Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Azért watch 5 és 7 nem igen hasonlítható össze, 7 teljesen új fejlettebb szenzorokat kapott.
Továbbra is azt mondom ha jól illeszkedik, nem laza, nem szoros és nem a csuklócsonton hordod akkor relatív pontos 7/ultra.
Mint már írtam felkaros mandzsettás vérnyomásmérővel (ami pl legtöbb háziorvosi rendelőbe is megtalálható) szoktunk kontroll méréseket végezni főleg az első hetekben (bal kézen óra jobb kézen vérnyomásmérő) . Minimális az eltérés. Nyugalmi állapotban és aktív mozgás (pl takarítás) közben is.
Volt hogy órát cseréltünk, ilyenkor már picit nagyobb volt az eltérés (de még tűréshatáron belül) de mindenkinek a saját szokásos értékeit mutatta (nekem alapból alacsony a vérnyomásom az átlagnál magasabb pulzussal, páromnak jó minden)
Én mondjuk a szokásos helytől feljebb hordom az órát mert csuklóm is tetoválva van kézfejtől nézve 7cm ig, na azt nem szereti.
Szóval, akinek nem jó az valószínűleg rosszul hordja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest