Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Aktív témák
-
joey04
titán
válasz rondzsy89 #2277 üzenetére
jó teszt, pár kérdésem lenne tulajokhoz:
a füles amit adnak hozzá csak felvevőgombos, vagy van rajta előre/hátra play/pause gomb is zenelejátszáshoz?
Ha nincs, akkor valamilyen módon a számléptetés meg a hangerőállítás megoldott lezárt készüléknél? pl mint SE telefonoknál régebben: hangerőgombok működnek lezárva is, hosszan nyomva meg számot léptet.
Ha ez sem megy, akkor valaki próbálta már valamilyen bt headsettel használni, amin a fent említett gombok jelen vannak?ami nem tetszik: Manuális módban nem sikerült a maximumon se elérni azt a fényerőt, amit neki automatában.
Én soha nem használom ezt a dinamikus fényerőállítást egy készüléken sem, mert este túlzottan leveszi mindegyik. Napsütésben ha felnyomom manuálisan maxra, akkor ezek alapján az még nem is a maximum? És azt ki se tudom hozni csak auto beállításnál? ez nekem komoly probléma...
-
tybsen
addikt
válasz rondzsy89 #2293 üzenetére
Én Ausztriában vagyok, itt működik a Google maps navigation, Desire-vel próbáltam és tökéletesen futott.
Tehát Galaxy-n nem úgy van mint Desire-n, hogy a google maps-en belül ha útvonalat terveznék, akkor felajánlja a navigálást ist?
Egyébként mennyire vagy elégedett a telefonnal, milyen a zenelejátszó része és mennyire melegszik?
-
legiaap
félisten
válasz rondzsy89 #2199 üzenetére
Na ennek örülök, amúgy meg már kapható magyar garisan is.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ForRedGlory
félisten
válasz rondzsy89 #2131 üzenetére
A hír, amit bemásoltam, tegnap este 20:30-kor jött, tehát még ropogott bőven reggel, amikor ide beraktam. Mivel az akció mától érvényes, gondolom még ma kikerül az oldalra, vagy legkésőbb holnap.
Én is örülök neki nagyon, mivel ilyen tellát akarok venni, mondjuk nem XL-es MédiaMániában, mert nekem nincs rá szükségem. -
arnoka
tag
-
moco22
aktív tag
válasz rondzsy89 #2100 üzenetére
igen, az nagyon jó lenne előkészítőnek, ha venni akar valaki ilyen telefont.
sőt, addig amíg nincs telefon, nem árt feltenni a samsung oldalról (amit likeltél) a kies progit pc-re. már azzal is el lehet ütni a várakozási időt, meg legalább át lehet tanulmányozni.[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
kopasz79
tag
válasz rondzsy89 #2039 üzenetére
ezzel én is így vagyok hogy ha megyek valahova és nem az asztalomnál ülök akkor zsebbe
mert hova máshova tegye az ember
ha meg az asztalomnál vagyok akkor van egy kis tartó és abba (igaz ez nem lesz már jó a galaxyhoz (b@zzz még azt is kell akkor venni hozzá))
nyakba akasztva szerintem idiótán nézne ki (tisztára kulcsos gyerek effektus)
valami jó kis öv tok kellene hozzá lehet mondjuk abba utcán tuti nem hordanám, hagytam már el így vagy lopták már így el telefonom -
moco22
aktív tag
válasz rondzsy89 #2027 üzenetére
Még azért ne kiabáljuk el----lásd a tegnapi esetemet.
Képzeld, tudod amikor voltam megtapizni, akkor állat böszme nagy tepsinek tűnt. Tegnap már nem. Így voltam omnia2-vel is. Mondom jéééézusom mekkora. Aztán megszoktam a látványt és most már nem is akkora amekkora volt először.Samsung S22 Ultra
-
JJ hunter
aktív tag
válasz rondzsy89 #2013 üzenetére
jajaja mindenképp meg szeretném tapasztalni/tapogatni a kicsikét hosszabb időn át úgy meg nem megy, h ha vmelyik boltban kipróbálom (már, ha van ilyen), mer ott úgysem jönnek ki ezek pár perc alatt nah megyek, jóéjt mindenkinek!
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
tariattila
veterán
válasz rondzsy89 #1924 üzenetére
elvből nem fizetek elő...
Dominoban pedig drágább minden telefonjuk mint a függetlenek...
Ha nem erőltetné rám ezeket a túlárazott havi díjakat hanem értékelni tudná azt, hogy két évig előfizetek náluk és cserébe olcsóbban ad telefont akkor esetleg... de viccesek nagyon a ˝sima˝előfizetéses konstrukcióik...
Szánalmasak... -
moco22
aktív tag
válasz rondzsy89 #1888 üzenetére
na de ennyire? akkor ők miért adják ennyiért? ha ezt átváltom, akkor is 135-be kerül. a fenébe, hogy nem tudok olaszul (se) azonnal megkérdezném, hogy van-e szállítás ide is.
hálóóóó! tud itt valaki olaszul? (webfordítóval nem az igazi )
[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
Grim666
tag
válasz rondzsy89 #1884 üzenetére
Hát, ha most nekem meg kellene mondanom azonnal hogy honnan rendelnék, elgondolkodtatna az amazonos dolog. Nem tudom mennyi lenne a szállítás illetve a garancia sőt azt sem hogy utána a magyar dolgokat hogyan, miként tudnám rá felpakolni de az ár még így is jobban megéri mint 160ért én legalábbis így érzem.
-
Steve007
tag
válasz rondzsy89 #1810 üzenetére
szerintem az importtal sincs semmi gond, én is kaptam hozzá számlát, garancia papírt, ha bármi gond van, vihetem a mobilx-hez, de ha később már a samsung hungary is forgalmazza, akkor vihetem majd oda is.
esetleg annyi hátrány, hogy talán a samsung HU bele fog rakni a boxba egy magyar használati utasítást, de az engem már nem érdekel... magyar szoftverfrissítéseket talán felrakom, magyar swype nagyon remélem, hogy lesz, kipróbáltam angolul, hihetetlen jó... nagyon gyorsan lehet vele írni, nem is kell pontosan a betűkre húzni az ujjad, a kezdőbetű elég, és kb arrafele huzogatod amerre kell és tuti megvan a szó amit le akartál írni.. nagyon meglepődtem, nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
matt22
tag
válasz rondzsy89 #1782 üzenetére
A MyTracks?
Futás, gyaloglás, kerékpározás, túrázás vagy hasonló kültéri sportok esetén rögzíti hogy mikor, merre jártál, milyen távolságot, milyen szintemelkedést mennyi idő alatt tettél meg.
Mindezeket tudod rögzíteni, térképen megnézni, megosztani, excelben összehasonlítani vagy amit akarsz. Röviden összefoglalva saját sportteljesítményed monitorozását segíti.
A Nike konkrétan többmilliós "iparágat" épített a saját hasonló megoldására Nike+ néven.
[link] -
arnoka
tag
válasz rondzsy89 #1594 üzenetére
Én a szolgáltatói árat arra értem ha mondjuk aláírsz 2év hűséget meg nekem a magentánál van minden színű kedvezményem. Sztem akkor 130-135 körül lehet a teló ára, amit még résztletre is fizethetsz (kamatmentesen).
Nem reklám, csak a saját szemszögemből nézem.
De a "csak" 1 év garancia jelen esetben aggasztó egy viszonylag drága telóra„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
arnoka
tag
válasz rondzsy89 #1592 üzenetére
Az áfa nélküli ár már elfogadható szerintem. valahol akörül lesz a szolgáltatói is.
Kérdés: Ez gyári garanciás, és csak 1 év? És tényleg nem tud magyarul?
Eddig mindig Nokiáim voltak ráadásul szolgáltatónál vettem és mindig 2év volt a garancia.„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
moco22
aktív tag
válasz rondzsy89 #1521 üzenetére
partnero a favorit mobilosom. jó a kapcsolatom velük (zippzárral is). én is ugrásra készen állok, hogy várjam az íméljüket. dilit kapok amikor jön valami, de nem amire várok
amúgy tudja, hogy ráficcentem a samura, úgyhogy ha valaki akar onnan rendelni, már beszéltem vele, ha többen össszeállunk, olcsóbban tudja megszerezniSamsung S22 Ultra
-
kopasz79
tag
válasz rondzsy89 #1513 üzenetére
nem tudom nekem tetszik a szifon
de nehogy már nekem olyan legyen mint a sok beképzelt f@sznak aki azt hiszi ő a Jani mert neki szifonja van
már csak azért sem vennék almát nehogy már stiv bácsi belőlem gazdagodjon akkor oda adom azt a pénzt a kis éhező sárgáknak akik leugrálnak a gyár tetejéről hogy ne ugráljanak és kapjanak 1 cent füzi emeléstez kb olyan filozófia mint hogy francia autót nem vesz az ember
-
dualview
csendes tag
válasz rondzsy89 #1504 üzenetére
Tyu remelem nem mondok hulyeseget mert illene tudnom, de a "3g-s" torony nem csak adatkapcsolatnal jon szoba. Tehat a beszelgeteseket is jobb minosegben bonyolithatod, illetve azon keresztul, persze cserebe sokkal tobb kakao kell neki.
Amugy biztos velem van a baj, de opera minit hasznalva az eletben nem hasznaltam a 3g-s adatkapcsolatot, olyan jol kitalaltak ezt a tomoritett tovabbitast benne.
Gyakorlatilag edge segitsegevel minden oldal pillanatok alatt bejon. -
kopasz79
tag
válasz rondzsy89 #1494 üzenetére
nekem se olyan a telefonom de ha már az ember kidob az ablakon egy notebook árát akkor azért várna új funkcionalitást pl az hogy villog szop nyal ceruzát hegyez
szerintem ez teljesen érthető
pl ott a nexus 1 az csinálja ezt több színbe ráadásul
az ilyen kis + ok miatt vesznek az emberek drága autót isjó mondjuk én is megleszek enélkül a funkció nélkül de azért tök jó lenne ha nincs nálam a telefon 15 percig és utána nem kellene megnéznem hogy volt e kapás vagy sem csak rápillantok hogy villog e valami vagy sem, mert van úgy az hogy az ember nem akarja nyomkodni higgyétek el, vagy legalábbis nem a telefont
csak hogy érthető legyen céges sim aminek mindig nálam kell hogy legyen de pl a wc-re nem szeretem magammal vinni érthető okok miatt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest