- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #47466 üzenetére
Csak a tab meg függő, és mint tegnap linkeltem , más is árul 90 ezerért. Lehet, hogy már hírement , hogy nem olyan ütős, ezért nem is olyan könnyű eladni. A te döntésed. A telefont addig használni tudod, amíg el nem adod, míg a tabbal nem tudsz telefonálni. Amíg nálad lesz, addig nem lesz normális telód.
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #47418 üzenetére
'Stét...
Én nem cserélnék, még kérdés hogy mikor jön rá az ICS, HC-al meg nem olyan smooth...
Szerintem add el a HTCS-t, és vegyél valami rendes telefont, tehát egy jó kis szarsungot...
Megvolt ma a B-Class teszt... elég durva, asszony nem szívbajos, 190-el küldte pályán, mondom neki akko má legyen meg a 200, erre ő, ááá nem akarom, mert nem ismerem az autót...
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #47405 üzenetére
90-ért lehet kapni.
Ha elcseréled, többért nem nagyon fogod eladni.
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #47286 üzenetére
Jóccaka!
Neked meg jó vérnyasztást Attis...
Én azért csinálnék a telón egy restartot, hátha visszajön a kakaó...
Nekem pl. ma (vagyis tegnap) olyan volt, hogy reggel kivettem repcsi módból, látszólag volt is hálózat, erre du. 3-kor örjöngve hívnak a másik vonalon hogy mi a ..szé vagyok kikapcsolva egész nap... resart után jöttek az sms-ek dögivel a nem fogadott hívásokról...Reggel kérek KV-t!
(#47287) nggabi: szerintem csak most kapta el a bajszost...
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #47258 üzenetére
minden eredményem negatív...
amíg mást nem állapítanak meg addig epilepszia...
amíg nincs bizonyítható diagnózis és erre gyógyszeres kezelés.... nos addig jogsi is ugorhat...semmi ittas vezetés stb.....
3 éve volt először ilyen pár órás memóriavesztés ami alatt magamnál vagyok... és most vasárnap ismét eljött....
ennyi....
-
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #47159 üzenetére
Vótmá heee!
Amateur...
Na asszem alszok, ha sagit-ot látjátok, mondjátok meg neki hogy még legalább 30 vessző hiánycikk az írásából
-
andoneboy
tag
válasz
nggabi #47159 üzenetére
http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/
ez az
ezzel lehet beégést, sárgásodást kukkolni elvileg.. csak egy nagy szürkeség
Ott nem válaszolt még senki! Legyen szíves néhány S2 tulaj írjon!
Köszönöm!
-
bok92
addikt
válasz
nggabi #47009 üzenetére
Eddig csak csendes pap voltam...De már megyek is hirdetni reggel az ig... izé macskát a templomban...
Nem csak már néha felhúz,hogy így rossz a macska meg amúgy, de közben meg a többi sem jobb...sőt
Próbáltam egy-két más romot is, de azok meg néha úgy belassultak,hogy már sírtam...
Úgyhogy a miui az jó....ugye kutkut? -
sagit
veterán
válasz
nggabi #46703 üzenetére
dehogy haxolom szét
ugyan az a rom megy vissza mint amivel kaptam... csak kap root-ot és cserélek kernelt
illetve 1 témát rakok rá ( de maradok odex romnál)
egy százalékos akksi meg bln tud ám hiányozni
bok92: ezt bóknak veszem
Zolesz007: ezek ki fognak derülni másik kernel-el is
más: S pen tuning várható ICS-vel ( majd jövőre
)
0:38-nál a matekos részt el tudnám viselni már holnap is
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest