-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
#46129152 #44375 üzenetére
kijelző + erinto 9500ft
Most látom hogy ez az amerikai verziohoz való. De elképzelhető hogy jo ehhez is. Ebay-en olcsón van fenn minden.
-
törölt tag
válasz
#46129152 #44099 üzenetére
Akkó Te nem az S2 bolygóról származol.
Dorimanx egy fejlesztő nick -je. Ő vitte tovább a Siyah kernel vonalat. Mint ahogy a Siyah -nak is, Dorinak is van egy kernelspecifikus beállító alkalmazása. Ez az Stweaks Ezzel a proci működésétől, az alsó gombok értesítő ledként használatán át, a kernel szintű reklámblokkolásig, a teló sok funkciója elérhető, szabályozható. Dorimanx utolsó kernele a 2013. október körül publikált v 8.43
Utána mások vitték tovább az örökét "unofficial" megnevezéssel.
Ha jól keresgéltem, akkor Ez a régi kernelek topikja.És sztem Itt vannak a legfrissebbek.
Gyári alapú romokhoz (így a Wanam -hoz is) 8 -assal kezdődő verziószámú Dori való. 9 -essel kezdődőek a CM romokhoz valók és ha jól tudom, akkor a 10 -esek a KK -hoz mennek.
-
törölt tag
válasz
#46129152 #40824 üzenetére
Sztem nem annyira a böngésző számít, hanem a beállításai. Kevés nethez az Operát szokták javasolni. A Chrome -ot nem ismerem, azonnal törlöm. Lehet, hogy jó böngésző, de nekem sok ez a Google nyomulás. Nagyon régóta Dolphin -t használok (+ hozzá a Jetpack). Sztem full módban ez a leggyorsabb. A full módot úgy értem, hogy asztali nézet +képek betöltése +flash +java script. Ha pedig valamit trükközni kell, akkor a nehéztűzérséggel támadok. Firefox beta, addonokkal megpakolva.
-
Burt1793
veterán
válasz
#46129152 #40685 üzenetére
Ha szeretnéd, én megcsinálom neked, csak most elég sűrűek a napjaim. Jövő hétfőn dél körül pl ráérek.
Valahol Budán: Móricz, Széll Kálmán tér, Battyhány tér környékén.
Pendrive-on tudom vinni a szükséges dolgokat, persze ha nincs, akkor notebookot is.
Meghálálni nem kell.Nekem bevált a neatrom és az amúgy is lehetetlen, hogy rosszabb legyen, mint a gyári rom.
Egy jó kis lite vagy superlite (természetesen utána azt pakolsz még rá, amit szeretnél) egy apolo kernellel nagyságrendekkel feljavítja a telefont. Szerintem ezek nélkül már használhatatlan az S2 (nálam csere érett lenne).
Én azért használom még az S2-t, mert jó a nem hivatalos támogatása, negyedévente váltogatok, egyszer cm egyszer neatrom.Így változatos, sose unok rá. És persze felrakás közben te is megjegyezheted azt a pár egyszerű lépést és akkor neked is menni fog. Miután odinnal felkerül a cwm, már csak a cwm-ben kell kettőt lépni és meg van az új rom.
-
x1port
addikt
válasz
#46129152 #40668 üzenetére
Szerintem maradj a gyárinál.
Tökéletesen fut , gyorsan.Én 2 napja feltettem ismét a neatrom-ot.
Azóta folyamatos hibaüzeneteket dobált.
A messenger leállt..a térképek leállt.. a rendszer ui leállt.Katasztrófa!
Mindez azért mert kikapcsoltam,hogy a képernyő ne forogjon el.Szvsz maradj a gyárinál max a nem használt appokat tiltsd le.
S2-nél kivételesen tökéletes a gyári rom.
A hardvert meg össze sem hasonlíthatjuk az Advance-el. Makó Jeruzsálemtől. -
Burt1793
veterán
válasz
#46129152 #40666 üzenetére
Miért, merre mozogsz? Amúgy sajnos minden rommal törődni kell, én már jóedeje használom ezt a neatromot, tegnap kell ett egy kis wipe-ot csinálnom, mert az android rendszer mindig beragadt. A Wipe után most újra jól működik, nem merült egy százalékot se esténként.
Ezzel azt akarom mondani, hogy érdemes egy kicsit megtanulni, hogy mi hogyan működik.A linkelt s2 variáns a specifikáció alapján tudná használni a magyar hálózatot, szerintem. De ezügyben inkább mást kérdezz meg. Amúgy nem néz ki rosszul, de nekem jó a sima s2, főleg, hogy 3 éve meg van. Ha lecserélem, akkor újra csúcstelót veszek (egy htc one-t vagy ami a váltás idején a legjobb lesz. lehet, hogy iphone, lehet, hogy lumia...
). De most nem érzem ennek szükségességét.
-
Burt1793
veterán
válasz
#46129152 #40664 üzenetére
Igen, fel lehet rakni, de itt nézelődj: [link]
A neatrom (a sima) gyári alapú, sammy rom. Pár hetente,havonta jön rá frissítés. A telepítéshez fel kell rakni odinnal a telóra egy cwm-et, az xda-ról le kell tölteni a kívánt romot, rámásolni a telefonra, csinálni valami wipe-ot, majd feltelepíteni a zip-et. Sok leírás van róla, nem nehéz megcsinálni. Ha itt lenyitod az első hsz-t (összefoglaló), akkor abban is megtalálod a leírást. Én nem tudom neked felrakni, csak ha a kezemben van a mobilod. -
Burt1793
veterán
válasz
#46129152 #40620 üzenetére
Igen-igen. A jó hír, hogy, ha elcseszi a frissítést, melyre az esély egy ezred ezrelék, akkor ott az odin, amivel helyrehozhatod.
(Tudod, a kies a nagy számok törvénye miatt szar. Az odint nagyon kevesen használják.)
Az más kérdés, hogy érdemesebb egy jó neatromot felrakni, azzal sokkal gyorsabb és megegyezik a gyárival.
Ahhoz viszont kell odin, egy kernel, rom letöltés, majd belépés a cwm-be és flashelés. -
logarithm
őstag
válasz
#46129152 #40617 üzenetére
természetesen semmit nem vállalok senkinek semmire
lehetőséged van elolvasni fórumban keresni, google stb
a másik meg az, hogy a kies a samsung programja őt támadhatod, hogy baj történt a saját programján keresztül. amúgy meg ezt a telefont nehéz hard brickelni, ahhoz már tehetség kell
-
Burt1793
veterán
válasz
#46129152 #40613 üzenetére
Ez egy "legenda", hogy a kies szar. Pedig nem igaz. Én anno azzal frissítettem a telót, sőt minden ismerősöm azzal frissíti. Egyszer valaki elcseszte vele a telóját gondolom és azért megy ez a jajj, felejtsd már el a kies-t...
Az odin is ugyanúgy felrakja, csak 3szor bonyolultabban kell előkészíteni a procedúrát. Kies-szel 2 kattintás, odinnal 6, plusz a rom letöltés, ami szintén nem egyszerű. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest