Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
Lilifee
tag
depositfiles.com/files/axzda14tc Cosmic Flow Xperia S LWP, nagyjából működik is..
-
Lilifee
tag
Sziasztok, tudja valaki h lpq alatt a beállításokban lévő fejlesztői beállításoknál mit jelent a GPU leképezés, ablakanimáció skálázása, stb..?
-
Lilifee
tag
Nem bírtam magammal, felraktam mobile odinnal a gyári lpq-t, hát nagyon jó eddig. Nova prime-val még jobb, köszi az
ajánlását! Quadrant 4156, tiszta smooth minden.. -
Lilifee
tag
válasz
N.YCityBoy #4047 üzenetére
Dj. Bobo for President!
Egyébként jól néz ki, de az ingyenes verzióját kipróbálva nekem is csalódás volt, ennyit meg sokallok a félkész verzióért...
-
Lilifee
tag
Végre... Azt hittem még reggel, h ez a nap az ICS - ről meg a TFS UI-ról fog szólni.. Nincs még semmi új info?
-
Lilifee
tag
+1, mélyen egyetértek veled, és tisztellek azért amit leírtál, de azért talán még jobban, hogy harcba szálltál, és nem hagytad itt az egész közösséget arra gondolva magadban, hogy b*sszák meg. Sokszor úgy érzem hogy van egy szűk (max. 10-20 ember) réteg aki jól elbeszélget egymással, a többi bármit beírhat (akár jómagamra is gondolok) nincs rá reakció, vagy csak ritkán.
Véleményem szerint nem kellene feltétlen szétszedni valakit azért, mert - bár saját véleményét formálva - de objektívan ír összehasonlítást S2 és egy másik telefonról, és még akár azért sem kellene leszedni a 10 körmét, mert le merte írni az S2 topicban, hogy ilyen-olyan területen "gyengus", vagy lehetne jobb az S2 (kijelző, audio). Ez a véleménye, tartsuk tiszteletben, még ha nem is értünk vele egyet. Ha ez utóbbi van, akkor lehet érvekkel alátámasztva reagálni rá, de nem kell sértegetni, modhoz fordulni...
Egyébként meg: 31 éves vagyok, már ha számít ez valamit.
-
Lilifee
tag
Kijelző kérdéskörhöz: nekem volt Apple i4, Desire HD, Xperia Arc, Galaxy S és most S2-t használok pár hónapja. Messze ennek a legszebb a képe, szerintem. Mellérakom tesóm Optimus 2x-ét, és nagyon sz@r ehhez képest (szürke a fekete szín, fakók a színek).
-
Lilifee
tag
Én így használom egy ideje:
- gyári állapot (még root sincs)
- Go Launcher ABLACK témával
- Go SMS Pro KXNT ICS minimal témával
- Go widgetek (facebook, calendar, bookmark, google search bar) ICS témávalEzt csak azért írom, mert gyári állapothoz és TW-hez képest 100% smooth, semmi recc és k**va jól néz ki (persze ez szubjektív). A főképernyőn természetesen az alsó 5 program nem ezek alapból, csak a kép készítésekor épp el volt húzva ezekre.
Szerintem én nem is fogok variálni már, ilyen állapotban simán kihúzom a hivatalos ICS-ig.
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest