- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
painkillerx #45148 üzenetére
Nekem eddig hibátlanul működött minden olyan töltővel, amire az volt írva, hogy SAMSUNG. Az N82 -es Nokiámat azért váltotta az SGS1, mert egy Tesco gazdaságos töltő kinyírta a töltésvezérlőjét. Azóta valamiért jobban kedvelem, ha a töltőmre ugyanaz van írva, mint a telómra. Sztem nincs a töltők között akkora árkülönbség, hogy ne érné meg.
-
etooo
senior tag
válasz
painkillerx #43836 üzenetére
Így jártam én is, a megoldásom az lett, hogy wipe nélkül újra felraktam rá a Neat-et, így megmaradtak az adatok is, és a rendszer is működik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
painkillerx #40550 üzenetére
(#40550) painkillerx és (#40551) Burt1793!
azért ezek túlzások!
(mondjuk nem az s4 minire gondolok...)
-
Burt1793
veterán
válasz
painkillerx #40550 üzenetére
Én is így vagyok vele, s4 mini, de még a note3 se sokkal gyorsabb. Bár nekem bejönne a nagyobb kijelzőméret, az s2 viszont könnyebben cipelhető.
-
stefi68
addikt
válasz
painkillerx #40188 üzenetére
Nem igazán.
A modemeknek a GSM rádióhoz van közük. -
D@ni88
addikt
válasz
painkillerx #39597 üzenetére
Ezek szerint cserélni sem lehet?
-
nimba1
aktív tag
válasz
painkillerx #37403 üzenetére
Szia
Neatrom alatt nekem is volt ilyen, telefon újraindít és jó lesz.
Nekem kb 3-szor csinálta, utána nem.
Én meg tegnap feltettem Slimkat-et.
Ez az első 4.4 ami már 3 óránál többet megélt nálam.
Próbálom megszokni, a gyári jegyzetfüzet hiányzik, főleg a régi jegyzetek miatt.
Nincs valakinek meg? Ami play-en van arra azt írja nem kompatibilis. -
Eclips21
őstag
válasz
painkillerx #37403 üzenetére
a lakasban azert talal gyorsan muholdat mert netrol lekeri a helyzetuket (gondolom van wifid es fel is volt csatlakozva) amugy valahogy lehet frissiteni a muholdak helyzetet mert egy fileban tarolja a telo ha jol tudom
-
pockhome
senior tag
válasz
painkillerx #37114 üzenetére
és razorka777:
gyári visszaállítás is volt, meg ezek a törlések, és semmi...
de most reggelre már mindent letölt play storeon is, meg máshol is jeleztek ilyen problémát, szal google hiba volt, több mint valószínű. -
Kékes525
félisten
válasz
painkillerx #36804 üzenetére
A választott kernel nem jó! A 8-as sorozatból válaszd és ujabb is van: Kernel_Dorimanx-V8.43v66-Comp-%5B14-21%5D-%5B04-02%5D-JB-SGII-PWR-CORE
CWM-ből nem probáltam, recoveryből szoktuk, kernelwipe után. GS2KernelWipe Script (V2.09 19/06/13)
-
kicsike22
csendes tag
válasz
painkillerx #36607 üzenetére
hát jo majd csak lesz vmi
-
kicsike22
csendes tag
válasz
painkillerx #36604 üzenetére
értem de lehet vele valamit kezdeni? mert nagyon jo lenne mert számomra nagyon megfelel minden benne van ami kell csak ez ne lenne.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
painkillerx #36579 üzenetére
Ha kézzel akarod akkor build prop ban lcd density kell átirni a normál 240
-
felixo
őstag
válasz
painkillerx #36579 üzenetére
Ez mikori verzió ?
Ezer éves ? -
Burt1793
veterán
válasz
painkillerx #35918 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Képernyő idő átlagos, de így igazán nem mond semmit. Mert nagyon függ a megvilágítás erősségétől, és milyen programokat használsz fehér vagy sötét alapúakat.
-
zoleeno1
veterán
válasz
ez teljesen átlagos szerintem... vágom én, hogy majd 2 nap, de mindössze 2,5 óra kijelzőidő, wifi se sok volt... nem nagy szám ez
-
polomaa
aktív tag
válasz
painkillerx #35548 üzenetére
Jó a saját kernel,nem szükséges lecserélni.Ellenbe a 31-i rom szerintem egy picit el lett kapkodva,van benne bőven hiba.Ha Beanstalk-ot akarsz,akkor a 29.-t ajánlom,teljesen hibátlan,gyors és jól bánik az aksival saját kernelével.
-
saphancs
aktív tag
válasz
painkillerx #35548 üzenetére
Szerintem egy dorimanx 4.4-es kernelt tudsz alá pakolni! Én is ezt készítettem alá, de majd csak ma fogom felrakni!
-
bAtt001
addikt
válasz
painkillerx #15739 üzenetére
dorimanx-ot nem ajánlom, először egy gyári frissebb JB (stock vagy omega vagy neat) kellene neked a telefonra és az alá pedig egy rendes kernel, speedmon, siyah... ezeket mindet megtalálod a fórumban a keresővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest