- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
nggabi
félisten
gondoltam h ez tetszeni fog
am ever: én továbbra sem értem h miért van sgsed? az írásaid alapján nem tudom elképzelni h mi vitt rá egy sgsre... am meg ez off topik ne beszéljünk már itt romfrissítésről meg szaturációról... nyugi van na
másrészt h én is flémeljek: a rootot és a jailbreaket nem kéne összehasonlítani nem? majd kuckuc megmondja ő az alma fan
többiek: ti meg a sok geek nekiálltok kötözködni... sose lesz vége...
-
ForRedGlory
félisten
Ja voltam. Van (persze még nem hivatalosan értékesíthető), ha annyira akarom, akkor lemegyek érte és megveszem. Lehet hogy 15-16 között leugrom érte
Feltéve ha más kolléga be nem előzöttszerk: zsírozva is van: 15-kor bódog tulaj leszek én is.
Aztán hétvégén jön egy laza összehasonlító teszt i4-el (kackac, már látom a végeredményt), és jövő héten megy is fel az apróra az i4
Mellesleg a csajszi sem utolsó (képen). Ha valakit izgat a téma, a Budafoki úti T-Pont 1-es pultjánál dolgozik -
ForRedGlory
félisten
A rendelkezésre állási ideje sokkal jobb... közel sem merül annyira nyugvó állapotban sem edge, sem 3g beállítás mellett. Nyomogatva azért ez is merül, de annyira nem mint az SGS. Amúgy szerintem az elején alig akar merülni, a vége felé jobban, de még így se annyira, mint az SGS. Pl most áll 12 óra után 89%-on, amiben volt 2óra 20perc használat, ami nagyjából zene volt, minimális internettel. Na ez SGS alatt nem 89% lenne az fix, hanem jó ha 50--60%...
-
-
törölt tag
Csak nem multivibrátort hasznátál hogy multiorgazmusod volt?
-
kutkut
addikt
-
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
amúgy a ZTE brutál mód össze van rakva... mondhatni nagyságrendekkel jobb mint az SGS...
kis %-ban van hibás hátlap ott is de a mienk pl atomstabil...
puszta kézzel lehetetlen megreccsenteni... (az oldalsó csík és hangerő gombok is teljesen jók nálam... erre is néhányan panaszkodtak)összességében a froyo -val nagyon jó kis cucc... ginger is szerintem stabilabb rá már
-
Bavid
senior tag
Ma kézbe kaptam egy X10 minit, hát öcsém, mondom ez mi a lópikula?
Olyan apró volt, hogy csak na. Nekem már 4" nál kisebb kijelző nem kell, ezen egészen élvezhető a böngészés, és a filmnézés is!
Oppenheimer: Nem mondom, hogy rossz telefonokat csinál, de a Desire óta érdemi előrelépést nem láttam tőlük. Anno még mikor az kijött, nagyon tetszett, de aztán Desire vs SGS témában (10 ezerért bármelyiket elhozhattuk) SGS mellett döntöttem. (A beépített 8 giga, a nagyobb és jobb kijelző, és szerintem a jobb kamera miatt, azóta pluszban kiderült számomra, hogy az SGS milyen jó zenelejátszásban, és 2.2.1-el sebességben/stabilitásban semmi bajom nincs, TW 3.0-t is kedvelem, sok hasznos dolog van benne).
HTC cuccok pedig mindig is kicsit túlárazottak voltak. Kiváncsi vagyok mivel áll majd még idén elő az HTC, de amit eddig láttam, a többi gyártóhoz képest kicsit kevés (gondoljunk csak a táblákra, nincs egyáltalán 3.0-ás rendszerű bejelentve náluk).
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest