- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kutkut #30454 üzenetére
Ez is drága, nekem háromévi számlám....
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kutkut #29235 üzenetére
Ja, a szinglit már én is elkezdtem tolni virágmintás verzióval, de ez olyan jó, hogy 5k-t simán megér (talán még multizom is, bár a jóval több csíter miatt hamar elfogy(hat) az egerem és billem). Amúgy tényleg szebb a B3, de ez jóval pörgősebb, igaz nem is olyan élethű, de ennek is bőven megvan a varázsa, ráadásul a pályák szerintem ötletesebbek és változatosabbak, a sztori meg jobb.
-
sagit
veterán
válasz
kutkut #28573 üzenetére
ha elmondom megérted
3 homscreenem vana középső: itt van midnen ami kell az estetek 90%-ban... net,fb, kamera,időjárás,idő, mail,map
ettől 1 balra: bal fent van a zene részelg, a voodoo és a music app, egy helyen vannak, nem nyomok rájuk véletlen...
lent allul meg az a 4 kényelmi app amit használni szoktam, távolsági menetrend, tvműsor,screenfilter, és a gmote... ezek csupán kéynelmi funkciót látnak el ezért vannak 1 helyen
a harmadik screen-en ami a középsőtől értelemszerüen jobbra van csak game-ek vannak
kb ennyi
-
Everman
addikt
válasz
kutkut #28320 üzenetére
A MIUI-nak többször nekifutottam, de pont azért dobtam mindig, mert lassabb volt, mint a gyári rendszer.
Persze az UI sokkal simábban ment és sz@rrá lehetett konfigolni, de az alkalmazások már lassabban indultak, gyakran akadoztak és problémásan működtek, ami nekem nem jött be. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kutkut #27977 üzenetére
Egy rendszer mind felett... Winydóz?
-
David75
őstag
válasz
kutkut #27924 üzenetére
Azt hittem én vagyok idióta mert nem vagyok képes hátteret beállítani mert semmi sem tetszik.
rankesz: Ez inkább arról szól hogy inkább a fontosabb tesztekmaradjanak, a i4s teszt biztos többeket érdek. (Bár mondjuk arról annyi kéne hogy legyen a teszt hogy siri,gyorsabb lett,kamera minősége és ennyi)
-
David75
őstag
válasz
kutkut #27914 üzenetére
ízlés dolga. Nekem nem való olyan rendszer ahol van háttérkép mert nem tudok mit kirakni. Mindenfajta tájkép meg absztrakt szar számomra giccses, meg nem engem tükröz. Nem fogom kirakni a kedvenc focicsapatom, autóm meg semmi ilyet mert az is béna dolog szerintem. Nem fogok kirakni ilyen hú de jó csajokat se mert nem azok a fajta lányok tetszenek, meg barátnőm is furán nézne, na meg azt hinnék azután vágyakozom. Barátnőmet se fogom háttérképnek kirakni mert az már tényleg a legbénább dolog szerintem. Meg magamat se mert annyira mégsem vagyok egoista. Valószínüleg én vagyok sík hülye de sajnos ez van így marad a szürke felületen színes mozgó csíkok.
-
twine
veterán
válasz
kutkut #26710 üzenetére
Köszönet az infóért.......Közben a "zöldvérű" segített....
"Öröm é bódottá".......Este kilövöm mindenki térdét...
persze csak zingőlben
Jut eszembe milyen a sebzés a játékban? Arról nem olvastam még....bár ha jobban belegondolok, semmit nem olvastam még róla
csak FRG favorizálta itt nagyon,,azért néztem meg a videókat is.....
-
twine
veterán
válasz
kutkut #26695 üzenetére
Te még mondhatni előnyös helyzetben vagy,,,nekem el sem indult
Pedig hát 100-as a gépem, minden tökéletesen teszi a dolgát rajta....Ez meg még egy hibaüzenetet sem dob be,,,egyszerűen mintha rá sem klikkelnék.....Mondjuk kb egy percet sem foglalkoztam vele....nem volt rá időm,,csak gondoltam megnézem már hogyan mutat ez a graf, mozgás közben....
Ha még esetleg nem próbáltad, nézd meg, hogy ren'cergazda módban indítod el a játékot....volt már egy két játék amibe belefutottam pont ezzel a hibával hogy nem mentett, és a rendszergazdai jogosultság megoldotta a problémát...Nem tudom hova rakja a játék a mentéseket, de lehet hogy nem enged írni arra a területre jogosultság nélkül a windows...
Jó reggelt mindenkinek....elsőként a kettessel kezdődőknek....aztán az egyeseknek,,,és végül a homár szekciónak
Aktív témák
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videós, mozgóképes topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest