Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
logarithm #37206 üzenetére
Ma 4,5 óra kijelzőt bírt, most 11%-on van. Folyamatos wifi, fb, pdf, email, játékkal.
Ez már egészen tűrhető. A sebesség rendben van.
Az is benne lehet abban, hogy jobban merül, hogy az automata fényerőbeállítás külső fényerőhöz rendelt telefonkijeézőfényerő csúszkát feljebb húztam, így mindig nagyobb a fényerő, mint az alapbeállítás.
Ez is egy zseniális dolog. Külön app nélkül testreszabható az automata fényerő.
Amúgy egy a beállítás rész (mármint ami a többletfunkciókat tartalmazza) nekem is angol. Én letiltottam a nagy ikonos lehúzható cuccot, csak az értesítős felületet hagytam meg és kiraktam rá a wifit, bt-t, mobiladatkapcs.-ot, tájolást és a hang üzemmódokat.
Slim feketét bekapcsoltam, apex launchert felraktam, minden fent van és már az aksiidő is egész jó, ez jó választás volt, köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest