Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
válasz
x1port #41075 üzenetére
Idő közben megérkezett az akksi, de semmi. Viszont megint sikerült bekapcsolni, de, hogy ne örüljünk, nem volt rajt a hátsó takaróműanyag, így ki kellett venni az akksit.
Talán valamit segíthet, hogy ismerősöm akksijával is próbáltuk bekapcsolni, és amikor visszaraktuk az ismerős telefonjába, 1%-ot írt, pedig többön volt, majd töltőre rakás után fel is ment 18%-ra pillanatok alatt, és a barátnőm telefonjába is hasonló volt, amikor töltőről lehúztuk 1x%-on (pontosan már nem emlékszem), majd egy kis használat után 30%-ig felment, töltés nélkül.
-
W1
senior tag
válasz
x1port #41072 üzenetére
Töltőn sem mindig kapcsol be, próbáltam úgy, hogy nyomtam rá az akksit, akkor sikerült felvillannia a töltő képnek, de amint elengedtem, nem volt tovább. A mai bekapcsolás is így sikerült, de ha elengedtem, bekapcsolva maradt.
(#41073) xcds: Próbáltam másik töltővel is, az akksit elméletileg 100%-ra töltöttük ma, mert gondoltam rá, hogy kisütöm, de már nem látom annyira értelmét. A másik S2 akksi folyamatban van ismerőstől, bár lehet bemegyek egy GSM boltba és szépen nézek, hogy nézzük meg másik akksival.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy S2, 2011ben lett vásárolva egy GSM boltban. Barátnőm anyujáé volt, majd barátnőm megörökölte, nagyon nem volt vele gond. A napokban elkezdett valótlan akksi százalékot írni a telefon, majd tegnap a "Csatlakoztassa a töltőt" ablak ott volt a telefon kijelzőjén elhalványulva, a százalékjelző 0-t írt, de a telefon nem reagált semmire. Kiszedtem az akksit, utána nem tudtam bekapcsolni a telefont. Ma szétszedtem és sikerült tölteni, bekapcsolni, de amikor barátnőm lehúzta a töltőről kikapcsolt. Hogy egyből, vagy valamivel később azt sajnos nem tudjuk.Mit érdemes ellenőriznem? Köszi!
-
W1
senior tag
válasz
nggabi #31374 üzenetére
Nem, de teljesen ugyan az a recsegés, nem hiszem, hogy az alkatrésszel lenne a baj.
Bár nem én használom a telefont, de a tulaj elmondása szerint Viberen tökéletes volt a gyárival is a hang. Tudom, hogy nem lehet az ilyenről beszélni, de említés képp, az számíthat, hogy rootolva lett, és Play-ből letöltött unlockerrel lett függetlenítve?
-
W1
senior tag
Srácok!
Adott egy S2, a mikrofon recseg, kicseréltem az egész alsó panelt, de a recsegés megmaradt. Ötlet? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Az előbb kicseréltem egy S2-ben az alsó panelt, (usb, mikrofon) bekapcsolt, Z - Device szerint jó is lett a mikrofon, de nem raktam be a kártyát. Kikapcsoltam, azóta a Samsung feliratnál nem akar tovább lépni, bár pár percnél tovább nem is néztem.
Ötlet? -
W1
senior tag
Download this File first and put in your SDCARD
- MOD EDIT: Links removed as its the unsafe version...
or download zip from http://clockworkmod.com/rommanager
- SU-Busybox-Installer.zip
Reboot to recovery.
Choose apply update from external storage.
Choose CWM.zip and wait until CWM recovery appear.
Choose install zip from sdcard or external SD
Choose and Install SU-Busybox-Installer.zip
Reboot
You are done and now your device is RootedLetöltöm a CWM recovery-t, meg azt a SU Busybox-ot, rárakom külső SD-re, és feltelepítem a gyári recoveryből mindkettőt?
-
W1
senior tag
Sziasztok.
Adott egy S2 4.0.3-al, hogy tudnám rootolni? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Ma barátnőm megkaptam anyuja S2-jét, mert szifont vett helyette. Töltőre dugjuk, és az elemecske mellett sárga felkiáltó jel van. Ötlet?[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest