- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #15258 üzenetére
Tudod a tapasztalat felulirja az eloiteletet
Lehet elmegyek speedshipba es megnyomogatom a HTC EVO 3D-t... Nem mintha venni akarnek, de kivancsi vagyok milyen. Ha normalis bongeszoje lenne, lehet vennek egyet poenbol SGSII melle.Nincs szerkesztes gomb. Kerdezd csak meg ikszneszt is. Neked nincs is ilyen cuccod, honnan tudod? IPad2 szerint a szerkesztes flash alappu, igy buktam
-
törölt tag
válasz
Everman #14060 üzenetére
Csak akkor a világ második legnagyobb vállalata, ha az állami kézben lévő cégeket nem számoljuk bele, mint pl a Saudi Aramco.
FRG: Látom szereted a Mass Effectet, de főleg Talit
Mik ki nem derülnek facebookról
Amúgy én is szeretem
Kő: fehérjepor, de semmit sem ér
(#14064) xnace: Üdvözöllek! Ez a kapitalizmus
-
-
tariattila
veterán
-
nggabi
félisten
válasz
Everman #12203 üzenetére
akkor még nekem is odex volt
am nem kell idézni elég ha válaszolsz...
iránytűre olvastam egy sztorit: tréhomos szerelő sgsel megnézte a sat tvt h jó lesz... aztán mégse lett
aztán elkezdte leszerelni a tányért és átrakni máshová... de én is azt vettem észre h érdekesen ugrál ha elkezdesz forogni a telóval. kb 45 fokot csal legalább...
kuc: jelent. van neki vagy 5db töltője mindenhol
2 napja megy a jvq net nélkül és most vagyok 82 százalékon
-
rankesz
veterán
válasz
Everman #12095 üzenetére
Ezt meséld haveromnak, keresztbe eltört az SGS-e kijelzője, pedig övtokban volt. Nem csináltatta meg, vett egy SGS II-t, pénteken táskából, tokból elővéve két helyen is végigrepedve a kijelzője
Az ilyen urban legendeken mindig olyan jót mosolygok...
akkor nem lesz urban legend ha dobsz róla képet, de a fotosoppnál ne feledkezz meg az exif infóról se!Ja, és persze nyilván a Corning különféle minőségű gorilla glasst ad a különböző gyártóknak...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Everman #11680 üzenetére
Fasza lehet a 21:10-es filmet teljes képernyőn nézni.
3,5" akkor is 3,5". A felirat meg nem nagy kunszt, viszont nekem nem kéne szürke csík.
más: Ez az eltűnés valami új Mango fícsör? -
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #10902 üzenetére
47 total, 3 running. Erről beszélek
Kicsit komolyabb programokkal is kereshetnél példát, amik nem mennek le a háttérbe...Futott még az ebuddy és a powerAMP is. Sajnos több programot nem indítottam el, mert nem látom értelmét ilyen hülyeségeket bizonygatni. 18 program és még így is van 220MB szabad hely. Ez a 18 program összesen megevett cirka 220MB-ot, és itt azért kicsit komolyabb alkalmazások is vannak, nem csak fingó appok.
Jah nincs itt mind a 16 app, az utolsó screenshot elveszett és lusta voltam megint mindent újra megnyitni. -
pingwin92
aktív tag
válasz
Everman #10640 üzenetére
Azért az h ki lehet kapcsolni egyesével az nem ugyanaz amit én szeretnék...
Ateszbá jól mondja. +1
Mellesleg a fontos embereknek is, azért este talán már van idejük, és ha szeretnének egy kicsit játszani akkor ez majd őket is idegesíteni fogja
Nem értem ezeket az eppölöseket, hogy miért nem tudják elfogadni hogy ha valami szar... És ezt most nem csak rád értem hanem az összes f@szra a iPhone ON-ból. Vajon miért nem oda járok és miért ide..? Mert itt normálisabb a társaság, és nincs kedvem hallgatni ahogy mondjuk vadászcsiga tipródik hogy most feltörjem vagy ne törjem...
Sokkal jobb ez itt, amikor előkerül a halrudis poén, vagy amikor ópent szivatják a csirketáppal, vagy xnace-t a.. nos szegény kicsi xnace-t szinte mindennel -
tariattila
veterán
válasz
Everman #10640 üzenetére
aki ennyire fontos ember(nek képzeli magát) az nem is játszik ilyen szarokkal...
én nem vagyok ennyire fontos tehát telibesz@rom mikor riaszt és jelez "tárgyalást"
stb... ha ninja van akkor az legyen...
ha meg fontosemberesdit jáccok akkor veszek koppincsnotifys profi telót -
pingwin92
aktív tag
válasz
Everman #10620 üzenetére
Nincs igazad!!
Tényleg jobb lenne úgy, hogy olyankor nincs. Kicsit idegesítő volt, hogy emiatt estek le a gyümik
Úgyhogy remélem és ajánlom, hogy a véglegesben be lehessen majd állítani, hogy olyankor ne legyen notification center.nggabi: MC2-ben nem én nem látlak téged, hanem te nem látsz engem.
Én már az új pályákkal játszom.
szerk: most látom csak mi a téma
-
nggabi
félisten
válasz
Everman #10620 üzenetére
"pihenő lesz"
idéztem tanult kollégádtól
pingwin: na ne itt verjed a nyálad
látsz mc2ben? nem... akko meg?
sagit: egy szivargyújtó bekötése kb 10 perc kéne h legyen
homokozó III. estére... a cím maradt ugyanaz, csak új a kliens. (köszönet Tominak) am jöhet bárki
-
kutkut
addikt
-
r4z
nagyúr
válasz
Everman #9271 üzenetére
Mindig mondom, hogy a HTC a HD2 -> Desire időszakban volt a csúcson. Előbbit egyébként a mai napig "a" PDA-nak / Smartphone-nak tartom, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
Ma már nem ők a csúcs, bár a kamerát leszámítva nem lehet egyik telefonjukat se fikázni, out-of-box még mindig a legmeggyőzőbb készülékeket teszik le az asztalra (szoftvert tekintve) véleményem szerint.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest