Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30503 üzenetére
Volt már 6óra+-osom is, de az ilyen kigyilkolt rommal... spórolva. a la wdx
Ja és max fényerőn, repülő módban 12 óra a szintidőm.
Engem a fogyasztás nem izgat, a lényeg, hogy egy napot kibírjon.
Ha az alkalmazáskezelőt megnyitom, a facebook mellett a futási idő mindig 100 óra felett van, email ugyanígy, erre van ez a teló. -
Burt1793
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30460 üzenetére
Snapdragon rom, 2000es aksi, semmi kímélés, 50% alá sose ment a fényerő. használat közben gyenge térerő mellett, szenvedve, vidéken mobiladattal netezés, emailezés, semmi más. Több mint másfél napos készenlét és volt még 28%. És ez teljesen átlagos. [link]
Néha zene, hangszóróval... vidék. -
hr2
őstag
válasz
Ed3r_X_ #30460 üzenetére
1650-es akksival akár az 5 órát is el lehet érni.
Igaz kicsit takarítani kell a ROM-ot. -
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #30145 üzenetére
Volt wipe, a telefon könyv ment egyébként, azzal semmi gond nem volt, de a tárcsázó vagy a hívás inditás hozta ezt elő, hogy nincs telepítve. Olyat is csinált a bő 10 perc használat alatt, hogy focal lefagyott, aztán egyik camera app sem találta a kamera modult, akkor kapcsoltam ki és vissza 10.1. Ez elmegy rajta hétvégén, hétfőn meg viszik el a gépet, készüléket váltok.
-
wdx
őstag
válasz
Ed3r_X_ #29912 üzenetére
amennyire kell egy magamfajta embernek. még nem találtam benne hibát. mármint a mostaniban. az eddigiek is atomstabilak voltak, csak pendrive csatlakozásánál volt egy hibaüzenet, de azt is kijavították.
le a kalappal előttük. sokkal stabilabb, mint a többi ROM.a tudásáról ne is beszéljünk, kedves Burt!
nem tudom, mitől érezted fapadosnak, de ebben beépített víruskereső, antispam, tűzfal, startup vezérlő, power widget személyreszabó, hülyére témázás, stb, stb... nem reklámozom, de na... ez a rendszer már most jobb, mint bármelyik eddig, amit próbáltam, és még nem értünk a végleges verzióhoz.2 óra kijelzőidő, és 27%-ot esett egy 1650-es akkuval...ebben van facebook, teamviewer, opera classic, telepítések, fényképezések, telefonálások is.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ed3r_X_ #29880 üzenetére
A harmadik képen is az üveget láthatod.
A folyamat úgy zajlik, hogy megpróbálod leszedni a törött üveget, jó esetben csak összekarcolod az alatta lévő érintőt és lesz egy esztétikailag erősen kifogásolható, de használható előlapod.
Rossz esetben eltöröd a kijelzőt és vehetsz egyet kompletten.
Az S2-ben még erősebb a ragasztó, elég nagy szívás leszedni az S3-hoz képest. Csak akkor rendelj üveget, ha túlélte a kijelző és az érintő a műveletet. -
logarithm
őstag
válasz
Ed3r_X_ #29835 üzenetére
Official MEGA CM10/CM10.1 Theme Chooser Thread [989 THEMES] [UPDATED 8/9/13]
mindenben jobb a gyáritól, csodálom, hogy van egyáltalán gyári rom, feleslegesnek tartom a gyári romokat
Üzemidő meg rendben van, mint írtam is, pont olyan mint a gyári hanem jobb.
-
logarithm
őstag
válasz
Ed3r_X_ #28941 üzenetére
Nem rossz egyébként
szóval használható mindennapokban simán.
Több mint egy hétre elutaztam és cm-et hagytam telón semmi hiba nem történt pedig folyamatosan használtam.Igaz most vissza tértem stock deodexed xwlsw-re darabig maradok, jól megcsináltam (gyomláltam+modok stb).
-
hr2
őstag
válasz
Ed3r_X_ #28883 üzenetére
Ezzel tudod checkolni, hogy hajlamos e rá a chip-ed. eMMC Brickbug Check
De mondom nem vészes, se a 4.0.3 se a 4.1.2-vel már nincs gond mert javítva van a kernelben a hiba. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #9798 üzenetére
sehogyan nem tudod ellenőrizni....(ha használt,és régi,valószínűleg nem SoD-ol majd)de hivatalos garancia mindenképpen legyen rá! majd egyszer csak úgy előjön a SoD...vagy nem... az újabb gyártású telefonoknál jön elő,viszont az enyém 2012.06-ban várásolt,mégis csinálta már párszor...(mióta új a kijelző,azaz 10.hó óta...
) egyébként nem lehet,hogy a hideg miatt csinálják?
mármint most tél van ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest