- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
Oppenheimer #1631 üzenetére
dupla. - sponsored by opera turbo...
-
rankesz
veterán
válasz
Oppenheimer #1631 üzenetére
most telóról nm fogok utánaguglizgatni, de ha jól emlékszem akkor kb 1 milivel szélesebb és hosszabb, a kijelző mégis 4.3-as, szóval én el tudom majd viselni, főleg a "vastagságát" nézve...
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1619 üzenetére
látod mindenki a magszámra megy rá...
a főzőmesterek is váltanak... mondjuk én a 2X-ben nem sok fantáziát látok (egyelőre) -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1616 üzenetére
én sem tudok mihez ott hozzászólni már... kiégett ez az egész...
nincs perspektíva... el is adom...amióta tölteni se kell teljesen elhidegültünk egymástól...
holnap reggel majd rárakom töltőre és szép emlékként gondolok vissza az 5 napos készenlétre... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #1616 üzenetére
Dolgozom közben, és nem erek rá... El kene költeni a nyereményem, de nem tudom mire. Faszert nem jön mar SGS2, mar mennek is érte...
-
Everman
addikt
válasz
Oppenheimer #1610 üzenetére
Ha nincs lag, akkor nem veszélyes a különbség.
Nem a sebesség, ami igazából észrevehető, hanem az, hogy azt a sebességet az i4 folyamatosan tudja produkálni, míg itt azért meg-meg akad a produkció jó pár helyen.
Igazából engem a gyengébb kijelző, GPS, üzemidő és alkalmazások zavarnak inkább.
Meg a néha kiszámíthatatlan működés pl. hiába van beállítva egyedi csengőhang pár kontaktnál, hol azzal jelez, hol nem, vagy néha csak rezeg, tegnap meg egy fontos hívást elfelejtett rögzíteni a hívásnaplóba, még szerencse, hogy más forrásból be tudtam szerezni a számot. -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1610 üzenetére
egy jó kis iOS-es főzött rom kellene nem? mennénk váltani
ja nem! majd az i5-re ha tényleg nagyobb kijelzője lesz...és egy árban az sgs2-vel
na jó... az innovációért további 20%-ot hajlandó lennék áldozni -
Everman
addikt
válasz
Oppenheimer #1608 üzenetére
Nincs olyan platformfüggetlen teszt, amivel ilyen különbség számszerűen mérhető lenne.
Hardveresen nem lehetne lassabb, az OS meg az eltérő megoldások miatt teljesen más alapokon nyugszik. -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1555 üzenetére
megmondod a kutyádnak, hogy ezért ő megy... ennyi
akku report: (gyengébb idegzetűek görgessenek
) 20 perc múlva 3 nap !!! várjáá a lényeg: most van 51%-on tehát a 3.nap végére az 50% borítékolt
wifin volt most éjjel is!
az a tegnapi reboot beárnyékolja kicsit (ott volt egy hirtelen esés 63-61re ami a grafikonon még nagyobbnak jelezés kb 10órával vissza írta leválasztás óta eltelt időt de sebaj... tudom pontosan, hogy szombat 8:40
)
azt azért nem valószínűsítem, hogy még 3 napot elmenjen a meglévő 50%-al.....szerintem egy elektron keresztbefordulhatott az akku érintkezőjén és elállja az utat a többiek előtt... ezért fogyaszthat ilyen keveset
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1546 üzenetére
Akkor ô jatszott veled nem?...
-
Bavid
senior tag
válasz
Oppenheimer #1532 üzenetére
Mér pont a ruszkikkal?
Vezetted volna dicső hazánk győzelemre!
-
nggabi
félisten
válasz
Oppenheimer #1462 üzenetére
opi te leszel az akksi merülés felelőse itt a fórumon... elég lesz beírni: merül és te ott vagy
de tréfát félretéve én mennék a lurdyba de már vagy egy hónappal előre le van szervezve egy egynapos út a szerbekhez... pont 16ra, szombatra
pedig mennék... közel is van. nah mind1 majd csinálj videókat nekem
-
nggabi
félisten
válasz
Oppenheimer #1438 üzenetére
trolltanácsadó? mi a webcím?
egyébként ezen a flash vagy nem flash témán jót röhögök. mivel kb 5 centis a kijelzője értelmes ember nem netez ezeken a kütyükön...
ezek után engem annyira hidegen hagy, h van vagy nincs flash... -
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #1419 üzenetére
Nem így helyes, hogy miért azt leírtam korábban.
-----------1360: Ma futottam bele ebbe. Meggyőzött, hogy az Androidon a 2 mag csak annyit segít, hogy később kezd izzadni a rendszer. Ez alapján akármit választok, fel kell adnom a tökéletesen sima futást, akkor viszont elég az egy mag is, jól optimalizálva és "üresen" nem döcög egy dhd, sgs, vagy arc sem. Játékokból meg a casual vonal érdekel, ott a gyengébb HW is elég, általában.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #1419 üzenetére
Ez így majdnem tökéletes, de a végét átírnám:
"...de úgy kell a böngészőt tesztelni, hogy ki kell kapcsolni..."Mivel ahogy nézem még bugzik, és on demond-on sem olyan, mint kikapcsolva. Ha Safari nem viszi a Flasht, akkor kikapcsolt flashes Operát vagy gyári 2.3-es böngészőt kell mellé tenni.
Most hogy így már pár napja csak az iPadot (hiába no... újdonság...) nyomogatom és Safarizok, egy grammal sem gyorsabb, mint Opera Mobile kikapcsolt Flash mellett. Ráadásul egyáltalán nem kockásodik.Viszont az igaz, hogy teljesen más élmény a Safari, nem tudom miért... Persze ha kijönne erre is az Opera Mobile agyon csapná a Safarit
-
Bavid
senior tag
válasz
Oppenheimer #1398 üzenetére
Az aztán harcias festés lenne
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1332 üzenetére
Nemtom az autokban hogy duruzsolna a google keresômotorja...
-
pohár
félisten
válasz
Oppenheimer #1286 üzenetére
nekem pont van egy, na odaadom az SGS-ért cserébe
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #1280 üzenetére
Csak alap 16GB-s WIFI. Úgyis SGS-el osztom rá a netet, vagyis az SGS az úr, akármit is csinál az alma
Nem fogok bekockulni, ne aggódjatok, de talán már nem fognak elvakult droidosnak hinni... az úgysem volt igaz -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1277 üzenetére
én is remélem, hogy a mézes-madzaggal rohangált...
FRG meg már dalolja, hogy: almát eszek, ropog a fogam alatt.....
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1191 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1185 üzenetére
neszójjjábeee...
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1154 üzenetére
Minen csoda három napig tart... ha ez a nóta lecseng majd kutyát nem érdekli a csapatjuk se...
De most még ütôképes... -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1096 üzenetére
mérnem úgy mondod, hogy költse gyógyszerre?
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #1034 üzenetére
tel.szám és bankkártya adatot is néz szerintem...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Oppenheimer #946 üzenetére
Ezt a Pupplest végigsírtam a röhögéstől... már a faszi maga is vicces, de a "papulssz"-szal még dúrvább
Ha nem sikerült volna olyan csavarral szert tennem az SGS-re, mint ahogy az sikerült
akkor a blade lett volna az alternatíva az ára miatt!
-
Jadro
veterán
válasz
Világmegváltó alkalmazásnak tűnik így elsőre
-
tariattila
veterán
válasz
ha töltöm az sgs-t akkor bléddel fórumozok...
az SGS-nek kb 30%-a a felhasználói élmény...kb...
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #937 üzenetére
elég ha kicsit párás az kezed... nem kell hozzá zsír... sőt a zsír még jobb is
a böngészője elég kényelmetlen... én meg már vak is vagyok, hogy lássam a bötűket
amúgy felbontásra, színekre nagyon komoly... kár azért a sárga elszíneződésért a kijelző alján (5Ft nagyságú kb)
és a bekeményített garanciális dolgok miatt már nem is cserélik... csak ha a használatában korlátozó a hiba
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #928 üzenetére
Azért a Blade mellé odatenném az SGS-t
-
kutkut
addikt
válasz
Oppenheimer #912 üzenetére
Persze, hogy arra hajtok.
-
Bavid
senior tag
válasz
Oppenheimer #902 üzenetére
Nem tudom, én a sense-től annyira nem estem hanyatt (bár csak a régebbit próbáltam, ami a 2.1es Heron van).
A Pyramid meg még nagyon távolnak tűnik, ahhoz képest, hogy a többiről már videótesztek vannak...
Flyer 2.4-el jön elvileg, és csak 1 magos procival, a 2.4 elvileg szintén Gingerbread néven fog futni, az Ice cream (sandwitch) később jön majd, és abban lesz az egyesítés (bár nem tudom miért).
Szóval szerintem az HTC lemaradt egy kicsit, és jó lesz ha belehúz, ha nem akar úgy járni, mint a SE. -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #894 üzenetére
rendben az jó téma...
htc vs. samu ? az nem egyszerű...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #638 üzenetére
80.000 Ft-os macska
Úgyhogy Ateszpajtesz kutyája visszahúzódhat, mert a 80.000 Ft-ból 78.000 Ft önvédelmi célokra fejlesztett kütyük a macskán. Van ott paprikaspray, önkioldó karmok, amik mágnesként mennek a kutya szemébe, stb...Igen, már rengetegszer látta a lencsét, ez is azzal készült
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #637 üzenetére
én a zsebembe fektetném az ország vagyonát... éppúgy ahogy politikusaink teszik ezt
"az ország vászontarisznyájára meg lakatot tetetnék....."
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #635 üzenetére
csóri lerendezte a karját... a dzsekije tartotta a helyén vazzz
brrrrrrFRG... a 8éves kutyámat se érdekli a cirmid...
pontosabban DE... nem hozod el vendégeskedni kicsit?
sportolhatna itt az udvaron... -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #632 üzenetére
fröcsög az olaj vazzz... alanyi jogon kapnak fizut meg társai...
könnyű úgy... de mi meg nemtom mi a rákért nem aranyáron adjuk az értékes vizünket...
vagy bartelbe...
és akkor itt is 70 pénz lenne egy lityi üzemanyagkormányviktorék meg kaszálnának...
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #629 üzenetére
több tízmilliárd F1 rajongó? vazze az ufók is nézik már?
még 7 milliárdan se vagyunk... de ha a sárgák csesznek szedni a bogyót és/vagy a kaucsokot se aktiválják akkor lassan átlépjük...
(nem azt hívják sárgaságnak?)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #629 üzenetére
Hajrá Webber, vesszen Vettel... Úúúúútálom a németeket....
Azért Líbia sem kutyafasza mostanság... A franciák már célkeresztbe vették a Kadhafi rezsimet pár vadászgéppel... Remélem szétlövik a seggüket.
Ahogy látom az amcsik már tomahókoznak... -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #496 üzenetére
és ugyanannyi ami nem... SZERINTEM... nem is részletezem mivel mindenkinek más az ami nem jó
üzemidő...naponta több óra elfoglaltság...stb
úgggyanmár -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Oppenheimer #417 üzenetére
Iphone-ra! Szerinted miért nincs 1 widget sem?
tariattila: -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #417 üzenetére
nem kell, hogy értsd...ez off-topik... érezdd !!!
-
Bavid
senior tag
válasz
Oppenheimer #410 üzenetére
Én is ettől félek
Főleg nem egy jól működő, pedig már kéne cserélnem a 2.2.1-et, mer néha hülyeségeket csinál.
Iphone-hoz meg annyi, hogy ha nem számítana a pénz, akkor azt vennék. Mert akkor nem számítana, hogy 1-1 program mennyibe kerül, megvenném itunesról a zenéket/filmeket, plusz ennyi pénzzel valszeg jobb dolgom is lenne, mint az androidot bütykölniDe amíg nem vagyok milliárdos, inkább android
-
telya
aktív tag
válasz
Oppenheimer #395 üzenetére
nincs benne multitasking igy nem is lehet jobb semminel. amit az apple multitasking-nak hiv, az valojaban nem az, ez csak marketingnev, szo sincs arrol hogy tenylegesen parhuzamosan futnanak programok egymassal.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Oppenheimer #407 üzenetére
A copy/paste az Gingerben mar nagyon fasza volt
Lehet visszakoppintották
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
És hol van szifonba a multitasking? A főnök egy Emailt vagy SMSt nem tud megírni ha rácsörögnek dobja el szépen a gecibe... el se menti....
-
korpicschess
veterán
válasz
Szerintem az android mindig is lassabb lesz..
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Oppenheimer #386 üzenetére
Ja értem... Lehet rajta QWERTZ billentyűzetet beállítani? Mert ezzel nálam még kiverte volna a biztit...
A NOTIF bar az főleg hiányozna
LEGOFF:
http://www.gamekapocs.hu/hir/22341/tevereklamot_kapott_a_portal_2 -
korpicschess
veterán
válasz
Oppenheimer #380 üzenetére
Én is beszállok
[DE2JAY]:
iOS-ben nincsenek widgetek. -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Oppenheimer #380 üzenetére
ÉN fogtam Szifon 3G, 3GS, és 4G-t is. Nem másztam bele a 4esbe se de hol vannak a widgetek? Wannak egyáltalán? Vagy arra verik hogy csoportba tudják rakni a szoftvereket???
tariattila
Szerintem van... mobilismen intha tegnap láttam volna a SCREEN/WIDGET kategóriában
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Oppenheimer #377 üzenetére
Miért kéne megmenteni? Szvsz virágzik...
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #374 üzenetére
örüljünk ha a 2.3.(3) rendes lesz... megcsinálják a tervezett dolgokat stabilra és bódottááá
[DE2JAY] valakinek ott Bucira verném a fejét
no JS8 ROM akku report: 20 órája megy... kijelző 4,5 órát világított... 7%
(batt. stat. törlés nem volt) -
Bavid
senior tag
válasz
Oppenheimer #283 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #277 üzenetére
jelenleg a telómon csak egy app van (bjuti) ami nem fizetett...
egy másik pedig azért mert nem is létezik (riGo)a többi az gyári app... vagy marketes free...
azt hiszem ezzel nem állok a feketelista élén...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #194 üzenetére
Nagyon komoly. Első barátnőm bátyja tudott ilyet
Egyszer a kocsmában akkorát böfögött, hogy mindenki megtapsolta -
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #194 üzenetére
írígy vagyok az emberére...
(asszonyállat)
-
tariattila
veterán
válasz
Oppenheimer #192 üzenetére
látod nem hallgattam rád...
amoda meg nem tudtam köpős szmájlit berakni... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Oppenheimer #177 üzenetére
Ez meg Handrásé. Bealáz? Ejj...
-
Bavid
senior tag
válasz
Oppenheimer #172 üzenetére
Nekem a galaxy on fire 2 kéne. Fruit ninjat azér nem szeretem, mer mindig mocskos lesz a kijelző utána
Itt a hó is esett egy 10 perce még.
Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest