Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
-
fcbarca
őstag
trebuchet launcher alatt hogy kell kezdőképernyőt hozzáadni?mert a beállításokba nem lép be az opciókba CM 11nél
-
Énénénésén
csendes tag
Sziasztok!
Nekem pár napja megjelent a kijelzőmön egy fehér pötty, először azt hittem a kijelző mondta be az unalmast, de az az érdekes, hogy nincs mindig ott, hanem csak néha felvillan, akkor egy jó ideig nem tűnik el, sőt időnként egy szemvillanásnyit növekszik is.
Pár hete raktam újra az egészet, szeretném nem ezzel kezdeni, szóval gondoltam megkérdezem itt, hátha már más is találkozott ezzel a jelenséggel, illetve van valami ötlete, hogy mi a csuda lehet ez.Az ötleteket/válaszokat előre is köszönöm!
-
D-Phrag
senior tag
válasz
banuszzs79 #36752 üzenetére
Nálam megy a kombós Toogle-s, de a csúszka tényleg kib.szott randa
Gondolom egy toogles csere nem segít.. -
fcbarca
őstag
Cm 11-hez milyen kernelt ajánlotok?feltettem ezt [link] cm-11-kernel-03-02-CWM.zip,és nem jól működik,az érintő gombok nem világítanak..
-
logarithm
őstag
válasz
Raggie #36787 üzenetére
Amit linkeltél kernel, oda van valahova is írva, hogy támogatja a kitkat 4.4.2 romokat? nem, tehát nem fog vele működni. Tájékozódj mielőtt cselekszel. BÉTA kernelek működnek kitkat-el, de itt jön be az a kérdés is, hogy melyik mali video driver van a romban, az a kernel kell. utána kell nézni.
-
fcbarca
őstag
feltettem a cm11 nightlyt,milyen OC kernelt ajánlotok rá amivel gyorsabb lesz?
-
fcbarca
őstag
sziasztok
legjobb,legstabilabb szoft most a kicsikére? -
misike04
csendes tag
Sziasztok!
Keresek SGS2 alaplapot! sajnos az enyémben kisült a microprocesszor.:S
Valaki tud segiteni? -
logarithm
őstag
válasz
fireman3 #36775 üzenetére
i9100-re van Boeffla kernel? linkeled köszi.
(#36777) stefi68
Nekem is tegnap eltűnt, lehet tudni mi az oka?
(#36778) Jumbozorz
Más ember csinálja mint a hivatalosat, de ugyan abból a forrásból készülnek, maximum még vannak ezek a linaro/sabermod -al gyártott romok, ez is a különbség.
(#36772) eFeMeR74
Full wipe után ->
Szerintem, akkor tedd fel a 3+1 file-os magyar romot, és az SD-ket is töröld, ezután rendben kéne lennie. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Mi a különbség az official, unofficial, nightly romok között a CM-nél?
Köszi előre is : )
-
stefi68
addikt
Ha még létezik olyan ember akinek nem tűnt el a Google naptárjából a "Magyar névnapok" nevezetű naptár és megtenné, hogy exportálja azt és felteszi ide, azt nagyon megköszönném.
-
fireman3
tag
válasz
Just_Reboot #36760 üzenetére
Boeffla kernel + a V2 app a playből. Rádiónak a Spirit UL. + Xposed app és Xblast Tools modul. Ha kell a repülő mód kapcsolása akkor Jelly Bean 4.x airplane mode modult is fel kell rakni.
A kernelben pegasusqplus - pegasusqplus-battery beállítás.
Érdemes kipróbálni a Resurrection_Remix_KK_v5.0.1-20140204-i9100 romot. Friss, ropogós, stabil.
Van saját gapps-ja. -
Kékes525
félisten
válasz
Blizzardking #36766 üzenetére
Én most tettem vissza a Philzet, szerintem egyértelműen jobb az aksi idő, csak egy kicsit lassabb, de lehet hogy ez szubjektív (sebesség), nem mértem.
-
eFeMeR74
senior tag
A galériával van valami mert nem engedi megnyitni _ Nincs elég helyre hivatkozva
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
logarithm #36770 üzenetére
Nagyon szépen köszi a linket én is megtaláltam. Mert kerestem közben. Elsőre nem akart beugrani recoverybe de másodjára igen és felállt a rendszer. Nagyon köszi. Most ha felteszem odinal a hozzá való rootolt kernelt utána a full wipe mwhet a rendszer ? Bár én a full wipe helyett a GS2ROMNukeV2.12 és a GS2KernelWipeV2.09 szoktam használni nehogy valamit elfelejtsek. Minden fent van a sd szoval ha lesz rendes cwm nem lesz gond.
Mégegyszer nagyon köszi a gyors választ ilyen későn.korán.THX
-
logarithm
őstag
válasz
eFeMeR74 #36769 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás. nem fog tovább menni akkut vedd ki majd->
Bootolj recoverybe hangerő fel+bekapcs gomb+home gomb egyszerre amíg samsung indító (fehér szöveg) megjelenik el enged bedob recoverybe, ott wipe data/factory reset majd wipe cache partition és reboot system now
ezután minden tuti lesz.
Ne adj isten, mégsem, akkor [link] beregelsz leszeded, követed utasításokat kész.
-
eFeMeR74
senior tag
Fiúk vagy bárki !
S.O.S segítségre van szükségem. Tudom késő van és mindenki fáradt - én is. A párom reggel meg fog ölni.
Nemrég újrahuztam neki a telót. Felpakolt mindent egy két dolog elveszett, de nem ez a lényeg. A netrom superlite dorimanx kernelel volt fent , de elszállt neki pár app ill. nem nyitotta meg állandóan leállt. A galéria szintén azzal hogy nincs elég hely töröljön blabla. Volt rajta cwm is, de valami nagyon elszállt, mert egy wipe után nem akart felállni a rendszer cmw meg sem jelent csak downloadba tudtam rakni és örültem mert megvolt nekem a hivatalos JB uk amit gyorsan felakartam rakni odinal ami elvileg sikerült, mert Zöld pass felirat megvolt ,de 10 perce csak a samu logó jelenik meg és nem akar felállni a rendszer. Csak 1 fájlosal tettem fel lehet, hogy ez a baj. Most nem merek hozzányúlni, de csak folyamatosan bootol nem indul el a rendszer. Mit tudok csinálni huzzam újra 3+1 file cuccosal, ha találok, mert mindent összeszedni bizti, hogy összejön kicsit ideges vagyok. 3 órája ülök a gép elött és teljesen tanácstalan vagyok. Íazt hidszem az eredeti 3+1 file ics 4.03 hivatalosam megvan valahol talán.
Meddig kell várni, hogy felálljon a rendszer mert 20 perce folyamatosan újraindul a samu logo és nem megy tovább. Probáljam elinditani megint download modba és egy 3+1 file ics rányomni?Nagyon várom a segítséget ezt megkell oldanom mert nekem annyi.
Köszi előre is
-
logarithm
őstag
válasz
justaview #36763 üzenetére
1: EFS mappa mentés, amúgy nem jellemző, hogy elmásszon az imei (egyes hszben benne van hogyan kell, legalábbis remélem)
2: google fiókba sync-eld fel, de kezel sim kártya számokat is a miui, de a gmail címtárban a tuti nekem is ott vannak a telszámaim. (de gondolom playstore-on van egy pár app backupra vagy valami)
3: nem befolyásolja, nem kell kivenni.
4: nem tudod telepíteni gyári recovery alól, kell egy philz kernel, abból már viszont tudod. (cwm alól lehet csak feltenni a miui-t)
Az a philz jó amit írtál.5: akár követheted ezt is [link] nagy vonalakban segíthet. ((ha asnetben van gapps alapból, akkor nem kell külön feltenni, remélem értelemszerű a dolog.))
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Blizzardking #36766 üzenetére
Nekem a Siyah kernel a tweakek miatt volt fent de az üzemidő is türhető volt.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Kékes525 #36758 üzenetére
Kékes525, Justreboot
Nekem is Neat 5.6 aroma van fent a saját kernelével (XWMS2-5.15.9-PhilZ), ezen kívül mást még nem próbáltam. Lenne értelme lecserélni alatta a kernelt? Az akkuidő még mindig nem az igazi.
Mindenesetre ha tud valaki javasolni jóféle aksibarát megoldást, hálás lennék érte.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a CM11-et, eddig egészen meg vagyok vele elégedve.
Egy vmi zavar, nem szeretem a Trebuchet alatt a képernyő tetején állandóan látható Google kereső sávot. Hogy a csudába tudnám ezt eltüntetni?!
-
justaview
senior tag
Sziasztok!
Gyári (4.1.2) SGS2-re tervezem feltenni a MIUI V5-öt.
1 - Kérdésem az, hogy előtte van-e valami, amit mindenképpen fontos elmenteni (a saját képek, videók mellett), és milyen módon? Gondolok itt valami fontos rendszer fájlokra, bármire. IMEI szám nem változik a telepítéstől, ugye?
2 - A másik, hogy a jelenlegi névjegyzékemet (telefonszámokat), hogyan tudom átvinni MIUI-ra a legegyszerűbben, mert nem szeretném egyesével újra beütögetni őket.
3 - Telepítés közben a SIM kártya jobb, ha nincsen bent a telefonban?4 - És még egy: ha az alábbi lépések szerint telepítek, az rendben van, vagy valamit nem jól gondolok?
a. - Letöltöm az asnet.miui5.i9100.v5.4.1.17.full.signed.zip-et INNEN.
Itt azt írják, hogy gyári recovery-ből simán telepíthető, mert aláírt zip-ről van szó és benne van a Philz-cwm6 is.b. - átmásolom az S2 belső tárhelyére, gondolom a gyökérbe kellene.
c. - Telefon kikapcs., majd belépek gyári recovery-be. Wipe arra, amit a menü enged. Aztán itt az a gondom, hogy a gyári recovery-ben csak olyan menüpont van, ami külső SD kártyáról flash-el (vagy ez csak elírás a menüben?), de ebben a ROM-ban benne van a AROMA telepítő, az pedig többször elhangzott, hogy belső SD-ről kell indítani! Hogyan lehet ezt feloldani? (Előbb felteszek egy CWM-et külön a MIUI telepítése előtt a gyári ROM alá? Pl. ezt: PhilZ-cwm6-XWMS2-MOT-5.15.9-signed.zip ?)
Sorry a sok kérdésért, de nem szeretném megölni a telefonomat.
-
logarithm
őstag
válasz
Just_Reboot #36760 üzenetére
-
Mikso
tag
Feltelepítetteam a NeatRomot, de nem tudom egyszerűen kikapcsolni a telefont
Hol lehet beállítani azt hogy a lezáró gomb hosszú nyomva tartásánál ki/be lehessen kapcsolni..?megtaláltam!
-
Just_Reboot
addikt
Cyanogenmod 11 hez valami kernel?
-
Kékes525
félisten
válasz
Just_Reboot #36755 üzenetére
Természetesen. A nyolcas sorozat jó hozzá. [link]
Vagy a legújabb béta: Kernel_Dorimanx-V8.43v66-Comp-[14-21]-[04-02]-JB-SGII-PWR-CORE
-
Mikso
tag
válasz
Just_Reboot #36753 üzenetére
I9100XWMS3_NeatROM_v5.7_Aroma
yozseee Úr rakta fel még a linket tegnap, ezt szeretném letölteni, milyen kernelt ajánlanál hozzá?
-
banuszzs79
tag
Na hát telepítettem a Neatromot a három együtt tooglet nem választanám mert fagy a telefon mint az állat és nem lehet állítani rendesen egy katasztrófa...most feltettem s4-es mint a régin telepítéskor most jó és gyors meglátjuk az aksi kezelést meg a többit...Ja és borzalmas ronda ez a vastag hangerő csuszka meg a fényerő csúszka nagyon nem tetszik...
-
Mikso
tag
válasz
Just_Reboot #36750 üzenetére
Köszi!
Nem tudom hogy milyen a CM, kipróbálnám..
De ahogy olvasom a Neat is megérne egy próbát.
Tehát nem szükséges semmi más alap rom telepítése csak egy fullwipe mielőtt felrakom?
Van esélye hogy tégla legyen a vége...? -
Mikso
tag
Sziasztok!
A telefonomat nem érzékeli a gép, tölti viszont Odinnal sem tudom rábírni hogy működjön.
Újra szeretném rakni, de még a JB Leak verziója van fent sajnos, milyen úton-módon tudnék felrakni például egy CM 10.1-et, vagy valami másik akku kímélő, de mégis felhasználóbarát romot!
Egyszerűen felrakhatom a MicroSd kártyára a romot (belerakom másik telefonba, azt érzékeli, azon rá tudom másolni az SD-re), majd CWM 6.0.2.7 -el simán feltelepítem a ZIP fájlt, utána kernel, utána gapps stb?
Sürgős köszi! -
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #36747 üzenetére
Ez így van szerintem is a neatrom egyre jobb, jobban kiforr, modok terén
Erről szól már, a rom alap az olyan lesz mint volt, kis samsung foltozgatásokkal szóval az sem lehet rossz.
Annyi új lehet, hogy újabb aroma verzió a telepítő újabb:
Deodexed using latest smali/baksmali
Zipaligned using latest SDK
Amivel készítette a romot, ez jót is jelenthet.Fehér a státuszbár ikon, ami jó ötlet (térerő és wifi ikon) és integrálta ezt 4 Toggles Mod (Stock Toggles + 23 Toggles + S4 Toggles) amit múltkor csak külön lehetett feltenni, én használtam is szóval hasznos. Összességében már csak a moddolásról szól a dolog, a rom alapja stabil, a kernelek is stabilak.
Amúgy az új változásokat a piros kiemelés szemlélteti(azt írták neat topikban)
-
D-Phrag
senior tag
válasz
logarithm #36740 üzenetére
Ezek egy része nem újdonság (pl. Wallpaper scorlling, Modded camera), mivel már a v5.6-ban is megvolt, továbbá egyik sem olyan dolog ami miatt eszetlenül telepíteni kellene. Én érdemi (akkuidő, smooth működés) változásra gondoltam. Egyedül a firmware alap ,de azt meg tesztelje akinek amúgy is romolhatnékja volt..
-
banuszzs79
tag
Most teszem fel a Neat újat sima alap kernellel fogom feltenni és azt tesztelni majd írok hogy milyen az aksi kezelés, valaki meg próbálja meg a másik kernelekkel aztán össze vetjük a dolgokat...
-
noto
senior tag
Nektek szedi az uj Neatot?
Nekem allandoan megszakad! -
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #36739 üzenetére
Format/system a értelemszerűen a system particiót törli, az adatokhoz nem nyúl, de mivel új romot raksz fel érdemes a systemet törölni.
Hát amúgy nem muszáj, azt csinálni amit én mondok
(én tudom mi a tuti menete ennek, nekem ez elég.)
Amúgy meg full wipe-ot ajánlok. A változások le van írva (eléggé hosszú lista), plusz a rom alapja változott az új xwms3 romra.De úri ember vagyok nagyjából ki emel neked mi változhatott:
Updated SuperSU to v1.91
Deodexed using latest smali/baksmali
Zipaligned using latest SDK
Modded Camera (Removed Camera Battery Warnings)
Wallpaper Scrolling
Themed SystemUI
Themed framework
New Fonts
All Status Bar Icons are White Thanks @Mako0, nice idea
New VPN
Other minor changes and fixes
Kernels:
- XWMS2-5.15.9-PhilZ
- Apolo Light Thanks to @pedestre
- Apolo Regular Thanks to @pedestre
Choose the Toggles you want to Install:
- 4 Toggles Mod (Stock Toggles + 23 Toggles + S4 Toggles) Thanks to @Biftor -
D-Phrag
senior tag
válasz
logarithm #36733 üzenetére
Mivel pár napja tettem fel az 5.6-ot, nem szívesen backup/restore, újra beállítással bíbelődnék, de feltenném lehet az 5.7-et. Kérdés, hogy az általad írt wipe-ok nem fognak tényleg gondot okozni? Ez a format/system kicsit megbolygatott. Szerintem ez tarol mindent. ITT se ajánlja a full wipe mentes fejezet.
Egyébként megérné ráhúzni? XWMS3 firmware-n nyugszik az OK, de azon kívül milyen érdemi változás lehet?
-
logarithm
őstag
válasz
Ricardo #36712 üzenetére
Befűzték a cmxlog-ba is!
cm11 nightlies changelog
-
logarithm
őstag
válasz
emiki6 #36732 üzenetére
Ajánlott a full wipe. (főleg ilyen szét moddolt rom esetében)
De ha fent van a neat update, akkor ota-n megpróbálhatod, vagy leszeded a romot, sd-re rakod, cwm-ben format/system majd wipe cache&dalvik cache, és install neatrom.zip így nem vesznek el az adataid.Fontos: aroma telepítőt mindig belső SD-ről tegyük fel, ez alap szabály.
-
logarithm
őstag
válasz
logarithm #36730 üzenetére
Az ellenőrző érték jó!! másodjára jól jött le a rom! Erre figyeljetek, mert elég sok galibát okozhat.
Aki esetleg dorimanx kernelel használná a romot, annak mondom, hogy a gyári videó lejátszó nem fog működni, mert nem tudja kezelni azt a sok új dolgot amit dori kernel tartalmaz (elavult kicsit a stock vonal a kernel meg előrébb van pár ezer évvel)
-
logarithm
őstag
válasz
yozsee11 #36729 üzenetére
Zsír
neatrom topik md5 csekkoljátok, nekem kapásból rosszul jött le a rom, hibás értéket dobott! (vagy sale nem jó értéket adott meg ellenőrzéshez?)
Egyébként nem lett új philz, ahogy látom, és lehet választani kernelek között apolo light-ot ajánlom nektek.
-
yozsee11
aktív tag
-
stefi68
addikt
válasz
Ricardo #36727 üzenetére
Én is érdekesnek találom...
A párom naptárjában a "Tallózás az érdekes naptáraknál" csak a Magyar ünnepnapok és a Magyar névnapok vannak. Az én naptáramban pedig a világ összes ünnepnapjai megtalálhatók, de "Magyar névnapok" nincs.
Na mindegy nem Off-olom szét még jobban a topikot. Remélem holnapra visszajön úgy ahogy eltűnt. -
stefi68
addikt
válasz
Ricardo #36725 üzenetére
Beléptem a párom naptárjába és ott minden rendben: névnapok, ünnepnapok megvannak. Visszalépek az én naptáramba, ünnepnapok vannak, névnapok nincsenek. Nemhogy pipa nincs, hanem eltűnt a naptár mindenestől. Sőt hozzáadni sem tudom, mert nem találom. Tallózás az érdekes naptárakban, ott nincs. Van egyéb minden, holfázisok, meg ismerősök szülinapjai, de névnap az nincs
Hol kellene keresni? Már rég csináltam, van vagy 4 éve (azóta nem volt baj vele). -
stefi68
addikt
Nem teljesen S2 téma..., hová lettek a névnapok a Google naptárból
A telefonról is eltűntek, meg az online naptárból is, sőt hozzáadni sem tudom mert nincs ilyen hogy "Névnapok".
-
Ricardo
titán
válasz
Just_Reboot #36718 üzenetére
Nem láttam, igaz nem is kerestem. Én személy szerint feleslegesnek tartom hogy a kijelzőből foglalja a helyet amikor ott vannak alatta .
-
Ricardo
titán
válasz
Just_Reboot #36715 üzenetére
Látom közben kaptál választ.
-
logarithm
őstag
válasz
Just_Reboot #36715 üzenetére
Az egy feature, amit a cm11 nem tartalmaz csak a slimromok
(#36712) Ricardo
Nem tudom mikor fűzik be oda, de a BBQlog-ban benne van már: [link] -
Ricardo
titán
válasz
Just_Reboot #36713 üzenetére
?
-
Just_Reboot
addikt
Aki cm et használ segítene hogy hol lehet beállítani a 3 gombos menüt?
-
Just_Reboot
addikt
Végül a Cm 11 et tettem fel elég jó bár üzemidőre kiváncsi leszek.
-
logarithm
őstag
válasz
Just_Reboot #36706 üzenetére
Mindegyik gyerek cipőben jár, talán slimkat pár lépéssel előrébb tart. (nem tudok érdemleges választ adni)
-
Just_Reboot
addikt
Hát most igazából 2 romon gondolkodom a SlimKat vagy Cm 11 szerinted melyik lenne jobb?
-
logarithm
őstag
válasz
Just_Reboot #36703 üzenetére
Igen, és melyik slimkat-et akarod feltenni? Informálódj melyik mali video driver található a romban. Ha maliv2 akkor dorimanx 9.43v65 ha maliv3 akkor dorimanx 10.43v65 amit pakolnod kell. Vagy ha felteszed valamelyiket és bootoláskor sötét kép fogad akkor a másikat kell feltenni.
(#36705) Justreboot
Nem tudom mi van a hivatalos slimkat-ben, próbáld maliv2-es kernel-el, hanem akkor meg felrakod a másikat.jelenleg itt van a legfrissebb->[link]
-
Just_Reboot
addikt
SlimKAT 4.4.2 hez jó a dori kernel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BestBuy topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Suzuki topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fűnyíró topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest