- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Pete55555 #7485 üzenetére
bejön nagyon eddig. stock kernel samfirmware-s rom, gyors mint a szélvész(market, böngésző 3 tabbel, telefon és skype ment egymás mellett és úgy tudtam váltani hogy meg se akadt és nem kellett betöltenie semmit). A modemmel nincs tapasztalatom, wifi nekem ok, bár két router van a házba hogy mindenhol legyen jó jel. Szerintem ez inkább végleges rom mint mondjuk a jvh/jvb volt ebben pl alapból van daily briefing. Most végeztem az appjaim telepítésével, és az se gond nagyon ha egyszerre két appot telepítek és közbe szeretnék valamit csinálni. Egyszerűen nagyon szmúúúsz
-
Pete55555
addikt
-
tariattila
veterán
válasz
Pete55555 #6095 üzenetére
nekem van itthon egy sárgafoltos kijelzős Blade amire a Trémobil azt mondta, hogy nem befolyásolja a működést... nem cserélik... pedig qva zavaró (három helyen is)
40 ezerért nem pattogok rajta de 140 -ért valószínű lenyeletném a pultossal...
és mint olvasod nem egyedi esetek...
trollkodáshoz nem kell táptalaj ha valós a hiba... ezért érdekel(pontosabban annyira nem is érdekel mert úgy se váltok)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest