- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kali8n
aktív tag
válasz
CHIPman #27967 üzenetére
Szerintem már nincs annyiért, hiszen most 117 900 Ft 1év bolti garival, úgyhogy...de nem ezen fogunk összeveszni
-
-
-
válasz
CHIPman #11896 üzenetére
nem csak amiatt - de ezt tényleg csak az tudja rendesen átérezni, aki ténylegesen használja kicsit a nagyobb testvért!
nem direkt neked címezve; persze akinek savanyú a szőlő, az mondhatja, hogy néztem, meg próbáltam, de nem látok igazán nagy különbséget, ellenben akkor az tényleg nem próbálta ki igazán!amúgy nincs az a főzött rom sgs alá, ami felvenné például a versenyt egy kg1 firmware verzióval, az s2 esetén!
-
kutkut
addikt
válasz
CHIPman #11883 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Tavaly ilyenkor nézegettem a mobilokat, és ez volt az első android, amelyikben normális volt az érintőfelület, az első super amoled-es android, ráadásul 4"-on, gorilla glass és egy brutál hardver, amit csak most tudtak lenyomni a 2 magosok... + Ez tetszett a legjobban.
Nincs trackball, nincs kereső gomb... Pont, ahogy kell.
És miután megvettem, még kiderült róla 1-2 dolog, pl hogy a piac egyik legjobb hangchipje került bele, ilyenek... Persze el lettem volna egy akármilyen másikkal is, mert ha csak azt az egyet ismered, és az az eddig a legjobb volt (amit hallottál), akkor az a legjobb... (érthető?
)
+ Amikor megvettem, nekem az is gyors volt 6234 után...Azóta folyamatosan egyre gyorsabb, "smoothabb": 2.1, 2.2, 2.2.1, 2.3 és most ez a MIUI...
++ Most az egyetlen teló, amire lecserélném, az az SGS II lenne, de az még nagyon drága.Annyival nem jobb.
Persze, még nem láttam az új szifont...
Ja, és a telenoros akciót figyelembe véve, egyértelmű No.1.
-
joey04
titán
válasz
CHIPman #10871 üzenetére
Semmi sem tökéletes, de az tény, hogy az ios sokkal gördülékenyebb, mint egy Android.
De ha még csodát akarsz hallani: felületes próbálgatás után a wp7 még az ios-nél is gördülékenyebbnek tűnt számomra.
ez meg bemutatja, hogy milyen sűrűn is jön elő az az "akadás". Mondjuk nálam még ritkábban, Multiclenaert használok és a programok nagy részéből valóban kilépek, bár legszívesebben kipucolnám az egész multitaskot a készülékből, de minimum nagyon kevés programnak engedélyezném. Handras jól indokolta, hogy miért került bele így, ebben a formában, de az itt nem idézhető, mert alapelveket sért.
-
Oppenheimer
nagyúr
Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest