- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
moco22
aktív tag
jaj milyen vagy már. eddig magával a megjelenéssel, kinézettel, gusztálással voltunk elfoglalva itt. de most, hogy már lassan kezd kézben is kezd lenni egyre több embernél a telefon, azon az oldalon adott minden ahhoz, hogy több mindent az egyben meg tudjunk nézni, kérdezni, kipróbálni, stb.
huhh de kacifántos voltam tehát ott egyben van minden, ami kellhetne.Samsung S22 Ultra
-
rondzsy89
aktív tag
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1611.msg155923#msg155923
Ezt a programot ajánlották a problémára.[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
TwentySix
aktív tag
Advanced Task manager, nem rossz, mutatja a memoria aktualis allapotat, ki lehet loni alkalmazasokat, uninstallalni, ilyesmik....
Engem pl. erdekene a processzorido, foglaltsag meg hasonlok. A grafikus chip-re mar nem is merek gondolni Jo volna latni hogy dolgozik....Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
TwentySix
aktív tag
Ebben nem tudok segiteni, en alapbol a Jorte nevu naptarprogit hasznalom, sokkal profibb, mint az alap naptar.
szinkronizal Google naptarbol, TripIt-bol, meg mindenhonnan ahonnan akarod, erdemes hasznalni.
Es eszmeletlenul jol konfiguralhato widgetje van....Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
diamond1
tag
nem ébreszt, de ugy gondolom, hogy nem is nagy szükség van rá, nokiám ébresztett kikapcsolva, de sohe semmilyen telefont nem kapcsoltam ki, fogyasztásban nem sok különbség van szerintem a kikapcsolt meg a készenléti között, pláne hogy szerintem a kikapcs bekapcs megeszik annyit, mint az éjszakai készenlét...
-
moco22
aktív tag
ez bolti garis lenne. a számlát most kérdezem. kiszállítás is van náluk. az még nem biztos, hogy van-e benne magyar nyelv (de szerintem igen). addig én meg nem veszem, amig tutira nem biztos a magyar nyelv támogatás. még kérdezz-felelek van a tulajjal (msn)
[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
kopasz79
tag
nem tudom nekem nem jön be az a sok bill. mert túl vastag én zsebe hordom a telcsit és nem férne már be
amúgy én is szemeztem vele de 181gramm az azért durva akkor inkáb teszek a zsebembe 2 tábla csokit
jahh és abba csak 600-as a proci
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/1799-nokia-n900 116k és utánad dobjáka másik a rendszer ami van rajta
most még jó majd 2 év mulva dobja a nokia és helló
a googli nem fogja dobni droidot hanem csak egyre csak nyomni és nyomni fogja tehát tuti nem fog kihalniigazából az lenne a jó ha egy nagy linux állna be egy rendszer mögé és mondaná hogy ez ubuntu igaz kicsit módosított a kernel de amúgy minden megy rajta mait a fizikai képességek engednek
-
kopasz79
tag
látom neked is munkára kell a cucc
és nem arra hogy megnézd hogy hány fok van odakint
sőt van droidba keepass is sőt ha jól láttam akkor truecrypt istehát ez nem egy telcsi hanem egy mini tablet legalábbis én annak szeretném
kár hogy ubi még nem gyárt oprendszert telcsikre
az lenne csak a tuti dpkg -i openvpn oszt had szóljon vagy a legjobb apt-get install openvpn oszt majd összekotorja magának ami kell
bár csak itt tartanánk már -
rondzsy89
aktív tag
Szerintem ez is relatív. Nekem nem olyan telefonom van ami visszajelzi leddel hogy történt-e valami, ezért nekem nem is fog hiányozni, én szeretem nyomkodni, szóval nekem ez nem lesz zavaró. Persze mindenkinek más fontos.
Igazából itt nincs is olyan gomb ami villoghatna ha történt valami, de biztos, hogy lesznek majd rá programok amik megoldják ezt a problémát, csak várni kell vele.
[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
Sajnos nem tudom, hogy lehet-e kapni olyat ami állítva is és fektetve is lehet, szerintem nézz közbe a Hama honlapján. (Hama H, Hama D)
Egyébként valamelyik elektronikai boltban vettünk tavaly (MediaMarkt, Electroworld) és volt jó pár fajta, nem csak Hama-s.
Persze a gyári jobb egy telefonhoz, de amíg nem lehet kapni olyat, akár ideiglenes tudsz venni pár ezerért is vmi gagyit... megtartja addig amíg nem találsz vmi jobbat.[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
Robertoq
őstag
Milyen TV out kábeled van? Mert a Nokia CA-75U kábellel megy a tv-s megjelenítés
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Hát specifikációban és tesztben sehol nem találtam, de ha kiegészítőként lehet hozzá venni, akkor biztos támogatja.
Huh van néhány cucc hozzá, amire be lehetne nevezni.
Tényleg van valami infó már a hivatalos kiegészítőkről? Konkrétan az asztali dokkolóra gondoltam és autóba való tartó érdekelne.
-
moco22
aktív tag
Az USB csatinak nem csak el lehet húzni a kis reteszét, hanem bepattan. Tehát nem lityeg-lötyög, hanem fixen be van csukva, ha végig toljuk. Nem hiszem, hogy tudna pendrive-ot kezelni. Ez van a leírásba, de szerintem ez nem az az on the go
"Learn to listen to your favourite music while on the go with
the music player. The music player supports the following
file formats: mp3, m4a, mp4, 3gp, 3ga, wma, ogg, oga,
aac, flac. "Samsung S22 Ultra
-
tariattila
veterán
FF-t használok de semmiféle kiterjesztéssel nem bajlódtam...
moco22: köszönjük a gyors tudósítást...
rondzsy89: a 130 ezres ár az hihetetlennek hangzik...úgy legyen! ámen
Solten: én O2-s voltam vagy 8 éve (pay as you go...) bár csak most is az lennék és nem itt sz_pnék.. trémobil dominóval...
[ Szerkesztve ]