- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
D1Rect #33679 üzenetére
várjál, hozom az instant modker gombot
kéne egy nagy gyűjtőhsz, a szokásos mobilos trollkodásokkal összesítve
kezdjük:
Android: laggol, fagy, csakmókolvalehethasználni, bugos, ioskoppintás
Apple: buta, korlátozott, nemondjákmegnekemmitcsináljak, nincsfájlküldés, szarituneskellhozzá, buzisznobokakikilyetvesznek, nincsflash, nincswarez
WP7: miezakockásfos, nincsflash, nincsfájlküldés, szarzune, szarwindows, szarköcsögms, mégjóhogygyorssemmigrafikanincsbenne, nincswarez, testreszabhatatlanszar, szarmarketplacekihagytam valamit? az összes mobilos hír topikjába elég lenne beszúrni és zárható is
Kandúr: én meg el kezdem kidolgozni az IMK interfacet, hogy tudjátok implementálni a különböző cuccokban
-
-
Luissimo
veterán
válasz
D1Rect #32430 üzenetére
a Note akkor nagy, ha ráfekteted a SGS2-t.
akkor nagyon nagy.
ha a SGS2 után veszed kézbe, akkor baromi nagynak tűnik.
de ahhoz, hogy ne kelljen 2 kütyüt cipelni magammal (telo+ tablet) akkor elgondolkodtató a Note ( bár az SGS-en is lehet már egészen rendesen látni mindent az én gyenge szemeimmel és netezni is remekül...)szóval gondban lehet a Jézuskabácsi, hogy mitcsináljon
-
Jadro
veterán
válasz
D1Rect #31908 üzenetére
Mint a viccben: "Aztán jött az erdész és elzavart mindenkit"
Volt nekem is fizikai qwerty-s cucc, tényleg jobb azon gépelni. Viszont nem vagyok egy telefonon sokat csetelő vagy smsező ember, így nekem elég az érintőképernyős qwerty is. (Mondjuk láttam olyan videókat, ahol érintőképernyőn is úgy nyomta a tag hogy szinte füstölt.
) Ráadásul a fizikai qwerty-nek hely kell. Vagy a képernyőtől veszi el, vagy a vastagsághoz tesz hozzá. Dönteni kell kinek mi éri meg jobban.
Laptop-tablet vonalon ugyanez a véleményem. Sok mindenre jó a tablet, de céleszköz. Laptopnál meg a képernyőt nem lehet böködni. Az ultimate készülék a leszedhető és érintőképernyős laptop.
Iomega: Nézd meg az Everman-nel futott köröket. Én jókat derültem szinte mindig. Volt a visszavágásaiban élc.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest