Hirdetés
Aktív témák
-
AS
félisten
Pont ez legjobb a TW3 és Android annyira jól kiegészítik egymást
Live Wallpapers Galaxy S 4 es S kijelzőjén hihetetlen szuper lehet , de ez videókon is látszódik..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
moco22
aktív tag
ezt még nem láttuk:
Samsung TouchWiz 3.0 User Interface (Galaxy S & Wave S8500)Samsung S22 Ultra
-
moco22
aktív tag
válasz tariattila #897 üzenetére
azért egy romcsere után már másképp fest a dolog O2-nél. de ez a topik nem az a topik... itt galaxizzunk
Samsung S22 Ultra
-
moco22
aktív tag
válasz tariattila #895 üzenetére
szerintem nagyon jó a hangzása, amit lehet állítani, az a normál,rock,jazz,élő,klasszikus,teljes basszus, koncert terem,wide, basszuskiemelés,zene tisztasága,externalizáció , mozifilm, és az SRS-ben a a normál, a WoW HD, és CS-HP (aminél ez van nem tudom micsoda )
[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
moco22
aktív tag
válasz tariattila #893 üzenetére
Mivel hálistennek megkapta a galaxy is a WoW HD-t, ami az omnia2-ben is van, ezért szerintem a hanggal nem lesz gond
Samsung S22 Ultra
-
-
moco22
aktív tag
Hmm a névjegyzékben a keresésnél itt sem viszi balra egy kicsit az ujját, hogy a két első betűre keressen rá. (mondjuk meg neki, hogy béna, mert mi tudjuk, hogy úgy is lehet keresni )
Samsung S22 Ultra
-
rondzsy89
aktív tag
Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
Hát én is megnéztem:
T-Mobile D: Nem árulja a készüléket, és a hamarosan érkező modellek között se szerepel. (csak a Wave)
Vodafone UK: Ugyanúgy kint van a hamarosan oldalon, mint hetekkel ezelött.
Orange Fr: Hát itt aztán semmi nincs.
Szingapúr meg tág fogalom. :pNekem aszondták, hogy a beszállítóknál kéne érdeklődni, mert már kapható a telefon, de nem szolgáltatóknál... (kössz szépen)
Samsung GALAXY S III
-
AS
félisten
Galaxy S az aksi bajnok!
Se X10 OMG....[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Robertoq
őstag
Tegnap ugye megjelent a iPhone 4G és lett is összehasonlítás egyéb okostelefonokkal, csakhogy a Galaxy S-t kihagyták a listából
A teszt eredménye:
iPhone 4: 9 pont
HTC EVO 4G: 5 pont
Nokia N8: 10 pont
Palm Pre Plus: 2 pont
HTC HD2: 2 pontÉn összehasonlítottam a Galaxy S-sel a megadott értékeket és más eredmény jött ki(Quoted max talk time értéket nem számoltam azt nem tudni még)
iPhone 4: 8 pont
HTC EVO 4G: 5 pont
Nokia N8: 7 pont
Palm Pre Plus: 2 pont
HTC HD2: 2 pontGalaxy S 9 pont
-
moco22
aktív tag
És ezt is olvastam:
Eddig a telefon megjelent ezeken a hálózatokon.* Deutsche Telecom - Germany (hát én itt sehol sem látom)
* Orange France
* Vodafone UK
* Szingapúr[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
moco22
aktív tag
Ezt találtam ma: [link]
van még, de nem veszem el rondzsy89 kenyerét[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
Solten
őstag
Szuper ez a keszulek, kell egy... Samsung FTW!
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
AS
félisten
Nagyon várom már
Van még videó?
Unbox képek videók?Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Maxentius
addikt
válasz Maxentius #869 üzenetére
Ja igen, van még egy fórum is, sztem ezt lesz még érdemes nézegetni az XDA mellett: Samsung Galaxy S User Forums
Még vmi: ebben a videórengetegben nem tudom, volt-e már: Jogo Nova - Samsung Galaxy S
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
tariattila
veterán
válasz Robertoq #870 üzenetére
persze nem is azért írtam ...csak szerintem ez a készülék túl van már sztárolva...
és ilyenkor jön a legnagyobb feketeleves...
de én örülnék legjobban ha ezen írott (és talán már tesztelt) dolgok tényleg ennyire űberjók.zárójelben azért megjegyzem, hogy nekem a HTC HD2 sima TFT kijelzője jobban tetszett a mindennapi használat mellett mint a Desire amoled kijelzője... az órajelből pedig nem csak a samsung tud kihozni 100%-ot... (vagy igen?)
-
Robertoq
őstag
válasz tariattila #868 üzenetére
Az a megállapítás, hogy a Samsung Galaxy S processzor teljesítménye nem csak üres frázis, hanem valós tényekkel alátámasztható megállapítás! A mobile-review megállapítása szerint a Samsung ezen a téren mintegy egy - másfél évvel megelőzi a többi mobilkészülék gyártót.
Az csak egy dolog, hogy 1,5 az órajel, egy ponton túl már más a szűk keresztmetszet, akár az Android.
És amúgy is a Super-Amoled mindent visz és itt a többiek labdába se rúgnak
-
AS
félisten
válasz tariattila #866 üzenetére
Az csak pletyka
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
tariattila
veterán
gondolom a nagy kutakodásban belebotlottatok ti is a HTC Scorpionba...
Csak még mielőtt túlmisztifikálnátok a galaxy s-t...
A masina 1,5GHz-en froyo 2.2-vel jelentkezik...
Na nem ezt lehúzni akarom de ha sokáig húzzák, halasztják a megjelenést akkor nem sokáig lesznek az adroid csúcsán az S-el... -
moco22
aktív tag
itt egy Svájci Androidos oldal. még nem kukkoltam bele: http://www.pocketpc.ch/samsung-galaxy-s/
Samsung S22 Ultra
-
Robertoq
őstag
válasz rondzsy89 #860 üzenetére
Én már nem értem, akkor minek volt ez a nagy premier. Pláne a Samsung Galaxy S: 110 országban egyszerre bejelentés
-
Robertoq
őstag
Csak nemsokára Pedig a premieres cikkben ez van írva:
A premier helyszíne a svájci Zürich volt, mivel itt már kapható is a telefon.
-
rondzsy89
aktív tag
-
rondzsy89
aktív tag
Két roppant érdekes videót takott fel a PocketPC.ch: (remélem mindenki érzi az iróniát)
Samsung Galaxy S Musikplayer
Samsung Galaxy S Multitouch TestSamsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
Amíg nincs új hír, videó, linkelek két oldalt. Az egyik egy androidos játék összeállítás, másik pedig, hogy már kész az első androidos vírus. Érdekességként.
10 remek játék androidra
Az android és a vírusokA vírusra itt egy ingyenes megoldás: lookout
Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
válasz Robertoq #850 üzenetére
Ami még változott, hogy a magyar Samsung Mobile oldalon a "Hamarosan kapható telefonok" részben három készülék is volt, mára már eltüntették azokat. De perpill most az egész oldal sem érhető el. Remélem ez majd azt jelenti, hogy pakolják fel az új telefonokat, hogy mik fognak megjelenni...
Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
Eddig állandóan voltak új hírek, új videók.... mi ez a pangás a neten? Mindenkinek elment a nete? Vagy mi ez, vihar elötti csend? (utálom a csendet úgy mellékesen )
moco22: Pacsit kérek.
[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
moco22
aktív tag
Azért nem értem, mi ez a marha nagy csönd? Sehol semmi hozsannát nem látok mostanában.
Samsung S22 Ultra
-
rondzsy89
aktív tag
válasz muveszur #845 üzenetére
Samsung számozási logikája
Itt minden levan írva. Szóval később is lehet majd tudni. (muszevur hozzászólása után jutott eszembe, hogy ezt már olvastam valahol)Samsung GALAXY S III
-
-
moco22
aktív tag
nem ismerem androidot,de windows mobilnál van értelme a betűk,számoknak a verzióknál. hónap,nap,milyen nyelv,stb. a jelentésük.
Samsung S22 Ultra
-
rondzsy89
aktív tag
Már a GSMHome oldalán is előrendelhető a telefon.
Szeretem az ilyen számozást... mér nem lehet szimplán v 1.0, v 1.2 vagy mit tudom én. És akkor még én is érteném, hogy van belőle új változat.
Samsung GALAXY S III
-
Maxentius
addikt
Igaz, nálunk még senkinek nincs, de az első tulajok azért nézzék meg majd, hogy milyen firmware van rajta, mert most épp elérhető az XXJF2 firmware.
-
moco22
aktív tag
válasz miniszter úr #835 üzenetére
mi ebben évekkel le vagyunk maradva. ott már olyan műszaki cuccok vannak, hogy leesne az állunk.
Samsung S22 Ultra
-
Maxentius
addikt
válasz rondzsy89 #831 üzenetére
Hehe, de nyilván a szülőké a cucc, nem neki kellett fizetnie érte.
Egy gyors kérdés: mi a videólejátszási méretkorlát (mmint mekkora filmeket jáccik le max)? Mert ez Symbian-on 2 GB, és azért jó volna afeletti méretű filmeket is lejátszani.
Azért az a SAMOLED odavág rendesen 4 inch-en.[ Szerkesztve ]
-
rondzsy89
aktív tag
válasz Robertoq #830 üzenetére
Mert azt szeretnék, hogy nagyot szóljon... nem tudom. Bár egyébként még mindig ez a legbarátibb ár amit láttam, mármint amit moco22 linkelt. 130 ezerért már egész jó az ára.
Nah most lettem ideges... a 8-10 éves kis srác MÁR játszik a telónkkal!!!!!
Samsung i9000 × Racing ThunderⅡ Lite © Mobile01[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
moco22
aktív tag
Samsung S22 Ultra
-
rondzsy89
aktív tag
Samsung GALAXY S III
-
moco22
aktív tag
Nagyon tetszik, hogy olyan fekete a kijelző, hogy beleolvad az egész előlapba.
Samsung S22 Ultra
-
rondzsy89
aktív tag
válasz rondzsy89 #820 üzenetére
Visszakerült a videó, jobb minőségben: CSMO Samsung i9000 TouchWiz操作介面說明
Lehet már ez is volt, akkor sorry...Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
válasz Robertoq #816 üzenetére
Úgyis szar volt a minősége. De itt egy másik.
CSMO Samsung i9000 通訊錄匯入功能介紹[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
Új videó: CSMO Samsung i9000 TouchWiz操作介面說明
Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
-
rondzsy89
aktív tag
-
rondzsy89
aktív tag
válasz tariattila #811 üzenetére
Én pontosan azt se értem mi jó a social hub, mivel a videókon csak egy ugyanolyan felület jött be mint ha sms-t akarnék írni. Facebook meg minden egyéb alkalmazás beszerezhető.
Szóval valaki elmagyarázná mi értelme? És hogy mi a prémium social hub?Samsung GALAXY S III
-
tariattila
veterán
válasz rondzsy89 #810 üzenetére
nekem a 2.1 androiddal semmiféle wifi működési problémám nem volt... (desire)
készenlétből simán feléledt ha pl.: a fring-en jött skype vagy msn vagy akár google üzenetem... (vicces volt, hogy ha a natív g-talk futott akkor mindkettő egyszerre küldött jelzést... )itt fontosabb kérdés amit már írtam, hogy a samsung hogy fogja engedni a social hub szolgáltatást...
úgy mint a wave esetében (csak prémium előfizetéssel) vagy mint az egyéb androidos telóknál megszokott módon...
erről nekem zavarosak az infók amik szivárognak...[ Szerkesztve ]
-
rondzsy89
aktív tag
Ezekszerint a Galaxy S 3D-s teljesítménye a legjobb?
Előző témához (wifi, csak már nem tudom módosítani), két hozzászólást is találtam. Lehet hogy csak a Galaxy Spica-n van ez a probléma, hogy kikapcsolja a wifit, de jobb félni...
Hozzászólás #113
Előzőre reagálás, és megoldásRobertoq: Remélem igazad lesz. Ha nem, van rá megoldás.
[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
Robertoq
őstag
válasz rondzsy89 #805 üzenetére
Ez Android bug: wifi disconnecting in stand by mode De ez már 1,5 éves bejegyzés, szerintem ez már nem aktuális!
-
moco22
aktív tag
Samsung S22 Ultra
-
rondzsy89
aktív tag
-
rondzsy89
aktív tag
válasz Robertoq #802 üzenetére
Amit olvastam, de nem tudom, hogy azt azóta kijavították-e, hogy mikor a kijelzőt kikapcsol, akkor a Wifi-t automatikusan bontja a készülék. Ez elég idegesítő lehet, ha éppen töltesz valamit, vagy akármi. És erre is vannak különböző programok, hogy márpedig nem szakítja meg a wifit közben. Gondolom ez Android hiba. (nézőpont kérdése a hiba, engem idegesítene)
moco22: Milyen TV-d is van?
[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest