- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
rankesz
veterán
Én most próbaképp a Siyah-t kukáztam, és redpill lett helyette, meglátom este mit művel repcsiben. Holnap meg hálózattal, mondjuk a hálózatost annyira nem szeretem mert akkor a szinkron is megy, hajnalban meg jön egy csomó hírlevél és egyéb vacak, tuti felébrednék rá hogy prüntyög ...-
Többieknek meg mielőtt beírnának: qss ott Onolok ahol akarok
-
rankesz
veterán
Látom Siyah kerneled van fent, nálad nem merül tőle jobban a telefon?
Esténként repcsibe rakom, és most délelőtt épp néztem az akkihaználatot, egész éjjel ébren tartotta valami repcsimód alatt...Vagy te jegelgettél le dolgokat?
Mert én nem, de ha az segít rajta akkor jegelekAttis: Én is megittam egy roki szellárt, és bekótyagosodott a fejem... gyorsan iszok is mégegyet, mielőtt megjön az embörös pizzám...
-
sagit
veterán
ez az hogy nem, és nem is tudom hol érdeklődjek hogy mi a tököm van már
de ide leírtam részletesen előbb az egész sztorit
-
Ricardo
titán
Én arra értem hogy szenteste és a karácson 1. 2. napján rohangásszunk, mert illik mindenkit meglátogatni, így beleteszün a családba 250 kilómétert, és mindenkinél vagyunk egy órácskát.
a készülődés az más. Az kihívás, ami elől nem futok elSzerk: Megcsapkodom a routerem: most mértem wifin egy121/4338-at
-
hackeeeee
Jómunkásember
(#34164) tariattila: Zsugabubus.
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
Jó
Ez sem gyenge: Ha akarsz valamit fogalmazz pontosan
-
rankesz
veterán
Itt ragyog a nap, nincs szél, viszont a kiscsajban bujkál valami, mikor vittem oviba, akkora hisztit levágott öltöztetés közben, hogy otthagytam félig átöltözve... ő meg persze ordítva utánam. Óvónéni szerencsére gyorsan kapcsolt és lefejtette rólam, majd elindultak befelé...
-
Magnum_
nagyúr
egy fokkal jobb, mint a fekete
mondjuk szifonban is kicsit jobban tetszik a fehér, mégis fekete van, ebből is azt vennék...sikerült pénteken vennem egy kotta állapotú 9210-et. a Note azt is kenterbe veri, kivéve súlyban és vastagságban (mert azért a communicator közel 250gr)
-
Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest