Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ben-Ce
kezdő
Köszi az appot! Telepítettem az órára, és mivel kérte a telóra is. Nem változott semmi, újraindítás után sem. Az óralapon továbbra is két helyen mutatta az óra akkuszintjét. Az óra saját akkufigyelője fejlettebb, mutatja a fülhallgató és a bölcső akkuszintjét is. Külön csempén.
-
Ben-Ce
kezdő
Köszi! Kipróbálom. Most már csak a lépés számláló km-rel együtt működjön. Az a helyzet, hogy sok óralapot letöltöttem már, de még keresem az igazit. Nem is igazán a design-nel van problémám. Vagy nem látom rendesen szemüveg nélkül még az analóg, vagy digitális számlapot, vagy az AOD nem tetszik (nem látszik fényben, vagy feleslegesen túl sok infót tartalmaz). Volt karórám, hiányzik a számlap, olvashatóság napfényben... Ezért nem szeretem a csuklóemeléses bekapcsolást, vagy az érintéssel történő bekapcsolást. De a mozgás miatt jól jönnének az információk. Egyelőre kompromisszum van, majd lesz win!
-
Ben-Ce
kezdő
válasz
colonia #6358 üzenetére
Szia, vagy sziasztok! Ennél az óralapnál is beleütköztem abba, hogy nem mindent jelenít meg úgy, ahogy a promó-képeken van. Legfelül külön lenne látható az óra és a telefon akkuszintje. Telepítve, csak az óráé látható, igaz kétszer. A lépésszámláló alatt mutatja a megtett km-t. Telepítve nem találom ezt az opciót.
Samsung S szériás telefonom van, Watch 5-tel. Lehet, hogy ezek a funkciók csak 7-es órával működnek így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest