Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBandigyerek
tag
Üdvözletem!
Két kérdéssel fordulnék a tisztelt fórumozókhoz:
1: S2-be a gyári 2000 mAh-s akksi jó választás? Van egy 1650-esem is, de most 1800-as van a telefonban. Ha csak annyit nyernék vele, hogy nem minden este töltöm a telefont, hanem másfél naponta, az is jó lenne.
Láttam vannak 2000-esnél erősebb akksik is, de azokba nem mernék megbízni, főleg egy-kettőnek a képénél a kínai felirat miatt :/ ráadásul némelyik még bűnronda is, olyan mint anyám régi 2110-es tégla Nokiája a púpos akksival.
2: 4.2.2-es Androidot hackelt már valaki S2-re? Érdemes? Most 4.1.2-m van, ADW launcherrel, így se rossz, de azért kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.Köszönöm!
"A végtelenbe és tovább..."
-
BBandigyerek
tag
válasz BBandigyerek #35676 üzenetére
Bocs ha esetleg már elhangzottak eme kérdések, csak sietnem kell, nem érek most rá visszaolvasgatni :S
-
BBandigyerek
tag
válasz Balazska15 #35678 üzenetére
"Hivatalos 4.1.2 felett nincsen" azt tudom, ezt lett volna a köv.kérdés, hogy milyen ROM a jó, cyanogent olvastam a legtöbb helyen, anno a Spicámon is avval volt fent a 2.2, meg voltam elégedve vele.
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Múltkor valaki írta, hogy Golden Battery-t használ a telefonjába, 2300 vagy 2400 mAh-sat. Az illető fedje fel a kilétét, és árulja el légyszi, hogy honnan szerezte
-
BBandigyerek
tag
válasz Balazska15 #35842 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy az akksiját ki milyen módon próbálja kímélni? Én a két alsó gomb világítását kikapcsoltam, anélkül is tudom hol vannak, fényerő az automata, mobilnetem nincs, wifizni szoktam, változó hogy mennyit, zenehallgatás csak fülesről, RAM-ot tisztítom sűrűn, vagy gyári feladatkezelővel, vagy Advanced Task Killerrel, vagy a GO launcher app drawerjének is van beépített task managere.
Ennek ellenére kissé értetlenül állok azelőtt, hogy ha használom a telefont, naponta többször e-mail-fb nézegetés, esetleg melóból hazafele zenehallgatás, sőt olykor sorozatnézés, néha játék, akkor egy nap kb. az üzemidő (reggel leveszem, este fölteszem töltőre), de csak készenlétbe sem több egyetlenegyszer tudtam másfél napot szó szerint kipréselni belőle, de úgy, hogy se telefonálás, se wifi, se játék, rá se néztem a telefonra még véletlenül se. Holott nem is 1650-es akksi van benne, hanem 1800-as. Ezért is érdeklődtem múltkor a gyári 2000-es vagy annál erősebb akksi után, mert ez így k***ára nem fasza"A végtelenbe és tovább..."
-
BBandigyerek
tag
válasz Ricardo #35886 üzenetére
Nevenincs kínai akku van benne, szerencsére az előző tulaj küldte a gyárit is, most visszaraktam azt, amíg eldöntöm, hogy mi legyen az akkukérdéssel.
"GO launcher mennyit eszik?" egy hete van kb fönt, én nem érzékeltem többletfogyasztást akksiügyileg (ha erre gondoltál, ha másra, írd meg, hogyan tudom megnézni, és megnézem ). Torrentoldalról leszedett prime verzió van fent, nekem nagyon tetszik, szép, látványos animációkkal, de amit eddig semmilyen más launchernél nem tapasztaltam: abszolút nem lassú, nem akad, még a legbonyolultabb, kacifántosabb áttűnési-megjelenési effektek is simán futnak. Egyedül az idegesítő kicsit, hogy eleinte megpróbálja az ezerféle GO programot rád erőltetni, de aztán megunja
-
BBandigyerek
tag
válasz emiki6 #35885 üzenetére
Van, a 2000-es, picit nagyobb, mint a gyári, ezért más hátlap kell a telefonhoz, de ez jár az akksihoz (nem lesz a telefon alján az a kis ív, hanem az egész hátoldal egyenes lesz). Erről tudok, hogy ez gyári, 1800-asok is léteznek, na olyat ne vegyél, mert úgy jársz mint én . Léteznek ilyen 3000 környékiek is, de azok bűnrondák, mint anyám régi 2110-es Nokiájához volt ilyen púpos akksi, olyanok, gusztustalan én most a gyári 2000-es meg a fentebb linkelt Gold Battery között vacilálok.
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Felszabadult egy fekete gumitokom S2-höz (2000-es akksi "púpos" hátlapjához nem fog passzolni), Pécsen átvehető egy tábla csoki ellenében vagy postázom esetleg. Érd.: eliasandras@gmail.com
-
BBandigyerek
tag
válasz BBandigyerek #36221 üzenetére
Ui.: típushoz való, méretpontos, nem teszkós univerzál
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Pár héten belül másodszor csinálja azt a telefon, hogy a főképernyők widgetjei szőrén-szálán eltűnnek
minden előzmény nélkül. A főképernyők között tudok lépkedni, alul a "dokk" és az app drawer is megmarad, de a widgetek szublimálnak. Újraindításra újból látszik minden. Full gyári 4.1.2 van a gépen meg GO launcher Prime, semmi hozzánemértő ROM meg kernel-piszkálás nem volt. Mi jöhet rá ilyenkor, járt már valaki így?"A végtelenbe és tovább..."
-
-
BBandigyerek
tag
Urak!
S2-re kijelzőcserét meg lehet úszni épeszű áron belül? Működni működik, a képe is szép, csak van rajta két kis karc, az oldalkeret 3 helyen repedt, az egyik sarokba van egy leejtésnyom (így vettem), plusz ma sikerült nekem is leejtenem Samsungba megkérdeztem kíváncsiságból, de nem lepődtem meg, amikor olyan árat mondtak, amennyiért a telefont vettem (40e). Van valami más megoldás, vagy szokjak hozzá, hogy ütött-kopott?
-
BBandigyerek
tag
válasz Just_Reboot #38154 üzenetére
Ez mondjuk nem rossz ötlet, csak nem nagyon találok vaterán van egy 19-ér, de a meg olyan faszul van fotózva, hogy nem látom a kijelzője hogy néz ki.
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Tegnap kipróbáltam, hogy USB-s egeret dugok a telefonra, hogy működik-e, és működött is faszán. Kérdésem: ugyanezt megcsinálja a gép USB-s (vagy bármilyen) billentyűzettel is?
-
BBandigyerek
tag
válasz Kékes525 #38187 üzenetére
Sztem igen, az 1650-es nekem max egy nap volt, ha használtam (wifi, e-mail nézéssel-kevés fb chattel-whatsappal, mobilnetem nincs, játék, zenehallgatás, sűrűn bekapcsolt képernyővel), úgy értve, hogy reggel levettem a töltőről, este vissza, kímélés mellett másfél nap. Ugyanezen adatok a 2000-esnél: nem használat 2.5 nap (éjszakára benyomom a repülőmódot, úgy akár 3 is lehet), de még a fenti használat mellett is 2 nap simán. Ha orrba-szájba használom, be se nyomom a gépet, telefonról fb-ozok-böngészek, olykor sorozatot is nézek rajta, úgyis megvan az egy-másfél.
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Múltkor föl lettem sötétítve itt, hogy az ilyen RAM-tisztító alkalmazások teljesen fölöslegesek, megfogadtam, valóban semmi különbséget nem érzékelek, egyszer se lassult még be a készülék. Viszont jópár ilyen programnak (pl Clean Master, hogy az egyik legelterjedtebbet említsem) vannak olyan funkciói, hogy trash cleaner, gyorsítótár ürítő, estébé, kérdésem: ezek is hasznavehetetlenek, parasztvakító dolgok?
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Bár nem használom, de azért kíváncsiságból: az automata fényerő-szabályzás csak a 3 "alapállást" ismeri (minimum fényerő, fél, maximum)? Vagy többfokozatú ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest