Hirdetés
Aktív témák
-
copyand75
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hamarosan egy ilyen készülék tulajdonosa leszek és érdekelne a frissítés téma.
Ha meg lesz a készülék egyből frissítéssel kezdjem?
Mit tegyek rá?
Mit ajánlotok ami a legstabilabb?
Rengeteg a témában a hozzászólás, egyszerübnek találtam ha a segítségeteket
kérem.Köszönöm!
-
[DE2JAY]
senior tag
Szerinted Peachman az általam fentebb említett programmal nézte?
/SetCPU app/[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #47692 üzenetére
ok. köszönöm!
az imei-vel ezek szerint nem volt gondod ugye?
valahol olvastam, (de már nem tudom hol) hogy volt olyan rom feltétel, ami után nem sikerült az első bevezető lépéseken túllépni, mert állandóan újrabootolt a készülék.
aztán ekkor nem kellett az egész telepítést végigcsinálni, hanem csak magát a miui romot kellett újra feltenni, és minden rendbe jött.
annyit hozzátennék, hogy ekkor is kell nyilván system, data, (nem addata!) és cache formázás!
tehát ha valakinek ilyen gondja lenne, akkor először így próbálkozzon." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
telya
aktív tag
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Pillanatnyilag a Criskelo v31-es ROM-ot használom és eléggé meg vagyok vele elégedve. Az lenne vele kapcsolatban a kérdésem, hogy jó-e az a kernel amit alapból felrak, vagy érdemes egy másikat rakni hozzá, van-e valami pozitív hozadéka?
Másik kérdésem, láttam hogy ennek a ROM nak is van márjvb-s verziója, asszem v33. Ezt esetleg ezt próbálta már valaki, érdemes egy jól működő jvk v31 után feltenni?
Előre is köszi a válaszokat!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
hito
nagyúr
Nem tudja valaki esetleg, hogy LauncherPro-nál melyik az a beállítás ami a kezdőképernyőknél lévő alapikonokhoz (hívás, menü, sms, böngésző) igazítja az általam kitett ikonokat? Most van egy üres sor az alapikonok és a többi ikon között (portrait módban, landscape módban nem) és marhára idegesít
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
znagy69
őstag
válasz HUTCHDB #47683 üzenetére
Még nincs sok tapasztalat. A szokásos indítási mizzéria (hálózat, aut. elforg. ) Kernelt a zach tegnap kiadott újat raktam fel. Muveszur munkájával nyúzom most. A szokásos egyedi kinézet. Bár most volt egy sms bug, de nem tudom hogy háló hiba vagy SW hiba. 10 mp power, reboot után sikerült, sőt ami nem ment el sms az is vissza jött küldhetővé válva. Meglátjuk.
-
R2D20208
addikt
válasz HUTCHDB #47690 üzenetére
Na ez is megvan. Igazából előző MIUI nagy tesztem nem volt, voltak akadásaim, de ezt tesztelgetem eddig minden oksa...(mondjuk olyan hatalmas összehasonkitási alapom nincs)
Ja kernel felrakás előtt csináljak vmi wipet (davlik , cache, data ) vmelyiket?[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz R2D20208 #47687 üzenetére
itt találod a kang kerneleket.
az ottaniak közül ezt:CM7_GT-I9000_kernel_kang_20110409_17_update.zip 09-Apr-2011 17:19 3.7M
töltsd le.
a JQ1-es modem jó, én is azt ajánlottam.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
R2D20208
addikt
válasz HUTCHDB #47683 üzenetére
Szia! Én feltettem. Ninden ok, gördülékeny. Hibát még nem találtam . Hálózat, oksa wifi oksa. Nagyon apró változás bootnál nem kinai a szöveg, Notesnél sem :-D Egyenlőre most tesztelem. Én JQ1 modemet raktam fel és CM7 platypus kernelt. Tudnál linkelniaz ajánlott kerneledről? Jó a modem amit felraktam, vagy te hagynád?
-
[DE2JAY]
senior tag
Valaki okos erre reagálna nekem valamit? Mert nagyon érdekelne a JVB jövőjével kapcsolatban a telefonomon!
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #47656 üzenetére
először is ezzel kezdeném:
"A CM7 és a MIUI romok nem használnak lagfixet, így nem is lehet váltani ext4-re.
A partitionálást ezekben a rendszerekben "yaffs2"-nek nevezik."tehát nincs lagfix...egyébként ez az idézet is a blogomban szerepel.
merülés:
hát az új jvb-hez nem hasonlítható, de azért kb. egy froyo doc romhoz hasonló fogyasztás elérhető.kernelnek én a kang (bilboa) kernelt javaslom mindenképp, addig míg zach nem ad ki egy olyat, ami nem zavarodik meg állandóan.
a hozzászólók viszont fogyasztásban jobbnak mondják a zach kernelt. (mondjuk én úgy tudom, hogy a fogyasztásra a modemnek van kihatása )
a kang-gal egyébként nincsenek olyan gondok, hogy képernyőforgatást elfelejti, meg ilyesmi.
ráadásul a zach-nál képernyő feloldás utáni induláskor lagot is észleltem.egyébként mi a helyzet az RC5B-vel?
aki feltette, az a változásról írhatna.
köszönjük!szerk:
dancsuri!
köszönöm![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
legenda
válasz ForRedGlory #47676 üzenetére
ha idegbeteg böngészőt...stb akarsz, akkor javaslom ezen összeállítás kipróbálását; link
ebben például más jvk modem van, mint a korábbi jvk pda mellé adott!
ellenben nem vállalok felelősséget azért, ha te magad leszel idegbeteg a működése miatt...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
brumi1024
veterán
Nem emlékszem màr pontosan: a lagfix kikapcsolása sm k13e kernelen törli a beállítasaim és alkalmazásaim?
-
legenda
válasz ForRedGlory #47671 üzenetére
a Doc/Trinity hülyesége miatt van, mert a gyárival nincs ilyen gond!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ForRedGlory
félisten
Hogy lenne már ugyanaz? Pl nem áll le oldalanként, hanem végigpörög a teljes oldalon, és jobban szaggat.
Lehet hogy a Doc/Trinity hülyesége miatt van, majd gyári JVB alatt is megnézem, de szerintem ebből még a hardveres gyorsítást is kivették... ha meg nem, akkor elrontották az optimalizációt :S
Kinézem Samsungból hogy kikapták a gyorsítást, hogy ezzel is csábítóbbá tegyék az SGSII-t...[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
most hogy allunk a hivatalos romverziokkal? melyik regioban melyik a legfrissebb? jelenleg europait hasznalok (xeu) - jelenleg jvkra frissitene a kies.
de hol tart pl a telenor (pan) vagy a fuggetlen magyar (xeh) verzio? mert akkor atallok masikra, ha az frissebb.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
csabám
addikt
-
[DE2JAY]
senior tag
Te nézted Peachman írását? Hogy a Gingerbreaden milyen agresszív a CPU skálázása? van 100 és 1000HZ és kész... Valószínű ez okozza a bajokat... ha már egy kicsit több CPU kell akkor egyből 1000-re vált (Ha mindent jól értettem) Csak azt nem árulta el hogy hol és mivel álligatta
-
R2D20208
addikt
Hali Jóreggelt! RC5b felrakása a szokásos MIUI módon? Azt hiszem ma belakom, és holnapra reménykedünk a magyar nyelvi fájlbanis Érdemes felrakni? Irnának valamit a tesztelők? Köszike!
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz ForRedGlory #47645 üzenetére
legalabb megnezted h mi szivta le az aksit?
nalam a jvb bongeszoje tokugyanolyannak tunik mint a jvk-e, gyors, porog mint az atom, kicsit kockaz ha tul gyors vagy. gyari romon legalabbis. -
[DE2JAY]
senior tag
válasz #68216320 #47650 üzenetére
Ez engem is érdekelne!!! Lehet hogy mindenkinek megoldaná az akkumerülős problémáját..
SetCPU appal (szerintem azzal)? Mert akkor nekem kell Z4Root is az alap JVB-hez
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz znagy69 #47655 üzenetére
Orange?
ÓÓÓ, most látom a changelogot és a most használatos kernel van benne. . .
Lehet, hogy feltolom.Ha már changelog:
/b:*Replaced Keyboard
*New Language pack
*New kernel by Zach: CM7_SGS_platypus-kernel_20110413_19_antlion_conservative
*GPU Fix (May not be working properly)
*Android Camera removed
*CM File Manager removed
*JVK Modem
*Special thanks to Boz for providing customized versions! Will be linked soon.-FreaK-:RC4C, JQ1 modem és platypus conservative kernel = rohadt jó üzemidő
Ugye a modemet nem a mi első hsz. - ünkből vetted????[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
-FreaK-
veterán
Nah tegnap felraktam a jq1-et, de nem sok javulast fedeztem fel, talan a tererom jobb. Az első hsz-ben található jpu-hoz tartozó jpm modem volt eddig.
Éjjel, 6 óra alatt 0 használattal 9%-ot merult, mostanra egy keves mobilnet(10p) utan már -15%nál vagyok. Ez azert durva. Lehet ez is a laggfix miatt van, de nyugalmi allapotban miert hasznalna a fajlrendszert?Másnál hogy merul a miui?
-
znagy69
őstag
Művész úr és akik segítenek. Hogy áll a magyar language.
-
znagy69
őstag
válasz HUTCHDB #47642 üzenetére
Elindult egyenlőre nincs vele gond. Kernelt a linkelt változatot raktam fel. Auto elforgatás 10 mp-s reboot után megy. A 3g-s letöltés még most sem nagyon akarja az igazat, de idehaza nem is e legjobb a vétele. Majd Bp-n megpróbálom. Most még töltöm csak gyorsan feldobtam, ha kész a töltés zaklatom.
-
törölt tag
Azt megfigyeltétek már, hogy a Ginger mindegyik verziója a CPU-t alapban ondemand módban használja? Vagyis köztes lépcsők nélkül váltogat 100 és 1000Hz között. Ha átrakom conservative módba, akkor vannak köztes lépések. Vagyis, ha nem elég a 100Hz (ami nyugalmi állapoton kívül semmire sem elég) akkor feleslegesen nem ugrik rögtön max sebességre és persze fogyasztásra. Érdemes lenne ezzel is egy próbát tenni, ha nagyon merül az akku. A Froyo alapban conservative módban indul.
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #47645 üzenetére
senki nem mondja, hogy a készülékeddel van gond... inkább veled...
nekem ugyan olyan a Tricky v2 mint a stock jvb (merülés szempontjából) -
ForRedGlory
félisten
Ez a kiccsenes JVB egy rakat szar...
Tegnap tettem fel, és ma reggel 3 óra 15 perc alatt 25%-ot esett a % úgy hogy a kijelző nem is ment, csak a rádió 1.5 órát... Nincs fent semmi program, csak a network switcher, és a poén az, hogy ebből a 3 órából gyakorlatilag ha neten volt összesen 5 percet, sokat mondtam
Ha hazaérek dobom is ki a picsába, és soha többet rom kitchen, mert folyamatosan csak szívok vele. És senki ne mondja, hogy a hiba a készülékemben van, mert gyári rommal nem merül, csak ezekkel a hányadék Doc/Trinity cuccokkalMellesleg sikerült a JVB-ben elrontani a böngészőt is. Gratulálok Samsung... ha a gyári JVB is ilyen, megy vissza a JVK, azzal nem volt ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
Látom nem fogod, amit eddig már kétszer is leírtam. Utoljára megpróbálom, hátha eljut a tudatodig: az android NEM támogatja az automatikus 2G-re történő váltást. Úgyhogy erre nem fogsz megoldást találni. Ezért van, amit kétszer írtam, ha ilyet akarsz, hekkelt rom kell: cyanogen és network switcher.
-
legenda
válasz budapestnite #47639 üzenetére
szerintem érdemes frissítened!
-
legenda
válasz budapestnite #47637 üzenetére
a js7 még nem gb, csak 2.2.1 verzió!
kies frissítés előtt névjegyek...stb lementése, teljes nullázás (beállítások -> védett adataim -> gyári adatok visszaállítása!), majd frissítés, utána ismét teljes nullázás, és végül adatok visszaállítása! van olyan kies frissítés, ami nem töröl semmit, még a beállításokhoz sem nyúl, de amennyiben elmarad a teljes nullázás - főként frissítés után -, úgy erősen kérdéses a rendszer megfelelő működése a későbbiekben...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz budapestnite #47635 üzenetére
szerintem érdemibb változás van/lesz, de a nagyobb probléma inkább a kies frissítéssel szokott lenni, még egy jó/jobb gyári/hivatalos firmware verzió is képes lomhábban és/vagy problémásabban futni, ha kies által történt a frissítés, az a biztos, ha odin használatával megy fel a firmware, teljesen tiszta alapra (re-partition), és a felhúzás után szükséges a teljes nullázás - mondjuk utóbbi kies frissítés után is fontos/szükséges!
amúgy megfelelő product code mellett, akár már most is kipróbálhatod kies frissítéssel is az új gb firmware verziót![ Szerkesztve ]
-
budapestnite
csendes tag
Helló!
A tanácsotokat szeretném kérni:
december óta használom a telefont KIES-en frissített Telenoros 2.2-vel és eddig kitartottam az eredeti elhatározásom mellett, miszerint csak gyári hivatalos ROM-ra frissítem, de már most kezd véges lenni a türelmem... Szerintetek hamarosan kijön a hivatalos Gingerbread? Vagy ha ki is várom, remélhető az érdemibb változás a mostani hivatalos Froyo-hoz képest? Mert ha nem, akkor inkább rárakok egy egyedi ROM-ot... -
CyraX
csendes tag
Hi,
A problémáidra nagy részére megoldást nyújtó program a Tasker.
1. Amikor a kijelző Off kapcsoljon 2G hálózati módra, mikor a kijelző ON kapcsoljon 3G módra, hogy gyorsan menjen a böngésző!
MEGOLDÁS: Nincs rá, ugyanis a 2G módot ha jól tudom, csak kézzel tudod beállítani, de alternatíva lehet, hogy kikapcsolod a mobilnetet Taskerrel, ha kikapcsol a képernyő és pl beállítasz egy pár időintervallumot, pl óránként 5 percet,amikor visszakapcsolja, frissíteni a dolgokat.
2. Ha WIFI aktív csak 2G hálózati mód menjen alatta, 3G-t tiltsa le. xnace szerint "Ha WI-Fi van, akkor magától tiltja a 3G-t." Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom...ti?
MEGOLDÁS: Ez így van, ha a wifi aktív, nem használja a mobilnetet.
3. Átfogalmazva: Ha WIFI-n nem csatlakozik akkor 5 percen belül kapcsolja ki a WIFI-t
MEGOLDÁS: Egyszerűbb megoldani, ha csinálsz Taskerben egy profilt, amiben az van, hogy hakikapcsolod a képernyőt, lőjje le a wifit. Másik lehetőség, szintén Taskerben, be lehet állítani hely alapú ki- és bekapcsolást, ergo ha beállítod, hogy X helyen kapcsolja be a wifit, amugy meg kapcsolja ki, akkor felesleges az 5 perc is.
4. Ha a képernyő OFF WIFI is legyen OFF és csak 2G hálózaton kommunikáljon.
Lásd 1.Többet között, az ezekhez hasonló problémákra használom én is a Taskert, a következők beállításokkal:
Ha hazaérek/munkában vagyok/asszonyéknál, a Wifit bekapcsolja.
Ha a képernyő kikapcsol, vár 5 másodpercet, és ha még mindig ki van kapcsolva, lelövi a 3Gt/wifit, függetlenül attól, hogy melyiket használtam elötte.
Ha bekapcsolom a képernyőt, bekapcsolja a mobilnetet (3G/HSDPA/EDGE, ami épp van)Ezekhez hozzátartozik még, hogy a helymegállapítást GPS nélkül végzi a Tasker, adótorony információkból, mely pontatlan ugyan, de egy wifi ki-be kapcsoláshoz kellően pontos.
A csokit meg edd meg, fogyózok épp
-
cozmo
őstag
Nem akarom a fórumot ezzel itt terhelni aki tud megoldást, vagy ír rá alkalmazást akkor boci csoki bejátszik!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Dare2Live
félisten
Samsung egy frissitést szokott a leoihoz kiadni, ez megvolt a 2.2vel ami amúgy az elején baromi bugos volt.... Hogy lett(lesz) hivatalos müködő 2.3, nem csak CM7 imho a nexus 2 bonusza... majd a modderek a bugos Samu 2.3at meggyomlálják. max 1-2hónap.
Had ne (neked) magyarázzam Samsung mennyire szarik a supportra... btw ment egy privi
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
R2D20208
addikt
Hol kell nézni? Figyelem tovább. Legyek ügyeletben darabig? Váltsuk egymást?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #47618 üzenetére
nem, nem, nem!
cwm-ből telepítsd, "install zip"-ként.
én is itt ülök tűköd, de már lehet nem várok tovább...., de azt írta mambo az xda-n, hogy kész, csak valakinek még át kell néznie. mondjuk ezt vagy 2 órája írta" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xnace
őstag
válasz tariattila #47617 üzenetére
-1 miii?? Ne szójjjá' be!!!!
Freak: MIUI-s cuccok nem CWM-esek??? Bár ennek HUTCHDB, és CSABÁM a nagy tudói.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
-FreaK-
veterán
MIUI-hoz lesz, igen. Köszönöm.
dl módban phone-hoz csak simán betallóz és ennyi, ugye?
RC5b nem úgy volt hogy ma lesz? Igaz még lehet -
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #47610 üzenetére
FRG -1
xnace -1
majom +1 -
legenda
a jelenleg kikerült verzió egyelőre mondhatni ország-specifikus, a hivatalosan nálunk megjelenő biztosan más - jobb - lesz magyarítás...stb szempontjából!
HUTCHDB; a kies verzióknál nem feltétlenül igaz, hogy azonos elnevezésűek a komponensek, de más téren a legjobb példa erre a kitűnő xwjpa/xxjpp/xxjp7 kombó!
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
-
-FreaK-
veterán
Modemnek most mi a legjobb? JQ1 vagy JVK?
-
HUTCHDB
nagyúr
köszönöm!
csak egy kérdés még:
a JPU gyári rom alkotójának mindegyike JPU-ra végződik, tehát a mind a pda, mind a modem és a csc is.
ennél miért nem így van?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Csepy
őstag
És a többi bosszantó apróság?
Remélem a hivatalos magyar firm-re ezeket javíták.
Ok, hogy van, de ha már megcsinálják, akkor vegyék már azt a 10 másodpercnyi fáradságot, hogy rendesen és a maga teljességében csinálják meg, ne szegről-végről, ahogy sikerül.Regards: Csepy
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
legenda
a jvb csomag sem mindegy, hogy honnan van, melyik verziós jvk modem van mellette...stb!
nekem jvb pda + újabb jvk modem (mert ebből van régebbi jvk modem is) + jv1 multi csc = megfelelően kiírja az általad hibásnak titulált dolgokat, és nem akadozik az induló animáció sem! ezek szerint ahány összeállítású firmware verzió, annyi hibátlan vagy hibás működés...
részemről már annak is örülök, hogy van 2.3.3 firmware verzió erre a típusú telefonra, ilyen eddig nem nagyon volt, hogy ennyi generációs firmware verziót megkapott egy adott készülék![ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
A legújabb JVB csomaggal i ez az idegesító hiba van. JV1-es multi CSC-vel, mert más nincs XEE-t, meg NEE-t meg nem akarok, Samsung Apps miatt (részben), de kipróbáltam azopkkal is, és ugyanaz. Ráadásul az inditó animáció még mindig szar, lassú, akadozik, laállásnál elfelejtették belerakni a hangot, a rendszer úgy unblokk tiszta bétás feeling. Egy JS8 totál kiforrott érzetet ad natúrban is, nemhogy a megfeelő kernellel, progikkal. De ez így egy nagy kalap szar (NFS Shift-nél lekapcsol menet közben a kijelző?! Mi ez már?)
Enézést kérek, ha ezzel valakit megbántok, de dühös vagyok, mert a Samsung ennyivel el fogja intézni, hogy nesztek, megadtuk, oszt' innentől le vagytok szarva, már csak az SGSII-vel fogunk foglalkozni
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
A Gingerbread-del (igaz még nem a véglegessel, hanem Darky v10 RC3-mal) nekem is volt egy igen érdekes merülős esetem. Hajnali negyed 1kor 25%-kal tettem le a telefont a tv elé (airplane mode on automatikusan setting profiles segítségével + a feleslegesen futó programokat előtte kilőttem manuálisan (nem használok task killert)).
Reggel 6:35-kor kellett volna ébresztenie, de addigra már nem volt benne szufla... Tehát kevesebb mint 6,5 óra alatt simán lemerült. Az érdekes az, hogy ez nem az első GB frissítés (vagy akku-feltöltés) után sikerült, hanem emlékeim szerint a negyedik feltöltés után. Máig nem értem mi okozhatta.Mindenesetre az RC4-es frissítést ezek után még inkább szükségesnek tartottam. Fel is tettem release után pár perccel.
Első akku-feltöltés után a szokásos 1 napos akku-időt produkálta (10 óra 2G, 5-6 óra WiFi, + némi játék, pár óra zenehallgatás, + RSS és Gmail szinkronziálás amikor csak eszembe jutott, pár perc telefonálás).Szombaton reggel töltőre raktam, majd du 1 körül levettem. Egy 12-3 perces Wifis Skype-os beszélgetéssel indítottam a napot, majd késő délután egy 15 perc körüli Cardio Traineres GPS volt még ami nagyobb igénybevételt jelenthetett, mellette pár perc telefonálás. Vasárnap egy 30 perces GPS Cardio-val bővült a terhelés.
Azóta ezt produkálta (teszem hozzá, hogy most baromira nincs nyúzva egy hétköznapi naphoz képest):
A fenti eredménynek még gyér használat mellett is azért örülök, mert ennyire jól nekem még nem fogyasztott az Android OS-em. Sőt, mióta megvan, ennyi ideig még sosem tartott ki .
Egyéb infó (ezek futnak a háttérben, illetve ezek vannak használatban): Setting Profiles, Widgetlocker, Widgetsoid, SiMi Folder widgets, Snowstorms widget, System Panel, Cardio Trainer, Zeam Launcher, 3G Watchdog, ADW Notifier, Call Meter 3G.
Fényerő minimumon (néha normál fénynél feljebb húzom).
+ a lagfix-et kikapcsoltam (még az RC3-nál)... állítólag ezzel kevésbé merül az akku. Fene tudja. -
legenda
Éretsí- tések Feladat- kezelő - ezeket hol láttad így? mert nálam nem így jelennek meg, hanem normálisan! mondjuk az is számít(hat), hogy melyik modem és csc verzió került adott pda mellé...
szerintem a tv-effekt...stb hivatalos firmware verzió esetén sem feltétlenül lesz benne minden típusú telefonra kiadott firmware verzióban!Oppenheimer; tudom, sajnálatos dolog, és néhány esetben elég nehéz kiszűrni a hiba okát... de például jv1 és jvk esetén találkoztam egy érdekességgel, ami azóta beigazolódott; két verzióban elérhető, az egyik tartalmazza az új boot állományt, a másik nem - utóbbi főként xda elérhetőséggel, direkt kiszedték a boot állományt, mindván jó a régebbi is, nem kell lecserélni! nos, amely telefonokat én néztem, ott ahol a régi boot állomány dolgozott a gb alatt, ott rendre problémák voltak merülés terén, de más esetekben is, hamarabb belassult a rendszer, és az akadás is jellemzőbb volt! ez csak egy példa, de gyanítom van több ilyen hibalehetőség is!
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest