Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
GrooveHero
üzenetére
létezik olyan firmware, amiben esetleg nincs benne XEH produkt kód
-
zack
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ahogy mondja.

Már amelyikben választható az XEH... -
GrooveHero
addikt
Egy gyors, ám lehet, hogy hülye kérdés. Ha a product kód megváltoztatható. akkor a Trés telóra simán feltehető a XEH-s JB amikor kijön? Gondolom ha gariztatni kell, akkor érdemes a product kódot visszaírni
-
_Mario_
tag
a
-
kungzi
veterán
Na most én kérnék egy kis segítséget!
Facebookról nem szinkronizálja le a képet a névjegyzék. Be van állítva a facebook appban a minden leszinkronizálása. Beállítások menüben is be van állítva. De a névjegyzékben nincs.
-
szabeska
addikt
A zároképernyőn megjelenő program gyorsindítókat hogyan tudom módosítani JB alatt?
-
Kerio
őstag
Pofára ejtettem a másfél hónapos felefonom. Két helyen le is pattan a keretről a festék.
Gondolom ezzel nem lehet semmit sem kezdeni... (?) -
AlmaZoli
tag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Köszi
Ezekből valamelyik - tán factory reset? - nem darál le róla mindent és tehetek fel utána egyenként minden app-ot? Mert lehet, hogy ettől megkímélném magam. -
szabeska
addikt
Sokan panaszkodnak az akku gyors merülésére 4.1.2 alatt...
-
szabeska
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
megoldottam, kies-el...
erősen gondolkodom én azért ezen a JB romon... megéri-e szétcseszni a szűz telefont miatta...

-
Linkin
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
jah meg zene youtube stb én teljes értéküen használom főként akkor mikor a nexus 7-en filmet néznek

-
Kerio
őstag
Bocsánat, ha ez offnak számít:
Használ valaki "külsős" email címet a t-mobile-osok közül? Mit kell beállítani kimenőnek? SMTP cím, port érdekel. Meg, hogy mit írja a felhasználónévhez, jelszóhoz?
-
szabeska
addikt
Valamiért nem ismeri fel a tárolómat egy xp-s gép. próbáltam samsung driverrel is, és pdanet 3.50-el is... mi lehet a probléma?
-
csabám
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Egyelőre csak egy, de mint tudjuk az applenél sem vált be az üveg hátlap. . .
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
AlmaZoli
üzenetére
Amit én szoktam csinálni:
wipe cache
advanced/wipe dalvik cache
wipe data/factory resetmounts and storage:
format cache
format data
format systemROM telepítés után: wipe cache, wipe dalvik cache, fix permissions
Az utóbbi lépéssel pl sikerült "remélem" megoldani a lock screen fagyást.
Természetesen ha brick bugos a kernel, akkor cseréld le.
-
rob72
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Hy nincs rootolva. Ez lehet a baja?
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, lehet, hogy mégis kipróbálom a Bezke-féle romot. Gyors kérdés: mielőtt felteszem CWM-ből, milyen wipe-ok kellenek (dalvik, stb.). Előre is kösz!
-
rob72
tag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Nem lehet hogy a rom miatt?
Megnéztem és XEU ba van. -
rob72
tag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Hát nem tudom de egy sima galaxy s befogadta.
-
kecsetihunor
aktív tag
Csak egy kérdés: a SIM kártya milyen "idős". Megtörtént nálunk, hogy anyum telefonja a T-s SIM-et nem akarta felismerni. Kellett egy újabb típusú SIM és azzal tökéletes volt
(Galaxy Y)(#966) rob72
Csak tudod, fura, hogy két SIM-el megy (különböző hálózat) és a harmadikkal nem

Nem tudok sajnos segíteni
-
rob72
tag
Üdv. Van 1 S2es telefonom ami még régen lett külföldröl behozva ez van rajta: I9100XWLPT (4.0.4)
És a T-mobil meg a Vodafone megy vele de a pannonnak csak segélyhívást ír pedig a kártyán lévő telefonszámokat is látja másik telefonba meg ment a kártya.
-
dbilas
tag
Sziasztok!
A következő romot szeretném letölteni xda-ról.
[Rom-4.1.2.- XXLJS]ReInnOvaTioN Jelly Bean XXLJS by bezke
Elég simán csak ezt letölteni vagy kell még valami "extra" dolog is hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Én is leírnám a véleményem.
Nézzük csak. Én azért nem hajlok az olyan telefonok felé amelyek egy lyukat tömnek ki a piacon. Azért javaslom a fő vonalakat, ágakat, mert mindig is nagyobb a támogatottság,
Pl. nézzük meg a Samsung Galaxy W-t, ami egy elég pofás kis telefon, de ha megnézed az xda-s topikot, elég szerény. Ez várható minden olyan telefonra ami nem a fő vonalat követi, vagy nem lesz valami folytán népszerű telefon.
Más példa: egyszerre jött a Mini, Fit, Gio, Ace. A Mini és az Ace olyan támogatottságot élvez még most is, amit a Fit, Gio nem képes.
Galaxy S, S2, S3 folyamatos támogatás alatt lesznek, de nem vagyok benne biztos, hogy egy Galaxy S3 mini is ezt fogja élvezni. S3 mini tulaj lesz 1 millió jövő évig, S2-ből már van több tízmillió.
(#959) GrooveHero
Ha nem a pénz miatt vacilálsz akkor S3. Megveszed, nincs gond vele sokáig. Tavaly szemptemberben vettem az S2-t és még mindig high end telefon

(#963) dbilas
Elég simán letölteni. Egy *.zip amit Recoveryből kell telepítened

-
csabám
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Tény és való, hogy a Samsung garija a legjobb!
Én nem tudok dönteni helyetted
Ha úgy lenne pénzem most, ahogy nincs akkor S3 - at vennék, de megtartanám az S2 - t is. Szóval vedd meg mindkettőt 
-
csabám
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Meg nehéz is beszerezni. . .
A héten olvastam, hogy törik az N4 hátlapja
Szerk.: Itt olvastam.
-
szabeska
addikt
Stock romból melyik a legújabb? Samfirmware szerint ez: I9100XWLP7_I9100OXXLPH_PAN
Bár lehet nem kéne bántanom ,nullán ál la számláló... azt írja custom binary download: no...
-
csabám
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nexus 7 - re gondolt Ő!
-
Linkin
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Vagy veszel nexust mint én

-
edgelaszlo
senior tag
kis segítség kérése...
odinnal vissza akartam tenni a jb-leak verziót, de a pc-m másképpen gondolta, nemes egyszerűséggel leállította a folyamatot a telepítés egy harmadánál....
azóta download üzemmód van, de az asztali pc (xp) nem látja a telefonom, beszereztem egy laptopot, azon win7 van, telepítettem a drivereket, de ez sem akarja látni a telefonom...illetve amikor rádugom, eszközillesztő szoftver telepítésénél az usb modem szoftverét nem sikerül telepíteni, így az odin nem látja szintén a telefont....recovery mód nincs.
mit lehet tenni? -
GrooveHero
addikt
Nem tudom mit tudnak még rajta faragni, de sztem nem fog hozni akkora újdonságot, mint a GB->ICS, vagy az ICS->JB (project butter) De természetesen ez az üzletpolitika amit a gugli és a samu csinál nagyon jól beválik, mert senki nem tudja biztosan, hogy kap e majd az S2 új frissítést, vagy nem. Aki meg biztosra akar menni, az vesz újabb telefont, S3, S3 mini, S4, galaxy premier, és társai.
-
F-ECT$
titán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hogy őszinte legyek nekem az ics szinte semmit sem jelentett, JB-ből is csak a Project Buttert várom. Nem hiszem, hogy a KLP olyan nagy újdonságot tud még hozni. (Aztán persze ne legyen igazam, és legyen miért megvenni az S4-et
) -
GrooveHero
addikt
pedig nekem is az a gyanúm, hogy a key lime pie már elmarad. Bár ha két évig kap egy telefon frissítést, akkor simán kibékülnék vele, és nem is vennék s3-at, hanem csak s2-t. Márha tényleg 100%-ra megmondaán nekem vki a samutól, hogy figyejjé hülyegyerek vegyé' s2-t mer' úgyis kap android 5-öt, ne parázzá', jönni fog az

-
HUTCHDB
nagyúr
helló Mindenki!
használ itt még valaki MIUI-t? -
Antares83
tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Több érvet tudnék felsorolni sz S II mellett mint ellene. Az S III mini-nek egy előnye van, mivel ujabb, ezért valószinüleg a következő főverziót is megkapja hivatalosan is.
-
GazRic
senior tag
Mi okozhat olyat, hogy a KIES felismeri a telefont de a a szoftver verziót nem?
-
Melanor
tag
válasz
szabeska
üzenetére
Súlyosabb hiba, hogy nagyon és elég kiszámíthatalanul merül... A fagyás elvétve előfordul, de azért fel lehet venni 1-2 mp múlva. Az viszont elég komoly, hogy néha random úgy döntött, hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton. Na az több mint kínos.
(#938) mediumgecso
Hamarosan itt a JB S2-re is. Én ezt választanám a helyedben, mert egy jól bevált telefon, a méretét is könnyen meg lehet szokni, gyári rommal (nem a leak) nincs fagyás, se egyéb anomália. A paraméterei is jobbnak tűnnek, mint az s3 mininek, szóval szerintem nem kérdés, de szerintem itt mástól sem nagyon fogod az ellenkezőjét hallani.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
Segítségeteket kérem, de tudom az SII topikjában nem illik ilyet kérdezni
, de mégis megteszem, kövezzetek meg érte. Dilemma előt állok: SII-t vagy S3 mini-t vegyek??A mi nekem fontos: Ne akadjon a rendszer, fényképek, videók minősége, zene (jól szóljon), azért bírja is akksija. Tudom, hogy a S3 mini-nek csak 5Mp kamerája van, de jó képeket lő, videó sem rossz, bár nincs foly. fókusz....
Az SII-re mikor lesz hivatalos JB??? Ismerem, tudom milyen az SII, de viszont S3 mini kompaktabb méret és alapból JB van rajta.
Ami zavar az S3 mini-ben: Pentile AMOLED, nincs fényszenzor (pffff), egy notofication led is elfért volna...
Részletre venném a telót, közel ugyanannyit kell érte fizetnem (havi szinten és kezdőrészlet is)Magyarán: Jobban járok a már egy éve piacon lévő SII-vel, vagy inkább vegyem az újabb vasat??
Tudom nekem kell dönteni de azért meghallgatnám az SII tulajokat is

Köszönöm!
-
szabeska
addikt
És miui romról tapasztalatok?
-
Grind
tag
Nekem mobilnetnél is lefagyott, sőt, azt hiszem még kungzi kolléga linkelt valami programot ami neki megoldotta ezt a hibát, nekem azzal se volt jó.. :/
-
F-ECT$
titán
NoLed-et hasznbál valaki? Az utolsó frissítés óta kitett a Status Bar-ra 1 kék pöttyöt. Ezt hol lehet eltüntetni?
-
Ati007
őstag
Feltettem az omega v16.2 romot és egyelőre tetszik
, fent volt a NeatRom Lite de az nem tetszett.
A crt off működik JB romokon? -
szabeska
addikt
Sziasztok! Ma teszek szert egy ilyen készülékre
A kiszivárgott JB-t honnan tudnám letölteni?
Esek is neki a romolásnak ahogy kell 
-
Kerio
őstag
Honnan tudok letölteni gapps-ot? VK6.3 van most rajta. De fél GTalk közben fél óránként hibát dobál.
-
Barto
aktív tag
Erre tud valaki választ adni?
-
Weeman1
veterán
-
Szelley
senior tag
ICS beta romokat tolták fel sammobilera folyamatosan! Ha jól emlékszem már december végén, vagy január elején jöttek a lpb, lp2, stb. Romok amik beta állapotú tesztverziók voltak!
ott kényelmesen el lehetett már lenni a főzött romokkal is. Amikor kijött az első hivatalos OTA, (lpq) az még szarabb volt mint némelyik beta főzött rom 
-
Sziasztok, valaki SOS ba linkelne egy XWLP7 odinos CF root kernelt? köszi!
-
Antares83
tag
Lehet, hogy mégse lesz ma JB!

-
adam432
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
köszi! -
Slovak
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
YEAH!
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gondolom ezzel nem lehet semmit sem kezdeni... (?)

Ez csak egy kiszivárogtatott verzió volt, a fullos hivatalos gyári tuti jó lesz már, nem lesznek ilyen gondok. Meg hát...ahány telefon, annyi fél lehetőség. Lehet a tied nem merülne annyira.

?