Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgonzy
tag
válasz
World-Soft #1644 üzenetére
Szia! Az óra operációs rendszere tudja a multitaskot, egyszerre több feladatot is tud futtatni gond nélkül.
Amikor.benne vagy egy edzésben akkor megnyomod a felső gombot, (piros), ezzel kilép a.számlapra, ha vissza akarsz menni az edzésre, akkor belépsz a.menübe, és a legelső ikonnal előhívod a futó folyamatokat, és visszaváltasz. Nekem a háttérben futó folyamatokra váltás az alsó gombra van beállítva. Edzés közben ezzel nem tudsz sajnos alkalmazást váltani, mert a baloldali edzés panelre ugrik, de mondom ha a felso gombbal kilepsz utánatudsz mást csinálni, pl navigálni. Ja az óra panelről edzésre ugy is vissza tudsz váltani, ha alul a edzést mutató pici mozgó ikonra böksz. Még annyi, hogy az automata sport felismerést ki lehet kapcsolni, szerintem érdemes, mert az akkut is jobban kíméled vele. Én még az edzéseket is úgy állítottam be, hogy ne a visszaszámlálással induljanak, hanem kézi módra tettem, megvárom amíg fixálódik a gps jel, és utána i dítom a tevékenységet. -
Capella
senior tag
válasz
World-Soft #1644 üzenetére
Ha automatikusan ismeri fel a gyaloglást, nálam akkor is lesz térkép a területről, de az útvonalat csak akkor pakolja rá, ha hosszabb a gyaloglás.
Az útvonal viszont nagyon katyvaszos, összevissza, láthatóan nincsenek megfelelő GPS adat rögzítések.
A direkt indított gyaloglás edzés esetén már jobb az útvonal, követés, de nem nevezném messze sem tökéletesnek. És ennél folyamatában nem tudod követni utólag, hogy merre mentél, csak az összes "csiganyálat" látod egyben a térképen, és a végén a kockás zászlót.
A Huaweinél pl. egy 15 másodperces videón le is játssza, hogy merre mentél. Szerintem ötletes.A gyaloglás érzékelést ki tudod kapcsolni, ha zavart okoz a navigációnál. Viszont ez némi funkció veszteség.
Nálam egyedül a gyaloglás érzékelés aktív, igaz eddig nem navigáltam az órával.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Könyvajánló
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sorozatok
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest