- Google Pixel topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
Gergőkee #7683 üzenetére
Olvastam, hogy várod: mikor javítják ki a wifis bugot. Szerinted mennyi az esélye, hogy néhány hónapon belül új rom jöjjön a régiónkba?
Nálam semmilyen wifis bug sincs. Szépen váltogat, akár manuálisan, akár magától. Szal nem tudom ez mennyire elterjedt bug, de másnak is jól megy ahogy olvasom, szal nem tudom akinél nem jó ott mi lehet a probléma. Szal ha csak 1-2 embernél jelentkezik, akkor nem hiszem hogy ezzel volna mit foglalkoznia a Samunak. Lehet hogy valami app kavar be ez ügyben, és nem rendszerprobléma. Megkellene nézni hogy az alap szűzen feltett rendszer is produkálja-e ezt.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128Gb Garanciás eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest