Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Burt1793 #38197 üzenetére
A cella készenlét fogyasztás százaléka erősen változó. Ezek a százalékok ugye azt mutatják hogy az elfogyasztott energia hány százalékát "ették meg"
Amikor lehúzod töltőről és leteszed (nem használod) akkor eleinte magasabb mivel semmi más nem fogyaszt igazán, így ha tíz perc múlva ránézel ő lesz az egyik legnagyobb érték. Amint elkezded használni a telefont akkor egyre hátrébb szorul a listán, hiszen az energiaigényes dolgok (pl kijelző) nagyobb százalékban harapnak bele.
Függ attól is milyen a térerő, hiszen minél alacsonyabb, annál több energia kell a kapcsolat tartásához.Mindemellett ha folyamatosan magasan van az valóban nem jó
-
Burt1793
veterán
válasz
mAtThEw0319 #38196 üzenetére
A cella készenlét hány százalékban meríti nálad a mobilt? Nekem elég nagy százalékokat ír a rovására mostanában.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Burt1793 #38194 üzenetére
Szerintem ha a 1650-es aksival (kb 1,5 -2 éves) összehoztam 5 óra kijelzőidőt (szerk.: 1%-n volt az akkumulátor mikor 5 óra kijelzőidőt írt), úgy hogy kb végig youtube-ztam, és kb 15-20 perc böngészés, (háttérben Tasker, FB Messenger, G-Mail app futott) mindezt wifin persze, bekapcsolt GPS, BT-vel (igaz nem volt használatban) akkor szerintem egy új 2000-essel, ez gyerekjáték lesz.
MIUI v5 + Apolo V0 kernelt használok. Nagyon ott van ez így. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy új 2000-es akkumulátorral mit fog csinálni.
-
Rem.Nicky
tag
válasz
Kékes525 #38187 üzenetére
Dehogy hamisítvány. Nekem is 2000-es akkum van, nekem is a logarithm által említett program azt mondja, hogy 1650-es.
Ez nem erről szól. Androidra a programok nem tudják önmagukban kinyerni az akkumulátor maximum kapacitásáról az információt, mivel ugyanis az akksi, illetve a rendszer nem ad vissza ilyen adatot. Abból, amik a rendelkezésre állnak (akku feszültsége, szintje) következtethetnek különböző számítások után, hogy mennyi mAh is lehet az adott akksi körülbelül, de másképp nem.
-
Burt1793
veterán
válasz
mAtThEw0319 #38193 üzenetére
Lószart, már bocsánat. Vagy az aksim kezd behalni (1,5 éves) vagy a romok egyre gányosabbak. Nekem egy napot bír a cucc, 4-5 óra kijelzővel. Régen ez simán ment 2 nappal is.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
BBandigyerek #38191 üzenetére
Akkor van egy olyan érzésem, ha nekem is meglesz nekem is a közeljövőben a 2000-es akkumulátor, akkor MIUI-val a 2 nap simán meglesz sok nyomkodással.
-
Snoop-y
veterán
válasz
BBandigyerek #38191 üzenetére
Nekem a 2000-es is egy nap
-
BBandigyerek
tag
válasz
Kékes525 #38187 üzenetére
Sztem igen, az 1650-es nekem max egy nap volt, ha használtam (wifi, e-mail nézéssel-kevés fb chattel-whatsappal, mobilnetem nincs, játék, zenehallgatás, sűrűn bekapcsolt képernyővel), úgy értve, hogy reggel levettem a töltőről, este vissza, kímélés mellett másfél nap. Ugyanezen adatok a 2000-esnél: nem használat 2.5 nap (éjszakára benyomom a repülőmódot, úgy akár 3 is lehet), de még a fenti használat mellett is 2 nap simán. Ha orrba-szájba használom, be se nyomom a gépet, telefonról fb-ozok-böngészek, olykor sorozatot is nézek rajta, úgyis megvan az egy-másfél.
-
Just_Reboot
addikt
Döntöttem maradok az S2 es nél a Nexuson is CM 11 futott volna akkor meg mindegy. Azért köszi a válaszokat.
-
chemo20
tag
ez a kernel van fent omnirom alatt de a stweaks azt írja h nem jó..art zavarhat be?
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Mivel lehet a játékmentéseket átrakni másik telóra, olyanra amin nincs ROOT jog?
-
Ricardo
titán
válasz
Just_Reboot #38184 üzenetére
A másikat láttad? Az milyen?
-
Ricardo
titán
válasz
Just_Reboot #38181 üzenetére
Ez erősen függ attól is,hogy melyik milyen állapotban van.
Melyik mennyi idős, mennyire vigyáztak rá....stb -
yozsee11
aktív tag
válasz
BBandigyerek #38179 üzenetére
Pendrive, egér, billentyűzet, ez mind működik, használtam is őket már.
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Tegnap kipróbáltam, hogy USB-s egeret dugok a telefonra, hogy működik-e, és működött is faszán. Kérdésem: ugyanezt megcsinálja a gép USB-s (vagy bármilyen) billentyűzettel is?
-
porse
őstag
válasz
Just_Reboot #38173 üzenetére
Tavaly nyáron kerestem gnexust, akkor még samsung garisat, de nem nagyon találtam aki cserélne, pedig fizettem is volna rá ~10 körül.
Ha nincs beégve simán cserélném. -
Snoop-y
veterán
válasz
Nem tennem a helyedben.
Pl en az asszonynak vettem anno karacsonyra egy Xperia T -t. Aztan csereltunk egy idore hogy kiprobaljuk.
Hat sirva menekultem vissza az S2 -hoz. ( pedig a T az boven1 evvel kesobbi modell!es papiron jobb is a valosagban viszont egy bughalmaz idegesito Sony logikaval ) -
Rem.Nicky
tag
-
justaview
senior tag
válasz
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok azon gondolkodom hogy elcserélem az s2 esem egy Nexus i9250 re szerintetek megéri elcserélni? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Kékes525
félisten
válasz
nimba1 #38170 üzenetére
Igazatok van, helyesbítek:
A multiméteres kapocsfeszültség mérés csak durva hiba kimutatására alkalmas.
Az akkumulátor energia tároló képességének mérésére kapacitásmérő műszer szolgál. Ez egy olyan állandó áramú terhelő eszköz, amely a beállított konstans árammal kisüti az akkumulátort és közben méri az eltelt időt.
akkumulátor kapacitása mérő műszer
Akkumulátor és töltöttség mérő
Ezek már jók?
-
Snoop-y
veterán
válasz
mAtThEw0319 #38163 üzenetére
De ha ezt azert teszed mert mondjuk 40%-ot mutat aztan reboot utan meg 17-et akkor van egy jo hirem meg egy rossz:
nem kell kalibralnod semmit
viszont vehetsz uj akkut. -
logarithm
őstag
Ha már feljött az akku téma, ezzel a programmal ránéztem DU Battery Saver & Widgets és 1650mAh jelzett, de ugye nekem 2000 mAh akku van benne eléggé régóta, ötletek?
-
Gloob
addikt
válasz
mAtThEw0319 #38161 üzenetére
Sziasztok
Igen, miután feltöltötted 100%-ra, rá kell nyomni a Calibration gombra és le kell húzni a töltőről. Egyébként semmi mást nem csinál, mint törli a BatteryStat file-t, amit Te is tudsz törölni recovery-ből. Mellesleg megjegyzem, hogy semmit nem ér az egész. Nehogy valaki azt higgye, hogy ettől aztán meggyógyul egy rossz kondícióban lévő akksi! Ha az akku tényleg rossz, akkor azt cserélni kell, és nem kalibrálni. Egyébként is mit kalibrálsz egy akkumulátoron? Ez már jó párszor volt itt téma, valaki mindig felhozza, és mindannyiszor le lett írva, hogy semmit nem ér az egész. Persze próbálkozni akkor is lehet, ha felesleges. -
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Elszeretnék végezni a telón egy akkumulátor kalibrációt. Ezt a programot választottam. Jó lesz ez nekem? Csak annyi a dolgom, hogy feltöltöm 100%-ra (Tök mindegy hány %-ról töltöm? Én most 66%-ról kezdtem.) és utána rányomok a Calibration gombra és kész? Lehúzom a töltőről és ennyi?
A hozzászólások kicsit elbizonytalanítottak.. nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodtak vagy tényleg igaz. Írtak olyanokat, hogy 1 napot ment a telefonuk, most meg 4 órát ... van olyan is aki azt írja, hogy jobban megy a telefonuk, hogy kalibrálták. Szóval én most ezt nem értem... Ez a program nem csak egy fájl-t töröl ki, hogy pontosabb legyen a %-s akkukijelzés?!?
-
Daemos
tag
Hali.
Szeretnék megkérni valakit aki gyári Jelly Bean-t használ, hogy lenne olyan szíves nekem a gyári billentyűzetet kimenteni és feltölteni valahova ?? Mert már annyira megszoktam hogy bármi más van igazából nem nagyon fekszik nekem
Néztem Playen is de ott szerintem azok nem ugyan olyanok mint s2-n vagy nem tudom
Köszönöm.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
BBandigyerek #38158 üzenetére
Igen én is nézegettem inkább törött kijelzősek vannak. De ha veszel egy alaplaphibásat abból esetleg mást is tudsz hasznosítani.Nézz szét apródon is.
-
BBandigyerek
tag
válasz
Just_Reboot #38154 üzenetére
Ez mondjuk nem rossz ötlet, csak nem nagyon találok
vaterán van egy 19-ér, de a meg olyan faszul van fotózva, hogy nem látom a kijelzője hogy néz ki.
-
Snoop-y
veterán
Azt nem tudja valaki hogyan lehetne kikapcsolni a billentyuzet vilagitast? Kb mindent lehet OmniRom-ban allitani csak ezt nem
-
SteveJobs
őstag
válasz
BBandigyerek #38153 üzenetére
Nézz körül az ebay !!!
-
Just_Reboot
addikt
válasz
BBandigyerek #38153 üzenetére
Vegyél egy alaplaphibásat kb:20e körül kapsz ha újat akarsz akkor nem tudom!
-
BBandigyerek
tag
Urak!
S2-re kijelzőcserét meg lehet úszni épeszű áron belül? Működni működik, a képe is szép, csak van rajta két kis karc, az oldalkeret 3 helyen repedt, az egyik sarokba van egy leejtésnyom (így vettem), plusz ma sikerült nekem is leejtenem
Samsungba megkérdeztem kíváncsiságból, de nem lepődtem meg, amikor olyan árat mondtak, amennyiért a telefont vettem (40e). Van valami más megoldás, vagy szokjak hozzá, hogy ütött-kopott?
-
stefi68
addikt
válasz
banuszzs79 #38149 üzenetére
Modemnek a gsm rádió részhez van köze. Pont tegnap volt szó róla...
Van akinek dobálja a hálózatot, ingadozik a térerő, stb. Annak érdemes kísérletezni régebbi modemekkel.Nincs köze a wifi-hez és a GPS-hez sem (ez is elhangzott korábban), mivel egyesek ilyen javulásokat is véltek tapasztalni.
-
banuszzs79
tag
Modems menüpont alatt a neat updateben van három lehetőség errő tud valaki valamit miért kéne ezeket cserélni wifiben játszik bele esetleg vagy nem tudom ki mit tud erről???
-
banuszzs79
tag
No két napos az új neat light apollóval tettem fel első körben valamivel gyorsabban merül mint a az alap kernellel főleg wifi esetében viszont érezhetően gyorsabb a felület kezelés fürge mint a nyúl a kicsike felraktam egy két apró kieget hozzá mint a képernyő elforgatást vagy a hivogom kijelzést a nevek mellé vagy az új ikonokat a névjegyekhez...Szerintem hibátlan a telefon... De de de kinézet variálást nem értem szinte minimál lett az aromában is csak soon soon soon van mindehol hogy majd lesz azt a gusztustalan ronda kék designt meg nem szeretném többet használni szóval kinézet téren még lehet mit fejlődni sajnos s5 nyomok sehol nincsenek a tooglel való variálás meg uncsi és már a csempéket se találom na nem mint ha annak is bármi értelme lenne de egy elegáns designt elfogadnék azért mondjuk a zöld helyett más szinekben mondjuk... Na röviden ennyi hirtelenbe...
-
Kékes525
félisten
válasz
chemo20 #38141 üzenetére
Sőt! Úgy javasolják: Download, and save zip file to internal sdcard
-
Mikso
tag
válasz
Just_Reboot #38143 üzenetére
Köszi!
De olyankor mindig ugyan úgy villog pl a Samsung logó, és nem kapcsol ki a telefon majd vissza..
Megpróbálom visszarakni az 5.7-et hátha reggelig életet tudok lehelni bele... -
Mikso
tag
válasz
chemo20 #38141 üzenetére
Köszi!
Letöltöttem újra, és azóta jó...
Most megint más a baja..
Felraktam először, akkor ugyan úgy a Neat Romos töltőképernyőnél miután felrakta egyből egy loop jött, csak az forgott, de úgy hogy kikapcsolt, és újra kezdte..
ÚJRA felraktam, fullwipe, stb, most direkt kivettem hogy ne legyen a Neat Romos töltőképernyő, és most a Samsung felirat is félpercenként újra indulImádom az androidot
-
Mikso
tag
5.9 Aroma, rádobva SD kártyára előtte formáztam le...
Bemegyek a CWM-be, most csináltam ezt a new romos factory resetet, és most sd ről nem tudom telepíteni mert azt írja a ZIP-re hogy "bad" ..istall aborted...HELP
-
nimba1
aktív tag
válasz
LACKA0670v2 #38121 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, sd kártyát kiszeded, ráteszel egy PHILZ kernelt.
Telefonba visszateszed, úgy ahogy a MIUI-t akartad telepíteni felteszed.
Már lesz CWM-ed.
Mondjuk arra nem emlékszem, hogy most te látod-e a külső sd kártyát?
internal, external sd ? -
Gloob
addikt
válasz
LACKA0670v2 #38126 üzenetére
Sziasztok
Már megbocsáss, de 0 tudással, nem biztos, hogy egyből a MIUI-val kéne kezdeni. Nagyon jó ROM szó se róla, de a romolás előtt azért illik pontosan utánnajárni a dolgoknak. Azért nem megy, mert neked eredeti recovery-d van fent, az pedig nem támogatja az ilyen fajta ROM feltételt. Tegyél fel egy custom recovery-t és menni fog! A CWM pedig clockworkmod recovery-t jelent. Ennek legegyszerűbb módja, ha felrak valaki egy zip-es PHILZ kernelt, ez rootolja is a telefont egyből, és felmegy a gyári recovery-ből is, feltéve, hogy külső SD-ről rakja fel a páciens. Utána már olyan recovery van fent, amiből simán tovább lehet lépni. Ennek a megoldásnak még az az előnye is megvan, az ODIN-os megoldással szemben, hogy nincs sárga 3szög. Sajnos jelenleg nagyon jellemző a fórumra, hogy csak úgy nekiesnek a telefonnak, aztán nem minden jön össze. No meg az egyik leggyakoribb kérdés: melyik a legjobb ROM! Tessék már tudomásul venni, hogy ilyen NINCS! Mindenkinek más, és más jön be, mindenki másképp használja a telefonját. Ami nekem jó, jehet, hogy másik ember kér óra múlva kivágja. Az energiafogyasztás pedig használat függvénye! Ezt is jó megjegyezni. Olyan rom nincs, ami folyamatos wifi, mobilnet, állandó 5 percenkénti szonkron 5 emil fiókkal, faebook, twitter meg hasonlók, napi 5 óra kijelző használattal elmegy 2 napot. -
Burt1793
veterán
Milyen az új neatrom?
-
chemo20
tag
válasz
mAtThEw0319 #38131 üzenetére
ezt lehet kezdő cwmnek felrakni ugye?
-
chemo20
tag
válasz
LACKA0670v2 #38126 üzenetére
privát
-
chemo20
tag
válasz
mAtThEw0319 #38128 üzenetére
muiu v5hoz milyen cwmet raktál fel?
-
Ricardo
titán
2000-s akku megrendelve. kíváncsi leszek
-
LACKA0670v2
újonc
Nem igazán tudom, hogy mi az a CWM, de nem raktam fel, csak azokat a lépéseket csináltam amiket leírtam.
-
chemo20
tag
válasz
vaskotamass #38124 üzenetére
én nem szoktam csinalni,igy felnyomom és kész:
Installation with Full wipe:
-Download, and save zip to internal sdcard
-Go to recovery, Select Wipe data, Wipe cache
-Go to Advanced and Select Wipe dalvik cache
-Go to Mounts and storage, select Format system, Format preload
-Select Install Rom from SD card
Note, first boot takes about 5-10 mins, so don't panic
Reboot deviceMagyar nyelvről nem tudok :/ én ne értek mindent
-
vaskotamass
csendes tag
válasz
chemo20 #38120 üzenetére
Oké, köszi.
Az után csinálhatok cache meg wipe meg mindenféle resetet gondolom.
Nincs ehhez valami magyarítás?!
rengeteg dolgot lehet állítani kb minden rom esetén, de annyira nem megy az angol h mindent értsek...
az, meg hogy pipálok valamit és rájövök hogy mi változott, agyhalál :S -
chemo20
tag
válasz
LACKA0670v2 #38121 üzenetére
CWM-et raktál?
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Snoop-y #38062 üzenetére
Hello!
Elárulsz pár infót?
Érdekelne, hogy milyen kernelt használsz, a kijelző idő átlagban mennyi szokott lenni és hogy mennyit szokott átlagban a telefon üzemideje lenni? 14-16 óra?Jah és érdekelne az is, hogy neked mennyire stabil, gyors a ROM ?!?
Köszi előre is!
Szerk.: Régebben nagyon dícsérték a NeatROM-okat üzemidőben. Most milyen ott az üzemidő a normál használatnál pár fokkal erősebb nyomogatással? (pl wifi/mobilnet folyamatosan on és úgy böngészés)
-
chemo20
tag
válasz
vaskotamass #38118 üzenetére
vissza tudsz, én full-t szoktam és utána lepucolom ami nem kell, litekből hiányoznak olyan appok/widgetek ami esetleg kellene, fullba meg bent van minden ha igaz
-
chemo20
tag
válasz
LACKA0670v2 #38115 üzenetére
-
stefi68
addikt
válasz
vaskotamass #38113 üzenetére
Boot animációnál ha választasz egyet, utána megjeleníti milyen az.
-
LACKA0670v2
újonc
Sziasztok!
Remélem, hogy jó helyre írok és hogy tudtok nekem segíteni. Kezdeném az elején: nagyjából egy hónapja szereztem egy használt, Samsung Galaxy S2 GT-I9100-at (ki lett függetlenítve). Láttam a Youtuben egy videot az új MIUI v5-ről és mivel megtetszett, gondoltam fel is teszem a telefonomra. Az ajánlott videoknál láttom egy tutorialt (link), hogy hogyan is kellene ezt feltennem. Sajnos nem jártam alaposabban utána, hogy hogy is kell helyesen feltennem a ROM-ot, aminek meg is lett az eredménye.
Letöltöttem a video leírásában megadott ROM-ot. Feltettem a telefonban lévő SD kártyára. Ezt követően kikapcsoltam a telefont, majd belétem a Recorvery Mode-ba (volume up+home+power gomb) majd itt elvégeztem a Wipe Data Partition-t és a Wipe Cache-t és elkezdtem telepíteni a megadott MIUI ROM-ot. A telepítés felénél kiírta hogy Status 7 Error, majd újabb és újabb MIUI ROM-okat próbálgattam feltenni, sikertelenül. Annyira sikertelenül, hogy most már, ha bekapcsolom a telefont, csak addig jut el, hogy kiírja a telefon típusát, hogy Samsung Galaxy S2 GT-I9100, és nem csinál semmit. Ha most belépek a Recovery Mode-ba, a következőt írja ki: linkElég tanácstalan vagyok, nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Az is megfelelő lenne, ha a régi ROM-ot vissza lehetne rá rakni, de ha tudtok úgy segíteni, hogy a MIUI v5-öt lesz rajta, azt is megköszönném!
Előre is köszönöm!
-
chemo20
tag
válasz
vaskotamass #38113 üzenetére
kezdő animáció milyen legyen
rámész 1re és tovább lépsz és megmutatja ha nem tetszik vissza és választasz mást. -
chemo20
tag
válasz
vaskotamass #38111 üzenetére
h melyik mi azt nemtudom, de azt lehet beállitani vele h h csatlakozzon a gépre mikor rádugod ha jól tudom
-
vaskotamass
csendes tag
Épp ezt teszem fel: I9100XWMS3_NeatROM_v5.9_Aroma
Telepítés közben kérdez olyat, hogy:
Connection
MTP vagy Mass Storage
Melyik mi? Mit válasszak?
-
chemo20
tag
aokp akku időbe milyen?
-
stefi68
addikt
válasz
Snoop-y #38101 üzenetére
A "Home" és a "Recent Apps" gombok egyidejű megjeleníthetősége az 5.8-ba került bele. Tudjuk ugye, hogy pár napig volt csak fent mert, nem tetszett a készítőnek valami. Az 5.9-ben pedig átvariálta a system.ui-t, tehát nem biztos, hogy megmaradt ez a ficsőr.
Nem egy létkérdés a megléte, de megszoktam már, hogy ott van a Home, sokszor gyorsabb így rábökni.
Amúgy meg más ROM-okban nem láttam ilyen lehetőséget...
Szerk.: Lehet, hogy félreérthető voltam... Szóval én nem az értesítési sávon lévő kapcsolókról beszélek, hanem ami felette van...
-
Kékes525
félisten
válasz
stefi68 #38100 üzenetére
A "Recent Apps"-ot nem látom, de ez a status bar toggles beállítástól függ, nem? Azt pedig variálhatod (5 féle mód van), valamelyik biztosan megfelel, ha nem az xda-ról még tölthetsz le egy csomót.
Nálam az 5.8-nál sem volt meg, vagyis ahhoz képest semmi sem változott az értesítési sávon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest