Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgonzy
tag
válasz
StefiGarf #806 üzenetére
Én hasonlókat tapasztaltam sajnos. Szeretném szeretni a samsung órám, de nem hagyja magát.
A GPS túrázásnál nagyon sokat téved. Vérnyomást azt mér, amit kalibráltál neki, annak szuper, akinek nem ingadozik a vernyomasa. Igazából ez az óra sportra, egeszségügyi adatok meresere szinte alkalmatlan. Annak jó, akit ezek nem erdkelnek, csak az ezen kívüli felhasználási módokat használja. Üzenetek, idő, nfc fizetés, sokat mér időt valamiért, használ listákat....stb.
Szóval vannak jól használható részei, de sok minden csak mintha a kötelező miatt lenne beletéve. Sokat gondolkodtam valtason, de nem igazan tudom mire lehetne, így maradt ez egyelőre a hibáival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest