- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Próbáltam minél jobban utánanézni ennek az órának. A feleségemmel mindketten le szeretnénk cserélni a botrányos Amazfit Bip 3-at (iszonyan lassan pozcionáló GPS, az övé rendszeresen +50%-ot mér, a pulzusmérés edzés közben nagyon le van maradva és tök pontatlan).
Jelenleg ez és a Huawei Watch GT5 van versenyben. Pár helyen már láttam, hogy hiába a két csatornás GPS, a Samsung is simán lekerekíti az utcasarkokat, kerékpározás vagy futás közben azt hiszi, hogy a családi házakon mész keresztül és hasonlók. A Huawei esetében úgy láttam, az sokkal pontosabb, azonban drágább is. Van valakinek már hosszabb távú tapasztalata a Samsunggal és el tudná mondani, milyen sport és milyen környezet (erdő, mező, belváros, stb) mennyire megy megbízhatóan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple iPad Mini 6, Purple 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil 2
- Eladó AW S9 41mm, Alza vásárlás, bontatlan gyári szíj
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Link Bracelet Silver 42/44/45/46mm
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest