Hirdetés
Aktív témák
-
Zsoó
tag
válasz
cassius.clay #37923 üzenetére
Én tegnap pattintottam fel. Akkuidőben talán kicsit jobb mint az előző, de lehet csak placebo hatás. Még nem volt gondom vele.
-
Zsoó
tag
válasz
ToMmY_hun #37897 üzenetére
Nem mondtam hogy gondolkodom még eladáson. Egy teló max 1 évig van nálam. Addig az S2 jól tartja az árát. Pláne hogy 93-ért vettem zsír újan decemberben.
Hidd el ,piszok sokat használom, Olyannyira hogy a statusbar beégése már kb.2 - 2,5 hónap után látszódott.Sőt a max fényerő is kevesebb már egy újhoz képest, és ez csak akkor tűnt fel mikor egy újjal összehasonlítottam. Nemtom milyen kérges munkás kezem lehet, de ahol gyakran húzom el az ujjam, azaz lapozgatok a kijelzőn, ott szabad szemmel látható kb.4m-es karcok vannak, és nem is kell erős fény, se mikroszkóp hogy látszódjon. Az a bajom az üveggel, hogy a zsírtaszító védőréteg szerintem lekopott róla, mert most már nagyon hamar zsírosodik, és olyankor nehéz rajta a tapi. Mivel kapacitív a kijelző, a fólia nem teszi pontatlanná. Haver fóliását próbáltam, és azon rohadt jó volt, és nem zsírosodott a kijelző, és jól csúszott az ujjam. Homályos sem volt.
Ezek miatt leírtam a srácnak hogy nyugodtan vegyen csak rá. Ha újat vennék, én is tennék rá most már.
Uff, én beszéltem! -
Zsoó
tag
válasz
ToMmY_hun #37884 üzenetére
Olvasd már el még egyszer h mit írtam!
Hol van ott szó arról hogy zavarna hogy karcos?
Amúgy én meg azokat az embereket nem értem, akik nem értik meg hogy másokat esetleg zavar.
Amúgy meg eladáskor jól hangzik hogy full karcmentes.
Ja, és tök fasza fóliával a tapintás, ráadásul nem is szedi fel a zsírt, ez miatt jobban siklik az érintés. -
Zsoó
tag
válasz
D@ni88 #37880 üzenetére
Nyugodtan vegyél csak fóliát. Az tévhit hogy nem karcolódik, csak ellenállóbb. Lehet itt akármilyen Gorilla glass, tele van mikro karcokkal. Csak erős napfényben lehet látni, vagy ha közvetlenül rávilágítasz lámpával, de akkor is ott van!
Idáig akárhány S2-tőt néztem, mindegyik karcos volt. Az enyém is, pedig vigyáztam rá. Sőt az N8-am is, pedig azon is G.glass volt.
Ja, és hogy a Nokia 700-ast ne is említsem. Azon is G.glass volt. -
Zsoó
tag
válasz
trobi28 #37719 üzenetére
Nálam is jó még. Én siyah 4.1-gyel használom, de volt fent speedmod is. Az előbb használtam az elemlámpáját, és egyszercsak azt hittem lefagyott, de kiírta hogy a rendszerUI leállt. Leokéztam és semmi baja.
Egyedül a CRToff szállt el belőle valamiért, pedig az nagyon tetszett. -
Zsoó
tag
válasz
Rotate #37667 üzenetére
Nekem annyit csinált hogy összekeverte a viber kontaktjaimat. Tehát a szám az jó volt, de más nevet írt ki mellé a telefonkönyvemből. Meg wanamon mindíg kiírt a notification barra valami crash összeomlás hibát, de érdekes hogy nem FC-zett, és ha beléptem a progiba, akkor jó volt. De csináltam adatok törlését az alkalmazások-vibernél, majd újratettem, azóta megint jó.
A Wanamot meg 2.romként tettem fel, majd Recoveryben elsődleges romnak állítottam be, azaz felcseréltem a gyárival, majd a gyári Ics-t pedig ugyanott letöröltem. Nemtom ez miatt-e, de nálam nem fagy, és nagyon ritkán, de szokott FC-zni, és nem fagy. Próbáld ki siyah kernellel. -
Zsoó
tag
válasz
Rotate #37656 üzenetére
Nálam még nem fagyott meg a Wanam
Meg is vagyok elégedve vele egyenlőre. Fura, viszont nálam FC-zik néha. Az előbb egy restartom után a Lucky Patcher. Nálatok akkor hogyhogy nem? 12.3 van nekem.
A Viber is tökéletes, a haverral mindíg azon dumálunk. Még nem volt bajom vele. Azaz egyszer a Wanamon, állandóan hibákat írt ki, de működött. Újratelepítettem és azóta megint jó. -
Zsoó
tag
Eltűnt a CRToff efektem a Wanamlite-omból. Kernelt cseréltem rajta, azóta nincs. Hogy lehet ezt vissza varázsolni? Nagyon tetszett.
(Visszatettem az eredeti kernelt, úgy sem lett jó) -
Zsoó
tag
válasz
korpicschess #36723 üzenetére
Feltettem ezt a kamera modot. Azt írja lehet benne változtatni az audio minőséget, és a video bitrátát is. Na nekem semmi ilyesmi nincs benne. Maradt minden gyári, csak az ikonja lett szebb.
Holt tudom ezeket változtatni? Vagy a beállitások értékeit változtatta meg nagyobbra a gyári helyett? -
-
Zsoó
tag
Melyik kernelt használjátok WanamLite ICS XWLPT V12.3 alá?
Amióta áttettem 2.romból elsőnek, és a 2.romot(ami eredetileg az első volt) letöröltem, azóta boot után rögtön lefagy a Wanam. Siyah 4.01 volt alatta, mivel az tudja a dual romot. Most visszatettem a CF Rootot, azóta megint jó úgy néz ki. SpeedMod k3-30-cal használjam? -
Zsoó
tag
válasz
C.Brigante #36235 üzenetére
Basszus!
Most már akkor biztosra tudom miért fagyogat a telóm. Két S2-re is felraktam a siyah kernelt, és már kaptam a viisszajelzést hogy fagy a tella. Előtte sosem fagyott. -
Zsoó
tag
4.04 alatt nyugodtan nullázhatok a Triangle Away-jel? Azt írja brick veszélyes a dolog. Mennyire kell ezt komolyan venni?
-
Zsoó
tag
válasz
Pantal #35489 üzenetére
Nekem sem ment úgy, ha mobilra töltöttem le, de miután Pc-ről töltve áttettem a telóra akkor gond nélkül telepített.
Azóta rájöttem a hibára: Ha Operával töltöttem a telóra, akkor xar volt, de aztán újra leszedtem a Dolphin Browserrel és azzal tökéletes volt a letöltés, majd a CWM telepítés
Tehát az Opera nagy barna ilyen szempontból.Nem is értettem.
-
Zsoó
tag
Képet és egyéb fájlt tudtam küldeni, csak a .apk nem megy át, pedig GB-en és ICS-en simán ment az .apk küldés. Direkt kipróbáltam. Ezek szerint JB-ben már le van tiltva. Kipróbálom mi van ha átnevezem. Anno a korai symbianon ez az átnevezés működött, de az újabbakon már nem.
-
Zsoó
tag
válasz
rauley #35097 üzenetére
Na nekem végre sikerült!
Az elején a Custom telepítést válaszd ki, és azt a szar Trebuchet-t ne pipáld ki. Esetleg a többi launchert is kihagyhatod, de nekem a többivel jó.
Ja és a kerneleknél is csak a CM10Kernel legyen kipipálva, s így kurvajóóóó
Írja is az XDA-n hogy "In AROMA use only CM10Kernel (I will updated Kernel if they can boot it)"
Ez ha jól értem azt jelenti hogyha az Aromával telepítem, akkor csak a CM10Kernellel használjam.
De ezexerint igen(Amúgy ugyanez a hibajelenség volt előtte nekem is)
-
Zsoó
tag
Na a Kaffee4Eck CyanogenMod 10 v05 rögtön fc-vel kezd
"A Trebuchet alkalmazás sajnos leállt" el sem indul semmi az első google bejelentkezés után. Zsííír -
Zsoó
tag
Kipróbáltam (volna) a dual boot rendszert, de nem telepíti fel a második romot.
Pedig zipben van felmásolva. A fentebb linkelt oldalakról töltöttem le. Azt írja nem nyitja meg, és zárójelben hogy rossz. De már a siyah kernelt sem akarta ugyanezzel az indokkal, de azt odinnal felraktam.
Mi a túró lehet a hiba? -
Zsoó
tag
válasz
Something_ #34890 üzenetére
Én 2 órája regiztem, de még mindíg nem kaptam meg a véglegesítő emailt. Valami gubanc lehet a szerverükkel.
-
Zsoó
tag
válasz
Something_ #34844 üzenetére
Ilyet nekem is csinált nem egyszer, de aztán magától elmúlt mindíg. Volt olyan is hogy nem vette a töltést. Ilyenkor kivettem az akksit, hagytam kihűlni a telót és jó lett.
Mikor a Power pack töltötte a tellát akkor is csinálja néha az általad említett hibát, de aztán megnyugszik magától -
Zsoó
tag
válasz
MunezXBK #34337 üzenetére
Na ez megnyugtató. Olvasom a fórumot,.mert már nagyon érik a gondolat hogy kipróbálok főzelékelet.
Azért kellemetlen ez a dolog nekem, mert eladtam az első S2-met egy haveromnak,(most van egy másik) és panaszkodik hogy milyen xar, mert állandóan újraindulgat. A gyári GB-re tettem fel neki 1 fájlos ICS-t. Lehet ez a baj, pedig volt wipe, sd format minden. -
Zsoó
tag
Szerintetek hardveres vagy szoftveres hiba okozhatja hogy rendszertelen időközönként újraindul az S2? De úgy hogy pin kódot is kéri. Régebben a GB-n ritkán csinálta, de T-s kártyával asszem ICS-en már nem. De most pannonos kártyával elég sűrűn. Lehet a sim okozza? Cseréltessem ki a simet? Vagy cseréljek modemet? LP7 van rajta, a telenoros.
-
Zsoó
tag
Újabb probléma a vodás S2-vel
Van egy akkus tartóm, a gyári Galaxy SII Power Pack 1300mAh. Nos ez nem hajlandó tölteni a vodás S2-met, ahogy beleteszem a tokba, pedig egy másik S2-n tökéletes volt. Az usb-jével nem hiszem hogy gond lenne, mert hálózati töltőről és Pc-ről is tölti.
A teló garis, és LP7 ICS van rajta. Most lehetséges hogy ICS-en nem megy? Ezt nem hinném.A másikon GB volt.Vagy hibás a bekötése az Usb-nek a telón?
Ilyen szopást, ezt nem hiszem el!!! 14 rugó volt a tok, és most nemtom használni -
Zsoó
tag
Elször az 1.85-sel. Leszedtem a 4-es odint. Valami gond lehet a letöltött root fájllal, mert azt írja invalid image type. Pedig kicsomagoltam, és tar a kiterjesztés.
Na most akkor letöltöm újra.Szerk: Letöltöttem újra a rootot, de továbbra is invalidnak veszi
-
Zsoó
tag
Segítsetek légyszi!
Már nem először root-olok, de most valamiért nem sikerül. Egy vodás SGS2-t szeretmék rootolni, de failed lesz. LP7-es rom van rajta, és ezzel rooltolnám: CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5
Pedig ezzel már egy pannonost sikerült gond nélkül.
Azt írja hogy a Com portra nem tud csatlakozni, vagy valami ilyesmit, nem emlékszem pontosan.
Mi lehet a gond? Van valami más módszer esetleg?Ja, előtte csináltam egy hard resetet, és sd formatot.
-
Zsoó
tag
Hi!
Vissza szeretnék állni ICS-ről KK5-re a 3+1 fájlos módszerrel odinnal. Már megvan hozzá minden cucc. CF root is. Olvastam az 1.sz.hozzászólást is. Mobile odinnal tettem fel az ICS-t.
Az lenne a kérdésem h kell az oldbootloader az Odinba ilyenkor? Azt is leszedtem amúgy, csak biztosra akarok menni.
Fontos lenne a gyors válasz. Köszönöm! -
Zsoó
tag
válasz
Varszegig #23594 üzenetére
Ez volt fennt, gyári 2.3.4. I9100XWKK5 Ezt tettem fel, mobil odinnal, ezért egy fájlos volt: I9100XWLP7_I9100OXXLPH_XEH Ez a legújabb, ahogy néztem.
Mindenesetre aztt vettem észre hogy mintha néha kicsitt lomhább lenne.
Azóta csináltam formatot, és újra toltam. A ggogle ugyanúgy leállt, de rájöttem hogy csak akkor ha nem vagyok bejelentkezve a koordinátákba. Miután ez megtötént, azóta már nem zárul be. Ez viszont bug a javából. -
Zsoó
tag
Elégedett S2 tulaj voltam...eddig. Felraktam az ICS-t, azóta sorra leáll néhány app. Pl. a maps, mikor bemegyek a koordinátákba és lapoznék az ismerősök között. Meg egyébb.
Csináltam hard resetet, de nincs változas. Idáig egy stabil, megbízható keszulek volt. Ennyire xar a gyári ICS? -
Zsoó
tag
válasz
Szelley #23530 üzenetére
Köszi!
Sajna akkor marad az ikonok szortírozása. Nem kis meló lesz több mint 200 app elrendezgetése
Olvastam az első hszt. csak én nem a PC-ssel, hanem mobil odinnal akartam frissíteni, amit meg letöltöttem az 9 fájlos volt, és azt hittem abból is be lehet olvastatni a mobil odinnal. De mindegy mert levadásztam az egy fájlost.
Első kérdésem a 2.3.6-ra vonatkozott, de mindegy is már.
Thx! -
Zsoó
tag
Feltettem a gyári ICS-t mobile Odinnal. Az lenne a kérdésem hogy a GB rendszeralkalmazások Titanium backup visszaállítást szabad-e csinálnom? Nem kavar be? Az ikonok sorrendje miatt fontos lenne, mert így teljesen máshol vannak az appjaim ikonjai mint ahogy megszoktam.
Remélem erre a kérdésemre már kapok választ!
-
Zsoó
tag
Hi!
Fel szeretnék tenni egy gyári 2.3.6. független romot mobile Odinnal. Melyiket ajánljátok?
I9100XXKL1 ## 2.3.6 2011 December MULTI - CSC - OXAKL1
I9100XWKK5 ## 2.3.6 2011 November 23Vagy érdemesebb rögtön az ICS-t felrakni?
-
Zsoó
tag
Egy ideje, egyik napról a másikra jelentkezett az a hiba hogy nem tudok sms-t küldeni. Azt írja hogy küldés, de nem érkezik meg. A bejövő üzenetekkel nincs gond. Az sms központ természetesen be van állítva, hozzá sem nyúltam.
Mi lehet a hiba? -
Zsoó
tag
Sejtem mire gondolsz. Én is arra tippeltem hogy letiltották. De megkértem a pannonos csajt, hogy nézzük meg a gépben imei alapján, hogy le van-e tiltva. Azt mta hogy a készüléket nem tiltják le, ha nem fizetik a számlát, csak a simet.
Másodkézből vettem 1 naposan a készüléket.
Vigyem be samsung szervizbe, ott érdeklődjem? -
Zsoó
tag
Hi!
Az a problémám, hogy nem kapcsolódik a teló a telenor hálózatra. Azt írja h csak segélyhívás indítható. Azelőtt csak néha-néha ledobta, de most már fel sem megy boot után. A nitrality-vel már régebben próbáltam az efs mappát lementeni. Azt írta sikerült,de nincs sehol a mentés. Az imei számot kiírja a *#06# kódra, és a 3 gombos download mód is műxik. Factory reset megjavítaná ezt a gondot? A sim kártyát is kicseréltettem telenorosra a pannonos helyett.
Mi lehet a gond? Mindenképp modem csere? A teló telenor függő. Android 2.3.4. -
Zsoó
tag
válasz
Varszegig #3470 üzenetére
Na, most kipróbáltam és simán visz 10-et is egyszerre akár. Akkor úgy látszik csak az opera böngészőknél csinálja hogy bezárogatja őket. Elég idegesítő a dolog, mert szoktam a háttérbe rakni, és szeretném onnan folytatni a böngészést ahol abbahagytam pl. ezt a topikot, de ha bezárja már nem tom hol tartottam. Érthetetlen hogy miért van ez, de sokszor volt már. Most persze fut mind a 10.
-
Zsoó
tag
Az csak egy példa volt. Próbálj ki több appot egyszerre. Pl. gyári böngésző, google maps, kamera, stb. Nekem dobozból kibontástól kezdve nem volt képes egyszerre futtatni több appot, nem értem miért. A GS-nél vtak ilyen gondok ahogy olvastam.
Amúgy a készülék gyorsasága szuper, nem fagy stb. Néha szokott random restartolni a zsebemben, de ezt elnézem neki. -
Zsoó
tag
válasz
fuximaxi #3415 üzenetére
Nem, full gyári minden. Még kezdő vagyok androidban, nem mókoltam semmit. Nokiás voltam ezelőtt, de pl. az N8-nál sosem volt ilyen gond, pedig sokkal kevesebb ramja volt. Most is pl. böngésztem a prohardvert, és egy itt ajánlott progiért (printershare, exdialer) felmentem a marketra, és visszalépnék a böngészőbe, de bezárta. Ja az Enchanced sms & caller ID is mindíg fut.
-
Zsoó
tag
Lehet volt már róla szó, sőt biztos, de nemtok végig olvasni ennyi hozzászólást, iszonyat pörög a topik.
Nagyon csípom a készüléket, de van egy rohadt bosszantó problémája. Mégpedig a multitasking. Ha használom pl. a foursquare-t, az operát, és megnyitom pl. a gyári böngészőt, akkor mire visszalépnék valamelyikre, már be is vannak ZÁRVA. Ez rohadtul idegesííítőőő! Mindez 450 Mega szabad ramnál.
Mi a rossebet lehet ezzel csinálni? -
Zsoó
tag
-
Zsoó
tag
Na, nekem is beégett a statusbar. Most teszteltem, és csak a vörös színnél látszik, de elég halvány. Ez még romlani fog?
Azt hittem velem ez nem történhet meg
Bár én sokat használom a telót. Tavaly decemberi a készülék. -
Zsoó
tag
Találkozott vki már ilyennel? Történt hogy a telómemória DCIM mappájából át akartam másolni az sdcard DCIM mappába az Astro fájlkezelővel. Felülírás helyett vmi összefűzést ajánlott fel, amire igen nyomtam, de hibát jelzett. Na azóta egyik meghajtón sincsenek a képeim. Még a Getdataback sem találja, így visszaállítani se tudom
Van vmi lehetőség visszaállítani a fényképeimet?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest