Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Ma kipróbáltam a gyalogos navigációt.
2 problémába ütköztem a googe maps navigáció közben.
1. Kétszer is is szólt hogy gyoglást érzékelt és elkedje e a rögzítést. Ha igent ha nem-et nyomtam az órán az edzés jelent meg. Tehát tovább nem tudtam látni a térképet csak ha leállítottam az edzést. Nem lehet valahogy váltani a kettő közt ilyenkor, mert így nem tudok eljutni egy adott célra.2. Navigálás közben jött egy értesítés. Csak akkor tudtam elolvasni ha leállítottam a navigációt.
A probléma ugyanaz. Lehet valahogy az ilyen appok között váltani anélkül hogy le kéne őket állítani?
3. Ez csak egy bónusz kérdésem lenne.
Ha elindítok egy galoglást akkor szépen megjelenik merre voltam. A helymeghatározás be van kapcsolva és a gyaloglás automatikus felismerése is.
Ha nem én indítom el a gyaloglást hanem automatikusan ismeri fel, akkor viszont nem kapok térképadatokat. Van erre esetleg megoldás?Köszi.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest