- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #11394 üzenetére
9, de nálam még van 8. De sztem ennyi is marad. Sztem sose lesz olyan egy.gyári rom, mint egy MIUI... Hiába húzod tiszta alapra, minden szart megcsinálsz, sose lesz olyan smooth, olyan szép és jó meg végképp nem. Ég és föld...
És akkor lehet mondani, hogy merül... Az is elvileg a kedves samsung miatt van...
Én úgy gondolom, ezt ki kell próbálni, bár ha kell a jó üzemidő, akkor nagyon szar lesz visszaállni...
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #11209 üzenetére
akkor mire lenne büszke? pfffff
(mondjuk amíg nem lesz ilyen a böngésző a custom romokban addíg ez marad...
a CF kernel meg pár bugot belecsempész a rencerbe... ezért még azt is mellőzöm
sötét kórságot meg nem rakok felés most agyaltam, hogy mire is kell nekem a root? ja a sok szemét gyomlálásra... de majd kiderül, eddíg ez a leg gördülékenyebb és hiba mentes...
a konyhán meg nyaralnak...) -
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #10935 üzenetére
Fogok én itt vele vitatkozni. Ha azt hiszi hogy 0%-os CPU mellett a háttérben nem fut a program, akkor higgye azt. iScream^ (vajh ki Ő?
) ráérzett a lényegre
Multitaskingnál pont hogy nem csak a CPU művelet a lényeg, hanem hogy benne van-e valami a memóriában vagy sincs. Nem mellesleg ott virít hogy "Active applications".kutkut: Akkor gyors voltál. Kb fél percig volt bent az a hsz
-
CHIPman
nagyúr
válasz
nggabi #10694 üzenetére
Más se tud lájkolni engem. Kiégek, komolyan. Ilyen szar egy céget. A versenyfeltételeknek teljesen megfelelő cikket egy nap késéssel teszik ki, mert nem mellékeltem a képet, csak a docba tettem, holott ez sehol nem volt írva. Erre most nem is lehet lájkolni. Én hülye meg a rossz tapasztalatom után is ajánlom a boltot akinek tudom.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest