- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rankesz #3886 üzenetére
Én is ritka vendég leszek ott, az tuti...
Egyébként ma ért kettő sikerélmény is
Sikerült rátalálnom arra, ami SGS-en is van: a tv kikapcsoló effect. Illetve végre nem lövi le a wifit, kikapcsolt képernyőnél, ami megaLOL, akárki akármit mond.Fogyasztóvédelemre van egy sztorim
Szerk: hú de rohadt büdöset tudok fingani a babtól gecc
-
nggabi
félisten
válasz
rankesz #2592 üzenetére
ezmiez?
ezt árulják 100-ért a tecsóban?
nah akkor sorban: 2x jamo studio 170, 2x jamo studio 180, 2x videoton sonus c101 (ezek az igazi királyok, 2db 30cm-s mély oldalanként)... meg mellé egy technics suv-670... hmmm képet inkább nem rakok fel
Ja, hogy teljes legyen a kép, a vizuális ingert egy 72cm-s thomson crt tv adja
-
Oppenheimer
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rankesz #2541 üzenetére
Én tényleg nem értem az indíttatásukat, ez az "über alles" életérzés visszataszító komolyan mondom... Ez a reklám tökéletesen bemutatja az alma fanok gondolkodását. És ezt saját maga az Apple találta ki még 1984-ben. Komolyan, erről Hitler jut eszembe és a követői
Az sem volt kutyafasza, amit Sztivi bátyánk művelt az iPad2 keynote-on. Ott üzengetett az androidnak, hogy kis csicskák, a "nép" meg röhögött rajta. Persze kell a show... -
ForRedGlory
félisten
válasz
rankesz #1784 üzenetére
Jóval jobb. A legnagyobb előnye kétségtelenül a dupla mennyiségű RAM, mert iPad 1 alatt hamar elfogyott, és ha ujra elohoztam a háttérbe tett Safarit, akkor ujra toltotte az oldalakat, és ez bosszantott, hiába gyors az ujratoltes. Pl: [link]. Na ez a "kényelem" megfizethetetlen. Az általános sebessége is jóval jobb, mondjuk ipad1 sem volt lassú, de ez más...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rankesz #1554 üzenetére
Lusta vagyok, kedvem sincs mindenkit szétlőni egyedül. Rambózni nem jó, mert sokan anyáznak akkor, ha meghalnak
tariattila:
Ott valami gáz van. Net nélkül tudnám csak elképzelni hogy ennyit bír
Használd is azt a telefont. Amúgy WIFI-n gyakorlatilag nem is fogyaszt, ez tény.
Aggyá' tanácsot Oppenheimernek, neki merül, mint Titanic a jéghegy után
Amúgy nekem is jó, 23%-ot esett kb 16-17 óra alatt, bár én használtam is. -
tariattila
veterán
válasz
rankesz #1516 üzenetére
Nem repuloben van...
Hetvegen vegig wifin...ma reggel kapcsoltam le a wifit es most be hogy hazaertem...
Szinkron vegig es 4-5 telefonalas, mail check, gtalk...ennyi
2d 8h 40m...61%
Ennyit jelent a kijelzo... most direkt nem nyomkodom hogy mennyit megy el ha ugy hasznalom mint egy telefont
Igaz ma hsdpan be kellett lepjek banki oldalra egy percre de ennyi csalas belefer
repulo mod semmi nem volt...
Azert a 2.2.1akkor is kajalt rendesen ha nem is hasznaltam
itt valami energiagazdalkodasi dolgot nagyon atirtak... -
ForRedGlory
félisten
Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest