- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martina79
tag
válasz gyuri2008 #740 üzenetére
Nekem aod, alvásfigyelés van. Pulzus egyéb méresek kikapcsolva, így 2 nap lenne , őszerinte, de minden nap fürdésnél töltöm, mert egy nap alatt 50 %-ra merül, így nagyon ki lenne centizve a 2. nap. Egyszer elfelejtettem és kb.15%-tól nagyon gyorsan pillanatok alatt lemerült.
-
gyuri2008
veterán
A Watch 7 40mm-es órának mennyi az üzemideje átlagosan használva?
-
FegyaPeti
csendes tag
Sziasztok. Watch Ultrára tudtok szíjat ajánlani. Van jó minöségű alternatíva a gyárival szemben? Köszönöm!
-
Vitaqo
senior tag
Nálatok is még bugos a szoftver? Folyamatosan írja a letöltést, ha rámegyek, semmi nem történik.
-
mSchumi87
senior tag
Minden 20mm szíj passzol hozzá, tehát bármilyet vehetsz, ha konkrétan Samsungo-s kell abbol is van S/M méret es M/L, nemtudom milyet csomagolnak hozzá, de szerintem a 40mm S/M-est kaptál igy a M/L biztos jo lesz ha eredeti Samsung szíj kell
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
LIFE1
tag
Sziasztok! Watch 7 44mm esnél valaki vett már olyat észre hogy mikor villágított a kijelző és ki kapcsol be villan a kijelzőn szines valami.De utánna nem csinálja csak egy pár nap múlva.Nem tudom mi lehet.Régebben a telefonom is csinált ilyet.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok ! 2 kérdésem lenne.
Beszereztem egy 40mm-est, de a szíj kicsit rövid. Az utolsó előtti lyukba használom, de kicsit fura így. Lehet hozzá szerezni hosszabb szijakat vagy az összes 1 méret lesz ?
Másik, hogy a samsung healt monitort nem lehet valahogy mégis feltenni valamilyen úton ? Nem samsung telefonom van és az így nyilván nem működik
-
veterán
válasz mgTerminator #728 üzenetére
Miért kell félni egy frissítéstől?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
$atirka
őstag
válasz mgTerminator #728 üzenetére
Nem merül jobban, reggel 6kor 90%-ról mostanra 78-on van..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok van valakinek watch 7 cream szinben? Az most nagyon világos szurke vagy mint a nevébol adodik krém szinu? Nem tudom eldonteni youtube videok alapján. A Green se zold inkáb sotét szurke nem?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
$atirka
őstag
válasz mgTerminator #695 üzenetére
Frissítés után az alvó módba lépést követően most már el is alszik végre a kijelző...
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
veterán
Ultrához jött frissítés. AXL1 novemberi secu patch (eléggé le van maradva weaf os)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
senior tag
Alapértelemezetten éjszaka a Smart Switch alkalmazás a saját telefonodra menti a biztonsági mentést, majd amikor netet kap, akkor Samsung Cloud-ba. Lehet, hogy oda nem tudott valamiért feltöltődni a mentés. Ettől még a telefonodon megvan.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
veterán
Wearable alkalmazás van megkattanva.
Nekem is ezt írja. 43 napja vettem az órát.
Update, köszi, kivettem. :)
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Itt én értelmezek valamit rosszul, vagy valami összekavarodott?
[kép]Ma hajnalban csinált (újra) biztonsági másolatot, Cloudba is mentve, mégis "zaklat", hogy több, mint 1 hónapja nincs biztonsági másolat készítve.
-
Kami11
őstag
válasz atomka78 #716 üzenetére
Igen, és? Én nem a kérdezőnek válaszoltam, hanem neked, hogy jön ez most ide?
Igen, minden ultra LTE, csak éppen ki lehet kapcsolni ezt a funkciót ha nincs benne SIM aktiválva. A két válaszból pedig leszűrheti bárki a következtetést, hogy ezen funkciók használatával, vagy kikapcsolásával mit bír az óra.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
veterán
válasz atomka78 #716 üzenetére
Az a baj hogy ehez egy jós kellene. A használati szokás csak 1 dolog. Még az se mindegy hogy melyik óralapot használod.
A gyári az analóg ultra, na az pl sokkal jobban meríti mint az ultrasok információ nevű. Gyári mondjuk jól néz ki de kevés a relatime info, így elkezdtem keresgélni. Kipróbáltam ezt azt és megkepődtem hogy ugrik az üzemidő. Volt amelyikkel rosszabb lett, van amelyikkel jobb. Aztán ultrasokkal lett meg az egyensúly. Ezzel (számomra) megfelelő az üzemidő is és látom amit szeretnék, hogy áll a szervezetem, gyorindító gombok, stb ami nekem kell.
Ez nem egy telefon amire lehet általanos üzemidőt mondani. Minden apró beállítás számít ennek a pici 690mAH akksinak.
Ja meg nekem ott van még napi 7 ébresztő ami rezegteti csörgess órát, napi 18-20 bejövő és 5-6 kimenő hívás amit ugye szintén csorgeti, rezegteti, meg ha a telefonon os veszem fel akkor is aktív a hívás órán is, bármikor váltható rá.
Szóval igen, van akinek az fontos hogy napokig uzemeljen 1 töltéssel alig használva, van aki használja aktívan, mivel az óra van értem és nem fordítva. Ha tönkremegy akksi a napi töltés miatt? Nem érdekel, van 3 év gari amibe akksi is beleszámít. Bár ez is egy legenda, s21U 2021 es előrendelése óta napi töltéssel van, és köszöni lazán kibír 1-1,5 napot még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz atomka78 #712 üzenetére
Leírtam mit csinálok vele. Használom amire kitalálták. Eleinte csak a töltési idő bosszantott, de mar az se, míg fürdök, vacsorázott stb bőven feltölt. Az Életem meg nem múlik azon hogy naponta 1 órát nincs rajtam.
-
Kami11
őstag
válasz atomka78 #712 üzenetére
Nekem is ez lett volna az észrevételem -csak cizelláltabban- de végigolvasva a hsz.-t, eljutottam oda, hogy esim van az órában és használja is az órát telefonálásra és így már érthető az üzemidő amit ír. Ha csak BT üzemmódban van használva simán elmegy 3 napot, de az ő felhasználási szokásaival már érthető az amit ír.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
atomka78
tag
válasz MadMancs #706 üzenetére
Hát én nem tudom te mit csinálsz vele. Folyamatos pulzus és stressz bekapcsolva, értesités. Csuklora is bekapcsol, alvás figyelés, szerintem majdnem minden megy kivéve aod. Nem volt még olyan hogy 2nap 20 óránál kevesebb lett volna! Be is baszna naponta kéne tölteni! 5pro volt előtte uyanazekkel és az 4nap simán...
-
nono0710
friss újonc
Sziasztok. galaxy watch 7 órán át lehet valahogy állítani a beszéd nyelvet? A menü Magyar de amit mond edzés közben az nem.
-
veterán
válasz gretzky77 #707 üzenetére
Jogos amit írsz.
Persze lehetne. energiatakarekos mód meg stb stb. De én úgy vagyok vele hogy azért van az óra hogy használjam, felesleges korlátozni ilyen olyan dolgokkal. És ami extra, milyen jól tettem. Sokáig minden reggelt szólt hogy nem stimmel az alvás. Se a pulzus, se a szívfrekvencia-varibialitás se a véroxigen nem stimmelt. Megmutattam háziórvosomnak. Kiderült bármikor előfordulhatott volna hogy reggel nem kelek fel reggel mert egyszerűen leállt időnként a légzésem. Óra ezt még időben megfogta így egyenlőre kaptam gyógyszert és beutalót a megfelelő helyre.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gretzky77
veterán
válasz MadMancs #706 üzenetére
Neked is köszönöm, bár atomka amit írt az biztatóbb! Vettem egy Pixel Watch 3 45mm-es órát tök jól megy és működik együtt a telefonnál ( ugye Pixelem van) de úgy hogy éjszaka ki van kapcsolva, ( egyszerűen nem tudok órában aludni) így kb 2-3 "napot" saccolok neki, ezért gondolkodtam hogy ultra jobb lenne, de akkor annyira nem lenne jelentős! Vettem egy Huawei Watch gt5 Prot ami üzemidőben veri az összeset, viszont ott nincs órával fizetés, az üzenetkezelése is korlátosabb.
Google Pixel 9 Pro & Pixel Watch 3 45mm & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
veterán
válasz gretzky77 #703 üzenetére
Pulzus és stressz folyamatos méréssel, aod kikapcsolva (csak koppintásra, csuklómozdulatra, és ertesítésre kapcsol be). 100% on azt írja 1nap 5 óra van vissza. Ennél csak picit bír többet. Este zuhany vacsi stb szoktam tölteni, 20-25% körül kerül töltőre. Valamelyik nap tudtam hogy késő éjjel érek haza így délutáni zuhany közben elfelejtettem tölteni, ekkor másnap reggel szólt hogy 15% , kb 10 óra felé ment le 5% szóval eddig ~ 36óra volt a rekord. Persze használom edzéseket is ami jobban eszi akksit (egy 1 órás intenzív séta, kocogás alatt képes elfogyasztani 15% ot akksiból) illetve alvásfigyelés is aktív. Illetve ha többet telefonálok órával akkor (többnyire teló simekkel) az is le tudja akksit kapni.
Mobilhálózat mindig aktív (esim) de túl sokat nem számít, estére kb -5% ot jelent. Tegnap Este 10 kor vettem le tölttő, jelenleg így áll. Párom Watch 7 40mm esim napi 2x kell tölteni szóval nekem egy szavam se lehet. Igaz neki fele ekkora akku szóval, 30perc alatt feltölt. Nekem kell több mint 1 óraÖsszefoglalva ha az ember kihasználja az órát és nem csak időmérő készülék akkor 24óra amit tud.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, nem igazán találtam külön Ultra topicot, akinek Ultrája van meg tudná mondani kb milyen az üzemideje. Reggeltől estig viselném, de éjszaka nem, így ki lenne kapcsolva. Szenzorok mennének, aod nem kell, elég ha mozdulatra kapcsol, viszonylag sok értesítés, edzés nincs. Vajon kb így mit bírhat? Köszönöm előre is
Google Pixel 9 Pro & Pixel Watch 3 45mm & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
net91
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Napelem
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest