- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kayman
senior tag
válasz
snooze #45695 üzenetére
Én ezért váltottam most CM 12.1-re, mert már untam a gyári kilóméteres felesleges frissítéseit.
Valaki tudja hogy lehet a 12.1 képusztatásos és egyébb hardvert erőltető dolgait lebutítani?
Amikor átkapcsolom akku kímélőbe, akkor nem csinálja, de akkor meg nem frissíti a netes dolgokat (vagy nem olyan sűrűn). -
emiki6
veterán
válasz
snooze #45697 üzenetére
Nem rootolsz?
Amúgy én lazán törölném a Samsung appok jó részét, a google appok közöl a magazin, zene, film és még jó pár vackot.
Vagy vannak olyan ROM-ok, amik ezeket nem feltétlen tartalmazzák pl. Neatrom, ami szinte ugyan az, mint a gyári 4.1.2, csak kevesebb a fölös gyári program és több a lehetőség, nagyobb a személyre szabhatóság.
-
shifty!
senior tag
válasz
snooze #45600 üzenetére
Üdv!
A telepítés leírása az első HSZ-ben van, egyébként röviden: Odin program, samfirmware oldaláról egy 4.1.2-es ROM, PC-re samsung USB driverek telepítése, aztán download mode-ba újraindítás(hangerő fel + középső power), odin beizzít, telefon downloadban rádug, ROM betallót a pda részbe, telepítés. -
törölt tag
válasz
snooze #43383 üzenetére
Nyisd le az oldal tetején az összefoglalót! Annál profibban nem nagyon lehetne leírni.
Terveim szerint decemberben nyugdíjba megy az S2. Úgy tűnik, hogy már soha nem fogom megtudni, hogy mi fán terem az a Kies. De ha eddig nem hiányzott, akkor csak el leszek nélküle valahogy.
-
rootkiller
őstag
válasz
snooze #33156 üzenetére
Én is anno egy osztrák T-s, de gyárilag független S2-t vettem. Sem az előző tulajnak sem nekem nem akart a kies frissíteni. Aztán sok-sok fosás után rávettem magamat az Odinnal való ROMolásra. Most már úgy ROMolok Parallelses virtuális gépen, mintha épp jack dugót forrasztanék...rutinművelet.
-
GrooveHero
addikt
válasz
snooze #33152 üzenetére
Felejts el a KIES-t, mert egy nagy határ szar. Használj inkább Odint. De ha beleolvasol az #1-es hsz-be (amit sztem nem tettél meg, mert akkor tudnád, hogy mi a stájsz), akkor ott megtalálod melyik Odint kell használni.
annyit is segítek, hogy ezt a romot kell feltenned:
hozzá feldobsz utána egy PhilZ kernelt, root is lesz, oszt jóidő. Tudom, hogy elmondani könnyebb, mint megcsinálni, de hidd el, megcsinálni sem nem olyan nehéz. Fuss neki még1x, és ha elakadsz, szólj és segítek (tünk)
-
Weeman1
veterán
válasz
snooze #32359 üzenetére
Akkor rakd fel Mobile odin-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest