Aktív témák
-
-
ToMmY_hun
senior tag
És az miért zavaró ha csak napfénynél látod? Nem értem az ilyen embereket. Ez csak egy használati tárgy, az a célja hogy kiszolgáljon téged és ha karcos lesz, akkor karcos lesz. Amíg nem ront a felhasználói élményen, addig kit érdekel?
A fólia viszont egyértelműen rontja a képminőséget és a tapintása is rosszabb, mint az üvegnek. -
Epsylon
aktív tag
-
Picco
addikt
en masik S2-rol es egy desire-rol is fogadtam mar bluetoothon kepet/videot, minden okes volt.
no, az "Android OS" fogyasztasi problemamat hogy lehetne megoldani szerintetek?
clean install volt, elotte tettem 3 fileos 4.03-at es arra ment ra a cm10, kezdetektol hasznalom de kezdetektol jelen van ez a "tulfogyasztas" -
rauley
tag
Adtam a Kaffe-nak még egy esélyt,de nem kellett volna.
Feltettem CM kernellel,meg persze a trembuci most sem volt bepipálva.
És így még addig sem jutott el,hogy a wifit konfigoljam,egyszerűen a notibarból megnyitva a wifit,nem lehet bekapcsolni!!! Mobil netem meg nincs,így nem akadtam,hogy onnan akarjon lehúzni akármit is,mert sokba lenne!
Úgyhogy nálam továbbra is SZAR!
Inkább feltettem Resurrection utolsót,ez is szép gyors,meg siyahhal,cm-mel,dreammel,meg minden kernellel,ami az Aroma-ban szerepel,semmi fc,megy minden,és nem akar a 3g-re mászni.Na meg működnek az Aromaban feltett launcherek.
Amellett a GPS-e kb 3-4x olyan erős valamiért,mint más romoké,amiket használtam.
Érdekes,mert LPS modem,de ugyanezt az LPS modemet használtam LPT rom alatt is már,és ott sokkal lassabban,és kevesebb műholdat látott.Ugyanott leülve a lakásban (panel) LPT 1-2 holdat lát,és lassan csatlakozik,Resurrection meg 4-5 holdat talál 4-6mp alatt,és utána 1-2mp-cel már csatlakozik is. Fasterfix mindkettőn beállitva,de a RR még a beállitás előtt,Észak-Amerikára állitva is 2-4 holdat látott. Nem tudom miből adódik ez a különbség. -
rauley
tag
Trembucit sose használtam,most se volt telepitve.Apexes vagyok inkább.
Szia kernellel tettem fel,akkor lehet higy ez volt a baja.
Mindenesetre szerintem nem olyan nagy elvárás egy romtól az,hogy felrakás után mindenféle bűvészkedés nélkül méltóztasson működni.
Az Aroma-ba meg akkor ne integráljon olyan dolgokat,amik hibát okoznak.A saját renoméja miatt se. -
rauley
tag
Szintén rosszak a tapasztalataim Kaffe v5-ről,kb egy órája próbáltam meg feltenni.
Előtte full wipe,majd a felrakás után is. A "telefon beállitása kész" mondat után le is állt a beállitás varázsló (ezt már a V4 is csinálta),majd semmiféle launcer nem jött be,tök fekete képernyő fogadott.A home hosszan nyomására bejött a feladatkezelő,de ugye az üres volt.
Megismételtem a felrakást+wipeolást még 3X,de mindig ugyanez lett.
Én ilyen határ szart még nem láttam....
Ha egy rom full wipe-ra feltéve is fc-vel,meg fekete képpel,használhatatlanul fogad,akkor kijelenthetem hogy szar,ugye? -
Something_
őstag
Nem jött még nekem sem, de az előbb beszéltem megint samsung chaten egy ügyintézővel, azt állította, hogy nem regisztráltam be jelszóval, ezért nem érkezik jelszóemlékeztető.
Bereggeltem megint, kitöltöttem megint azokat a dolgokat és most küldte a mailt, beléptem és szervizfutár megrendelve, mármint helyszíni javítást kértem.
Ez a fő ok, de azért beírtam még, hogy a kijelző teteje be van égve, hátha azt is cserélik a helyszínen.
Ha a kijelzőcsere több idő, akkor nem kérem most. Nekem szükségem van a napi dolgokra a telóra, plusz köv héten nyaralás. -
Varszegig
veterán
én ezt elölről kezdeném. kk5-re lp7-et egyből rátolni szerintem nem jó.
wipe után menjen fel egy 3 file-os régi gb, aztán arra menjen egy KI4, az már egyfileos, aztán hagyd neki, hogy otán nyomja fel az lpq-t. nekem itt már nem akarta tovább otán nyomni az lp7-et, pedig minden ok volt, szóval innen mehet fel az egyfileos lp7. ha még óvatos vagy, akkor még egy wipe. Ez után már csak be kell lakni, és nem lesz gondod. -
agabe
addikt
pannonos csaj nincs kepben.
azt tudom biztosan, hogy a 3G elerest mar korabban is tiltottak az imei-re...de lehet, hogy mostanaban mar a teljes hozzaferest is...meg lehet, hogy fugg attol a telot is reszletre vette az elozo "kedves" tulaj, vagy csak a havi szamlakat nem fizeti. -
Prien
addikt
Enyém ugyanez a rom és Telenoros szintén. Kipróbáltam, amit írtál, most telefonról fórumozok, közben felmentem a Marketre, aztán vissza ide....de nem záródott be a böngésző. Opera Minit használok és a Bar Shortcouts-al ugrálok az alkalmazások között...ha ez számít valamit.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged