyarázat,vagy találkozott már valaki hasonlóval?
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Remus389
veterán
válasz ZoliM@ster #12826 üzenetére
na ezért használok gyarit többek közt
jw8 nem is emlékszem nyár óta megy ohne Probleme
-
gubacsino
aktív tag
És nem, és csak azért sem, nincs az a pénz, nem adják fel! -
MPeter87
őstag
Nekem Slim3 van a telón. Tegnap a GPS-t is próbáltam és tökéletesen navigált az Aura. Gyors is a teló, úgyhogy meg vagyok vele elégedve. Talán az aksi bírhatná jobban is, de melóhelyen így is elvagyok vele, úgyhogy ez sem vészes probléma. Véleményem szerint sokkal szebb mint a gyári és sok hasznos/kényelmes újítás van benne a gyárihoz képest.
-
radicspeter1
őstag
Apám vett új telót...xperia sola.
2 ?magos proci...oké gyors de mégsem annyira mint az sgs feltúrbózva. A 2 mag főképp a programok telepítésénél jön ki s a bettési sebességüknél. De nem cserélném le semmiért sem a kicsikémet erre a solára[LG NEXUS 5]
-
Karee11
tag
válasz Vasinger! #12818 üzenetére
Régebben Winampot használtam, de túl sokat tartotta ébren a semmiért a telefont... ez az Apollo ami a google play-en van nekem tökéletes amire kell. Albumokat kezel, lejátszási listákat, flac formátumot is megeszi És a google play-es verzió szebb is és nem FC-zik.
Ki fogom próbálni ezt a powerampot, bár nem tudom mivel tudhat többet mint hogy zenét lejátsszon -
Remus389
veterán
válasz Karee11 #12831 üzenetére
elvileg jobban szól és jobb az equaliserje
appollot én is ismerem 3 hétig volt fent ics, semmi extra (bár ugye hallottuk hogy cm9-10 alatt nem olyan jó amúgy se a zenei rész )
radicspeter1: hát igen, az sgs még mindig ütős, emlékszem mikor 2010-ben mutattam az iphone -os haverjaimnak, igazából nem tetszett nekik a felület, meg hogy laggol
ha most visszamennek az időbe, mai szoftverrel más lenne a véleményük
szerintem sok mai telefont ver az sgs még ma is
én sem cserélném le, pláne arra a SonyEricsson -ra
ami meg jobb, az egy nagy ping-pong ütő
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Vasinger! #12818 üzenetére
Kicsit OFF, de ha mar PowerAMP-nal tartunk, jelenleg 1100 Ft helyett ~550 Ft Google Play-en a Full Version Unlocker.
Elvileg csak USA-ban lenne ennyi Black Friday miatt - bosszankodtam is. De kb. de'l o'ta EU-ban is ennyi valamiert.
U.i.: Me'g Quick Office Pro is megeri.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
őstag
válasz Spam123 #12836 üzenetére
Szia!
Nem tul bonyolult. Google Play-ben PowerAmp-nal ranyomsz az a'rra, es ez utan - emlekeim szerint - el fogja kerni a bankkartya adataidat. Miutan vegzel ezzel, regisztralva lesz a bankkartyad a Google Wallet-ben, es ha legkozelebb Google Play-ben vasarolsz, akkor mar el lesz mentve a bankkartya, igy csak az "elfogadas es vasarlas"-ra kell ranyomnod.
Ha egyszer megvetted a PowerAmp-ot, onnastol mar a tied lesz, akarhanyszor telepitheted.
Ha valami meg ezutan sem vilagos, nyugodtan kerdezz.
-
-
Remus389
veterán
válasz Spam123 #12836 üzenetére
anélkül is meg lehet ha esetleg nem menne a gplay (nekem nem fogadja el a bankkartyam )
honlapjukon nézd
más: hoho!!! aki gyarival használja az sgs-et, lehet hogy a GPU renderinget gingerbread alatt is be lehet kapcsolni!!
na akkor nálam is 30 fps helyett lesz 60
http://mobilarena.hu/tema/re_mindenutt_hodit_az_android/hsz_123-123.html
-
őstag
válasz Spam123 #12840 üzenetére
Nem hiba. Nekem is HKD-ben szamolta. De az a 19,37 HKD az kb 550 Ft. Nincs miert aggodni.
Miutan bevasaroltal ezek szerint ha gepen belepsz google wallet-be azzal a google account-al, amivel telefonra vagy belepve (ergo amire megvetted powerampot) tudod torolni a bankkartya adatokat.Es a veletlen vasarlas szerintem eleg kivitelezhetetlen, mert kb 3x kell elfogado gombot nyomni. De ha esetleg megis sikerul veletlenul venni valamit, az adott program Google Play oldalan vissza lehet vonni a vasarlast, azt hiszem a vasarlastol szamitott 15 percen belul.
-
Spam123
tag
válasz proradeon #12841 üzenetére
Nos, ez oké, csak az a baj, hogy ezt írja ki:
A hitelkártyát elutasították. Kérjük, válasszon egy másik fizetési módot, vagy lépjen kapcsolatba kártyakibocsájtójával a vásárlás engedélyezéséhez.ERSTE internetes kártyám van, mi lehet a gond vele? Módosítottam a limitet 1000 Ft-ra, annyinak elégnek kellene lenni. nem?
-
Remus389
veterán
GPU rendering GB alatt [link]
-
CLAWz
tag
Öhm.
CM10 stabil verzió + Semaphore alatt előfordul valakinek, hogy a videofelvétel alatt a kép kimerevedik majd egy másodpercre, míg a hangfelvétel továbbra is normálisan halad?
Lejátszáskor pedig a hang a végén megáll a videó pedig anélkül halad "bepótolva" a kimerevédeseket... magyarul elcsúszik a hang.Lehet rosszul kerestem, de még nem láttam hasonlót itt a topicban.
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
( V )
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest