- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Próbáltam minél jobban utánanézni ennek az órának. A feleségemmel mindketten le szeretnénk cserélni a botrányos Amazfit Bip 3-at (iszonyan lassan pozcionáló GPS, az övé rendszeresen +50%-ot mér, a pulzusmérés edzés közben nagyon le van maradva és tök pontatlan).
Jelenleg ez és a Huawei Watch GT5 van versenyben. Pár helyen már láttam, hogy hiába a két csatornás GPS, a Samsung is simán lekerekíti az utcasarkokat, kerékpározás vagy futás közben azt hiszi, hogy a családi házakon mész keresztül és hasonlók. A Huawei esetében úgy láttam, az sokkal pontosabb, azonban drágább is. Van valakinek már hosszabb távú tapasztalata a Samsunggal és el tudná mondani, milyen sport és milyen környezet (erdő, mező, belváros, stb) mennyire megy megbízhatóan?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest