Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
Van egy olyat opció az NF-nél, hogy "Fizetés a nyitott alkalmazással", ha ez nincs aktiválva, akkor is kell a Walletnek futnia ezek szerint?
-
Hauptmann
veterán
Fizetés előtt el kell indítani a Walletet az órán, vagy megy anélkül is?
-
Taci
addikt
Köszönöm mindenkinek.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
Igen, ezt találtam én is. Meg ezt, aminek lehet variálni a színeit is.
Illetve a gyári számlaphoz van egy telepítési útmutató reddit -en, de azért érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. Persze apk -ból lehet feltenni. Bár itt a színek kicsit mások, nem tudom lehet -e utána állítani.
Szerk.:
Úgy látom a poszt alatt, hogy olyan, vagy lehet módosítani olyanra. Onnan lopott kép:
-
Taci
addikt
Tudjátok esetleg, ez melyik óraszámlap?
Nagyon kevés van, ami tetszik, és ez egészen jónak tűnik. Viszont a Watch7-esen nem találom, a képen pedig Ultra van - elképzelhető, hogy ez csak "ahhoz jár"? Bár biztosan át lehet hozni ide is valahogy, ha így is van.
Köszönöm.
-
-
bordi10
senior tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
[link] ezel tudod, recovery...
Oh, közben látom meglett...
-
válasz
Ghostman78
üzenetére
megoldva recorverybol
-
lányom átvarázsolta az óráját, megb**z a guta
bármire rányomok bekarikázott zöld szövegezést csinál, az egész óra pittyeg ahányszor hozzányúlok , menüket nem tudom elérni
újraindítás nem segít
valamilyen béna kisegítő alkalmazás szöveget ír ki reboot után, aminél nem tudok rámenni a tiltásra , mert nem engedi kiválasztani
Telefonról szintén nem érhető el az óra.
Órát, hogy lehet "resetelni" ? -
dionaea
őstag
válasz
gringoka
üzenetére
Szia én is pro ról jöttem. Nekem 48 órát tud kényelmesen aod nélkül. 24 óra alatt kb 40 %-ot merül. Aod al kb másfél napot, viszont az aod ezen jobb sztem. Úgyhogy én azzal használom csak.Csukló emelés nincs. Ennyit tud. De ha valami beakadt neki akkor volt már hogy 15 óra alatt nyekk.
-
ρσгτσ
addikt
Korábbi témára:
New Features on One UI 8 Watch Help Users Build Healthier Habits
Június 16.Én úgy értelmezem, hogy az új funkciók majd erre a generációra is megérkeznek. Pontosabban az Ultra -ra. A többi modell kevesebb újítást kap, gondolom nincs hozzá megfelelő szenzor.
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Pár napja váltottam watch 5pro-ról ultrára , eddig az üzemidő pont fele ugyanazokkal a beállításokkal ( always on ki, minden egészség követés be , éjszakára energiatakarékos üzemmód be) mint a pro-n várható javulás vagy szoktassam magam a 1.5 napos üzemidőhöz? Szép napot! -
ρσгτσ
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
Tudom, meg egyes működési jellemzőkre is hatással van. Például az apnoenál is. De egyelőre nekem így megfelelő a szoftver.
Jelenleg csak az apnoe hiányzik, ami majd meglátjuk mennyire lesz hasznos számomra.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Samsung -nál ez nem mindig egyértelmű. Simán lehet a Wear OS verziója miatt is, mivel másra még nem elérhető. De valószínűnek tartom én is, hogy a többi nem kapja meg.
Szerk.:
Tudom, hogy még nem jelent meg az új OS/óra, de gondolom a fejlesztőknél, tesztelőknél már kint van. Azért frissítették a mobilos appot. -
ρσгτσ
addikt
válasz
dionaea
üzenetére
Samsung -tól én el tudom képzelni, hogy Wear OS alapú órákkal, vagy az utóbbi 1, esetleg 2 generációval lehetne mérni, de direkt nem teszik elérhetővé, hogy a 8 -as felé tereljék az embereket.
Majd meglátjuk, mert lehet Wear OS 8 -nál új kapuk nyílnak meg.
A formák miatt a következő generációból biztos nem veszek egyet sem, így inkább lemondok ezekről a mérésekről, ha 8 -as széria kell hozzá.
-
HunChaos
aktív tag
Sziasztok, a fenti óra mennyire bírja a tengervízban strandolást?
oké, hogy 30perc + öblítésig garantál a gyártó, de mondjuk több órás sós víz mennyire öli meg? -
ρσгτσ
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Működik, de nem fog minden menni. Pl. EKG, vérnyomás. De gondolom moddal megoldható, erre majd más válaszol. Én Samsung telefont használok, így nem sok tapasztalatom van vele.
Egyedül az apnoe miatt gondolkoztam el a modon, de végül azt is inkább megvárom hivatalosan. Így, hogy már hivatalosan bejelentették, egyszer majd megérkezik.
-
gyuri2008
veterán
Xiaomi telefonnal össze lehet párosítani az órát?
Minden funkció működik rendesen? -
ρσгτσ
addikt
Az alvásidőt lehet utólag szerkeszteni, ha baromságot ír az óra? Reggel ki szoktam kapcsolni, szóval nem egészen értem, hogy mi ez az adat... Valószínű nem állította le...
Eddig nem volt vele gond.

-
dionaea
őstag
Azt vettem észre ultrán, hogy a lépés számláló brutál pontatlan. Ha picit legyezek a kezemmel lazán 15 lépésnek méri. Gyakorlatban kb 3000 el többet mér mint az eddigi tapasztalatom egy átlagos nap. Vki találkozott ilyen problémával?
-
MadMancs
veterán
válasz
Hauptmann
üzenetére
Valami jelkód kell, de ha egyszer feloldottad órát, és nem vetted le a csuklódról akkor nem kéri többet míg le nem veszed.
Nem kell net, ugy működik mont telefonon. 10db tokent letölt, így 10 alkalommal tudsz net nélkül, amint netközelbe kerül (telefonod vagy wifi) újra 10 token lesz. Vagy persze esim ha olyan órád van.
-
Hauptmann
veterán
Ez az órás fizetés hogy néz ki? A jelkódot mindig meg kell adni, ha az órát felébresztem, mint a telefonnál? Fizetéskor élő netkapcsolat kell?
-
Gedeon31
addikt
A legutolsó frissítés óta alig tudok az órával fizetni. Előtte semmi gondom nem volt vele.Van erre valami megoldás?
-
sveczo
tag
Sziasztok! Az alany egy watch ultra. Kérdésem az lenne, hogy heti 1-2 alkalommal nem méri az alvásom. Reggel kérdezi a teló, hogy aludtam x-y idő között. Normális? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest