Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Hát így pár nap után vegyesek az érzéseim! Az óra kinézete, minősége, mérete számomra szinte tökéletes. Az akksival sem lesz sztem különösebb probléma úgy gondolom! A mérete miatt meg amúgy sem terveztem, hogy órában alszom. Számomra nem megszokott és kissé zavaró, igaz az ébresztő funkció nekem nagyon hasznos, hogy nem ébresztem hajnalban a család többi tagját. Viszont az elmúlt éjszaka kíváncsiságból órában aludtam és nem is volt annyira vészes vagy zavaró! Viszont nem egész 6 órát aludtam, amire az óra jó pontszámot adott, bár sztem ez annyira nem jó, viszont az érzékelőkhöz hozzászólva ami az elmúlt napokban téma volt itt ami meglepett, hogy közel 20 percre tette azt, hogy 90% alatt volt a véroxigén szintem és a legdurvább, hogy legalacsonyabbnak 70%-ot írt! Ez sztem fals adat, és itt jön az, hogy akkor mennyire is pontos avagy sem!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, múltkor volt nálam egy 44-es watch 7 de végülis visszaküldtem, valahogy nem volt meg a "kémia" kettőnk között!
Ma viszont úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát az Ultrával! Kíváncsi leszek, elsőre bejön, főleg a robusztusabb mivolta miatt! Meglátjuk, hogy fog muzsikálni! -
gretzky77
veterán
válasz
MadMancs #706 üzenetére
Neked is köszönöm, bár atomka amit írt az biztatóbb! Vettem egy Pixel Watch 3 45mm-es órát tök jól megy és működik együtt a telefonnál ( ugye Pixelem van) de úgy hogy éjszaka ki van kapcsolva, ( egyszerűen nem tudok órában aludni) így kb 2-3 "napot" saccolok neki, ezért gondolkodtam hogy ultra jobb lenne, de akkor annyira nem lenne jelentős! Vettem egy Huawei Watch gt5 Prot ami üzemidőben veri az összeset, viszont ott nincs órával fizetés, az üzenetkezelése is korlátosabb.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, nem igazán találtam külön Ultra topicot, akinek Ultrája van meg tudná mondani kb milyen az üzemideje. Reggeltől estig viselném, de éjszaka nem, így ki lenne kapcsolva. Szenzorok mennének, aod nem kell, elég ha mozdulatra kapcsol, viszonylag sok értesítés, edzés nincs. Vajon kb így mit bírhat? Köszönöm előre is
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem, hogyha nem Samsung telefonnal használnám (hanem Pixel) akkor még mindig korlátozva van az EKG és vérnyomás mérése? Ezenkívül bármi limitáció? Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Bundle topik
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest