Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
basszus skacok nálam valami nagyon nagy gáz van... Felraktam a stock jb-t, aztán a philz 3.73-at odinból. És restart után bejon a samsung galaxy sII logó, meg a sárga háromszög, de aztán becsíkozódik a kép és nem történik semmi
download módban próbálom indítani, elvileg el is indul, de ugyanúgy csíkos képernyő és nem látja odin! Ilyenkor mi a sz.r van???
szerk: a teló bekapcsol, de a képernyő elsötétül, ilyenkor látja odin a com8-at, meg tallózni is tudom...
-
skylinelaca
senior tag
oké, köszönöm a válaszokat!
remélem jobb lesz most
-
warezxts
senior tag
válasz
skylinelaca #1595 üzenetére
Én csak annyit tudok hogy a DorimanX a syah továbbfejlesztett, finomított verziója... de mondjátok ha nem
CM10...meg CM10...saját fejlesztésük, semmi extra. -
Weeman1
veterán
válasz
skylinelaca #1593 üzenetére
A Dorimanx kernel Siyah-ra épül.
-
kungzi
veterán
válasz
skylinelaca #1593 üzenetére
Dorimanx
-
skylinelaca
senior tag
melyik kernel a legjobb ezek közül és mi a különbség? : Dorimanx v7.27 / cm10 / Siyah 5.0.1 ?
-
warezxts
senior tag
Ha a Leaked ROMra gondolsz, akkor szerintem CM10 nem épül rá, mivel ők külön forrásból fordítanak, és nem kész ROMokat moddolnak. 3 érdemleges ROM van ami a leakedre épül. a VK6.3, Berzke ROMja, és NeatROM Lite 4.0. Én most a VK 6.3-at használom, kicsit másképp néz ki mint a Berzke meg a Neat.
Az utóbb említett inkább gyári kinézet. Stabilításuk kb. ugyanaz mindnek... néhe befagy a lockscreen.
Egyébként itt említeném meg.... és ez mindenkinek szól:Olyan problémám van, hogy ha valami képernyőt rányitna valamire akkor az nem ugrik előre...
Nah érthetőbben... pl SMS, előjön a billentyűzet, de ha másik billentyűzetre szeretnék váltani, és ezt kiválasztom, bedobná a beállításokat ahol ugye kiválaszthatom, de az sajnos csak egy pillanatra villan fel.
(maga a beállításokban külön persze be tudom). Találkoztam még ugyanezzel a problémával ugyanígy csak nem emlékszem pontosan éppen mi volt, de totál más menü volt.Egyébként nekem a VK relatív merül (előző 4.0.4-eshez DorimanX kernellel) ROMhoz képest.
Kernel csere segítene-e ha igen melyik, mert nem jó hozzá a synah meg a dori sem.A Leaked ROMokról egy saját gondolat még:
VK 6.3: Másabb kinézet gyárihoz képest, plusz csomó extra (pl. interaktív noti bár, megnyomom a notbár sarkát is kikapcsolhatom a képernyőt stb). sajnos a tag bannolva lett XDA-ról, de remélem supportálja tovább.
Berzke: Gyári kinézet, nagy dolgot nem találtam benne, viszont ahogy kivettem mostanában nem lesz támogatva tovább.
NeatROM: Én lassabbnak éreztem picit mint a Berzke, de lehet placebo effekt. -
zoleeno1
veterán
no várjunk csak... nekem az a 3+1 fájlos JB leak van, ami ~880 mega, most kerestem egy PhilZ-t direkt linket (nem volt nehéz, szinte minden nap belinkeled valakinek
) és ebben a hsz-ben amit linkeltél stock jb-t, csak 531 mega. Ez ugyanaz, csak 1 fájlos, vagy mi a szösz?
TheBomberman: Nagyon fura amit írsz, életemben nem hallottam ilyet... Mintha a giroscope-pal lenne valami, de annak meg mi köze az érintőgombhoz...?!
#1589 hr2: nekem maga a CODE_I9100XXLSJ fájl 883 881 Kb...
-
Picco
addikt
egy joideje nem kovetem a topicot, elfoglalt voltam poppet.
amiota kijott a jelly bean azt hasznalom de bugos mint allat.
van mar erre epulo cm10 rom? vagy fejlodott az valamit az elmult 1 honapban? -
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #1568 üzenetére
-
hr2
őstag
válasz
zoleeno1 #1579 üzenetére
Nincs vele probléma a lockscreen fagyáson kívül.
kungzi kollégának nem a gyári volt fent, hanem abból egy főzelék.Nekem mióta kijött, ez van fent, semmi problémám nem volt még vele, a fent említetten kívűl.
Még az akksi idő is frankó, simán meg van annyi mint a XWLPX-Y-nál, de sebességben meg lepipálja nagyon. -
osszaki
tag
Sry még egy kérdés gyorsan. GG-es a kijelző, de gondolom azért egy védőfólia nem árt rá, ugye?
-
zoleeno1
veterán
válasz
hdekakas #1576 üzenetére
Fenéket, ez nem normális. Irány a szerviz.
(#1578) kungzi: nemsokára? elég bátran fogalmazol, én csak akkor hiszem már el, ha a telón lesz
Egyébként most, hogy a szerviz óta nem jelentkezik a SoD (kb 3 nap), gondoltam feltolom újra a JB leak-et. De egyre több negatívumot írtok róla... Amikor nekem fent volt vagy 4-5 napig semmi gondom nem volt vele (kivéve a SoD-ot persze, de az nem azért volt), de így már elgondolkodtató, hogy megéri e...
-
osszaki
tag
Tegnaptól én is boldog S2 tulaj vagyok!
Mivel ez az első okostelefonom (most az androidos Huawei S7 Slim-es ismerkedést nem venném ide, max. minimálisan, ami azóta egyszerűen eltette magát láb alól), így arról kérdeznélek titeket, hogy lesz-e és ha igen, érdemes-e ICS-ről JB-re váltani? Ahogy gyorsan átnyálaztam a JB-es cikket, az újítások többsége nem igazán érdekelne, így egyedüli kérdés, hogy mennyivel gyorsulna a rendszer, illetve az akku használatba várható-e javulás. (Gyári JB-re gondolok, én nem rootolok és ROM-ozom szét a telefont, nekem így jó ahogy van, lássa el a dolgát ennyi nekem bőven elég.
)
Köszi előre is a választ!
-
hdekakas
senior tag
Töltés közben nektek is nagyon melegszik a teló? Nekem annyira, hogy hosszabban (2-3 mp) nem tudom az ujjamat a kijelzőn hagyni, mert megégeti.
Csak hozzá-hozzáérni tudok ha töltőn van, de rátartott újjal meditálni hogy hova húzzam a kacsóm, már nem, mert elkapom pár mp után úgyis.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
GrooveHero #1562 üzenetére
" Nehéz megítélni, mert új telefon, vagy
régi, senki nem tudja, hogy a gugli
meddig tervezi frissíteni őket. "Nem a Google frissíti, hanem a gyártó szoftverfejlesztő csapata. Samsungnál sok a mérnök, de van kismillió készülék(variáns), LG nél kisebb a csapat, ezért késik a frissítés általában. Nomeg minden gyártó beleintegrálja a saját funkcióit (multiwindow, s-pen érzékelése, miniapp mód, stb) és felületét (touchwiz, sense stb) a gyári Androidba, ami ismét rengeteg idő.
-
GUGU69
csendes tag
"We’re aware that some users have attempted to download the game from the Google Play Store for Android and have experienced validation errors. Vice City is not yet available for Android devices, so if you’re seeing it listed there in error you should not attempt to download it. We’ll keep you up to date and let you know as soon as the game is available to purchase for Android users."
Ez van most...
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre az elmúlt hetekben, hogy a telóm VISSZA érintőgombja nem reagál sehogy sem a tapintásra, ha leteszem pl. az asztalra vagy bármilyen másik felületre mint a kezem
. Ha a kezemben van gond nélkül működik! A másik érintőgomb viszont kifogástalanul érzékeli az érintést asztalon és kézben egyaránt. Mitől lehet ez? Egyáltalán szoftver vagy hardverhiba? (gyári 4.0.3 stock ROM van fent, nem "babrált" a készülék)
Köszi,
Gabesz -
GUGU69
csendes tag
válasz
GrooveHero #1562 üzenetére
Nem találom én sem Playen... Torrenten találtam meg. De a Rockstar szerói nem működnek... :S
-
GrooveHero
addikt
válasz
gaben1117 #1560 üzenetére
Hardveresen is gyengébb, mint az S2. Pontos mérési eredményeket Antutu és hasonlók nem igazán tudok. De én ezt mondanám, hogy olyan veszélyesen nincs elmaradva tőle. Csak fura, hogy S3 nevet visel és az S2-nél is gyengébb. Igaz, nem sokkal. Egyetlen pozitívum, hogy kap alapból 4.1.2-t. Mivel nem a samu fő irányvonala a galaxyk sorában (Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3), ezért én inkább vmi zabigyereknek nevezném
Ok, most kapott frissítést, de olyan nagyon sokat nem fog, max a 4.2-t talán. Amit meg az S2 lehet már nem. Nehéz megítélni, mert új telefon, vagy régi, senki nem tudja, hogy a gugli meddig tervezi frissíteni őket. -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy S3 Mini mennyire van partiban az S2-vel hardverügyileg?
-
Arcanis
aktív tag
Ha jól tudom ez a battery drop nevű jelenség. A fagyás előtt olyan gyorsan merült a telefon, hogy újrainduláskor alacsonynak érezte a töltöttséget a telefon (az előzetes trendek alapján).
Ilyenkor az a maradék 5% tart még addíg mintha 30% lenne, sőt előfordul az is, hogy visszakúszik a töltöttségi szint még 5-10%ot.
Egyébként fagyás nélkül is meg van ez, játssz egy órát, majd reboot után esik a töltöttség. -
GUGU69
csendes tag
Megjelent a GTA Vice City!
(Bocs az offért!)
-
logarithm
őstag
Két kérdésem lenne, ami még nem világos:
- Jb leak van most fent, philz kernel-el-Ha cm10 akarok felrakni vagy miui-t ami ics alapú, nyugodtan csak a szokásos wipe-ok + format/system/data/datadata/cache? és install zip + gapps.
-Másik kérdés cm10/miui-hoz mehet a siyah kernel?Köszi
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
laszlolczka #1550 üzenetére
Én lehet felrakom, mert az 4.1.2 néha restartolgat... amúgy imádom/nám
-
maggi1886076
addikt
válasz
laszlolczka #1550 üzenetére
mi a hibatlan veglegeset kapjuk
-
[DE2JAY]
senior tag
Ez mai? GT-I9100 Slovakia 2012 October Android 4.0.4 I9100XWLPZ
-
hr2
őstag
Ajánlom neked is és mindenki figyelmébe ezt a progit, hogy tegye fel, mert ha valami majd beragad a háttérben és feleslegesen pörgeti a procit, ez majd jelezni fog, hogy melyik az a kis huncut.
(csak simán feltenni, elindítani és kész tovább nem kell vele foglalkozni, ha baj van majd jelezni fog)
-
Mike81
senior tag
nfsu17
Köszönöm a gyors válaszodat. Én is ezekre gondoltam, hogy ha valami sántít akkor csak ezeknél keresendő a probléma forrása. De az aksin és az usb csatin mit nézzek? Nagyon parázok a használt telotól de remélem nem is kell majd ezzel foglalkoznom.
Más: Mindenki azt mondja, meg a Samsung is azt fújja, hogy ha hosszabb ideig kék színt kell az amoled panelnak megjeleníteni akkor beégéshez vezet a dolog. Főleg az állapot jelző sávban, és ugye erre hivatkozva maradt a régi felület az SGS2-nél mikor megkapta az ICS frissítést. Én csak azt nem értem, hogy a Galaxy Nexus referencia teló az alap ICS rendszert futatja amiben ugyebár a kék szín dominál, és abban is amoled kijelző van csak ugye pentillés és nem rgb-s. Ott nem aggódnak Samuék a beégés miatt?
-
hr2
őstag
Valószínűleg valami már a háttérben, rosszalkodott mielőtt lefagyott, pörgette a procit.
Lehet emiatt fagyott is le.
Emmiatt nem nagyon szeretem a főzelelékeket.
Gyári ROM-on javítani nem nagyon tudnak, inkább ellenkezőleg.
Ennél a készüléknél nem is nagyon látom értelmét, anno a Blade-nél ott sokat dobott a főzött ROM, én úgy érzem ennél a készüléknél nincsen rá szükség. -
nfsu17
veterán
Kezdődő hadrveres gondok? Csak hangosan gondolkodom. A teló nem lesz fiatalabb. Valamelyik kolléga itt most kapta vissza a telóját szervízből, neki naponta fagyogatott (pontosabban SoD), mikrofon csere, talán usb csere és azóta jó neki. De ez tegnap, vagy tegnap előtt volt. Majd visszajön és megírja ő maga. Nem kell mindig a rom-ra fogni. Nekem szerencsére 3 hónap alatt nem fagyott le egyszer se, de hát be is baxna ha ennyi pénzért az új teló xarakodna...röpülne a szervízbe be.
-
kungzi
veterán
de mi lehetett ez? 70%-nál lefagyott, mikor újraindult 9% lett az akksi
eddig semmi gond nem volt vele
mindegy újrarakom a JB Leak verziót pittel együtt csak feltöltöm az akksit
De ez már nem az első ilyen volt, tegnap is ezt csinálta, csak akkor nem indult újra, hanem pár perc múlva ment simán a fagyás után.
-
-
Linkin
senior tag
Igazán jöhetne már a végleges JB bár ha még raknak bele új funkciókat akkor tudok még várni
-
kungzi
veterán
-
kano
nagyúr
válasz
GrooveHero #1515 üzenetére
Hozathatok.
Akkor nem hozatok Angliából. -
nfsu17
veterán
Én azt sem értem, hogy mi alapján döntik el, hogy melyik ország kapjon új sw-t. Jelenleg mi 4.0.3-nál tartunk. Szlovákia kapott 4.0.4-et. Még azt sem tudjuk pontosan, hogy a JB előtt mi kapunk-e 4.0.4-et. A vodafone blog az egyetlen támpontunk, ott írják, hogy náluk nem lesz 4.0.4, hanem 4.0.3 után egyből JB. Tehát van aki meglépi ezt, de nem törvényszerű. Gondolom a szlovákok is azt hitték, már ők is egyből JB-t kapnak.
Meg azt sem értem, hogy a szlovákok megkapták, amiben van magyar nyelv. Kb annyiból állna a dolog, hogy átírják a samunál, hogy XEH és lenne nekünk is 4.0.4-ünk. Másban nem hiszem, hogy különböznének.
Persze ez az egész sw mizéria csak egy töredék geek tábort foglalkoztat, mások meg használják a telót ahogy van GB-vel, akárhogy. Hiszen az alap funkciókat, amiket gyártáskor a specifikáció ír, azt tudja GB-vel is. Tehát minden újításnál mi csak hálásak lehetünk. Attól, hogy van legális win7-em, még nem jár alanyi jogon a frissebb win8. A hasonlat lehet sántít, mert a win7-hez lévő frissítések járnak. De GB és JB között már van annyi különbség mint win7 meg win8 között.Mike81
Ez a topik lesz a te barátod addig, míg megjön az s2-őd. Minden le van írva. Kulcsszó a kereséshez: kijelző, beégés, usb, akku(mulátor), garancia
-
Mike81
senior tag
Sziasztok! Új vagyok még itt de reményeim szerint nemsokára én is SGS2 tulaj leszek
Szeretnék kérni egy kis segítséget, illetve inkább tanácsot. Lehet hogy használt telefont tudok csak venni, bár nem nagyon van hozzá kedvem, de ha mégis így alakul akkor mire kell figyelnem a készülékkel kapcsolatban? Mik azok a pontok amiket mindenféleképpen meg kell néznem. Tudtok nekem adni valamilyen szerviz kódót amivel le tudom ellenőrizni pl a kijelzőn a színeket meg hasonlóak.
A segítséget előre is köszönöm. -
nagyj74
senior tag
mivel már nem vagyok s2 tulajdonos, szeretném megköszönni az itt kapott segítséget. itt tanultam meg romot cserélni, rootolni.
Köszi :-) -
GrooveHero
addikt
Osszál-szorozzál
300 ft-os euroval is 6900 Ft?
de hozhatsz 8-ért is
-
noxon
őstag
Hello! 4.0.3 gyárim van és gondoltam megvárom kibírom míg eljön a JB ota... de ahogy olvasgatom az még jó messze lesz
Érdemes feltenni ezt a leaket? Mennyire biztonságos a feltétele, miket kell tudni?
-
laszlolczka
őstag
Még mindig a 4.0.4-et nyomják,most kapták meg a szlovákok.
-
Nimda
addikt
#1494-re valaki? a CSC: unknown nálam...ez csak a teszt firmware miatt van?
-
kano
nagyúr
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Valaki használ Power Packot? Tapasztalatok?
Érdemes vennem?
Itt lenne egy, de nem tudom mennyire jó, ha használtat veszek... vagy rendeljek e-bayről???
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv! -
kano
nagyúr
Nem tudom, hogy aki VK 6.3-at használ, nála nem panaszkodott a hívó fél hanghibákra (fátyolos hang, sistergés, stb.)?
Nekem erre a romra panaszkodtak többen, így le is szedtem. Lehet, hogy Zack kollégát kell követnem és full gyári romot teszek fel. -
kungzi
veterán
Szlovákia is kapott 4.0.4-t, én abban reménykedek, hogy a lengyelek kapnak nem sokára jb-t. Ott jelenik meg mindig először az adott verzió és rakom is fel egyből
XDA-n írt egy srác, hogy a német T-Mobile korábban december első hetére ígérte a jb-t, de ma már csak 2013. második hetére ígérik. Reméljük azért a függetlenek hamarabb kijönnek és nem az lesz, mint az S3-nal, hogy a szolgáltatós telefonok kapták meg először.
-
nfsu17
veterán
Ma sem lesz JB szinte 100%.
Még mindig csak a 2. körös tesztben vannak.
Persze ez vodafone, ezért a független jöhet előbb.
[link]Most így állnak:
First round testing complete, awaiting submission of second round software.Lesznek még ilyenek:
Testing complete, review underway.
Roll out started, currently on hold. For more info please see this blog post.
Final OTA testing underway.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest