- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
rankesz #43836 üzenetére
Tesómnál az Optimus Black-en úgy néz ki, hogy a Jewles deluxe zabálta az akkut..
Reset után semmi gondja nem volt, aztán említette, h nem tettem fel, feltettem, másnapra szinte 0-n volt a teló.. Tegnap letöröltem, feltettem neki a "sima" Jewels-t, majd ha hazaérek rákérdek tőle, h mi a helyzet, merült-e vagy sem..
-
tariattila
veterán
-
válasz
rankesz #43493 üzenetére
ááá, némi utazgatás (~500 km, hajrá ec/ic), kis vidéki levegő, pihenés, meló legközelebb csak szerdán!
mondjuk vidéken még net sem lesz normális; link
nem gondolom, hogy sokat változott mostanság, bár azóta jártam már ott néhányszor, legutóbb novemberben, de még akkor is ilyen volt, vélhetően ezóta sem jobb...hajrá gprs!
-
sagit
veterán
válasz
rankesz #43122 üzenetére
Nekem is nagyon bejön az ötlet. Viszont S2-n nem hinném hogy rendesen menni fog. Mivel ha az mhl csatlakoztatva van akkor ugrott az otg nem? Vagy a kettő együtt is müxik? Illetve az otg-nek minimum 1 de inkább 2-3 eszközt kellene kezelni. Mert egér-bill.-t tud venni az ember bluetoothosat ha muszáj, de ez a koncepció akkor lesz az igazi ha a külső vinyóm is ráköthetem még pluszba. Mert az a tárhely mert ami van a telókba nem éppen elégséges egy desktop rendszerhez szerintem.
-
aggleány
addikt
válasz
rankesz #42740 üzenetére
Az sem rossz. Van valahol egy listám arról, hogy milyen telefonjaim voltak, de olyan jól elraktam valahova, hogy egy ideje nem találom. Azt tudom, hogy amikor legutóbb számoltam az eddigi versenyzőket, akkor valamivel 50 feletti volt a létszám, de ebben még nem volt semmilyen okostelefon, Symbi sem.
hackeeeee
Úgy veszem észre, igazad van. "fájlaljuk" helyett "fájlajjuk"-at írtam.
Sorry, mea culpa. Hát szóval ennyire fájt a fejem.
Nekem még megvan a 6600.
Ricardo
Igen, erre a példányra gondoltam! Ez a használhatatlan.
Most már a nevét is tudom.
Zolesz007
Az enyém még műxik!
Szép jó reggelit mindenkinek!
-
válasz
rankesz #42702 üzenetére
volt nekem ilyen 2000-ben, de akkor azt eladtam, amikor vettem egy új telefont, ez sajnos nem az enyém, a párom vette nekem 4 éve - céges selejtezéskor, mondhatni fillérekért -, mert emlékezett rá, hogy mennyire imádtam! mondjuk ez sincs túlzottan lelakva, elég szép, és 12 évesen is tökéletesen működik, még az akkumulátora is elég jól bírja!
-
kutkut
addikt
válasz
rankesz #42596 üzenetére
prrftyblptypty pffff prrrlntytyty?
sagit: Honnan lesz S2-d?
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #42593 üzenetére
Közel 4 órát ment a kijelző, vagyis nem sokat. Közben volt gps, wifi használat is.
Nem fogja a gépet az avast, mert teljesen gördülékenyen müxik, így nem bántom, had figyeljen.
Egyébként próbálok megbízható progikat leszedni, ha éppen úgy adódik. Az Avast meg ellenőriz, nem kerül rá olyan anyag, ami nem megbízható, legalábbis kisebb az esélye.
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G600 MMO gamer egér – gombokból nem lesz hiány
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest