- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #8411 üzenetére
Bocs hogy megint bemásoltam, de a modi fordítva cselekedett. Az eredeti 1-es hsz tartalmát másolta át ide...
lol....
Most megyek megint modi topicba, hihetetlen....
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #8309 üzenetére
Nála lehet nem a 3G fogyaszt keveset, hanem a 2G sokat
-
csabám
addikt
válasz
ForRedGlory #8311 üzenetére
Így is bőven jó szvsz.
Soos95: És itt ismersz valakit?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #8310 üzenetére
Akkor ez megy be az 1-es hsz helyére, most nincs kedvem tovább módosítani, így is pár dologgal bővült.
-
pestibenji
senior tag
válasz
ForRedGlory #8286 üzenetére
Nekem Batista 2.1-es rommal legújabb siyah kernellel kb ugyanannyit eszik 2g-n, mint 3g-n, elenyésző a különbség. Wifivel bekapcsolva pedig sokkal kevesebbet fogyaszt, mint 3g-vel.
-
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory #8286 üzenetére
vegyél vissza légyszives... én csak annyit írtam ma úgy merül 3G-vel ment tegnap 2G-vel... az a 3 óra az 2 és fél óra Opera meg fél óra CamScanner fotózás és pdf kreálás...
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #7905 üzenetére
Egy hibát találtam, a legvégén:
"Ezután a telefont download módban indítsuk el, majd Odinból telepítsük fel a JPQ romot. Újraindítást követően a telefont igény szerint rootoljuk."
Az a JPQ az LPQ.
-
leslien
nagyúr
válasz
Köszönjük
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Keressétek a hibákat, most lépek meccset nézni. utána megy be az 1-es hozzászólás helyére. Kicsit egyszerűsítetem, javítottam a linkeket, meg bővítettem.
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #7836 üzenetére
Én csak sima sorrendmódosítást írtam
-
dancsuri
veterán
válasz
ForRedGlory #7849 üzenetére
használj normális böngészőt
[link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7840 üzenetére
ajanlom mycso irasat is beletenni!
egyebek mellett PC helyreallitas miatt. -
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory #7840 üzenetére
már nem szaggat
PeachMan:
nekem 2A-s aksival tegnap 4 óra 42 percet ment egész napos sync volt, meg neteztem főleg...
-
Piwi
veterán
válasz
ForRedGlory #7836 üzenetére
Igen
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #7761 üzenetére
No még annyit, hogy ha kihagyom belőle a mentést, akkor persze nekem is logikus a sorrend. Csak a mentés beírása miatt nem. Na de tényleg abbahagyom
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #7757 üzenetére
Ahogy gondolod, végülis te hsz-ed.. Ám a hivatalos rom frissítés az a Kies-es, nem pedig az odin.
(#7761) ForRedGlory Nálam csak annyi probléma vele, hogy először mentésről beszélünk amihez root kell, aztán romcseréről amiben szó sincs sem rootról sem mentésről, aztán a rootolásról a mentéshez.
De itt abbafejezem ezt a témát
-
C.Brigante
veterán
válasz
ForRedGlory #7762 üzenetére
kikészültem tőle, hogy azt írta "hibás" ICS-t kapott az S2
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #7757 üzenetére
Vagyis...nem hivatalost akartam irni, hanem kiszovargott gyarit. Amugy most elolvastam az 1-es hozzaszolast es rohadjak meg, de nem ertem a gondot a sorrenddel. Szerintem tok logikusan epul fel.
Majd egyszerusitem szerintem, meg csinalok videot a kulonfele telepitesi modokrol, bar a video most nem elvez prioritast, van jutyubon eleg. -
Gergőkee
aktív tag
válasz
ForRedGlory #7719 üzenetére
Akkor oldja meg a cég, hogy "normális" legyen a felrakás egy átlag usernak is. Egy átlagos felhasználó rányom a kiesben az sw frissítésre, netán a készülék menüjén keresztül OTA-n frissít. Ha a folyamat végén nem kér hard resetet a cucc, akkor a felhasználó magától nem fogja megcsinálni. Azt sem tudja, hogyan kell. Kódos resetről meg ne is álmodj. Azt se tudják, hogy eszik-e vagy isszák...
Szerintem felhasználók maximum 1%a tudja, hogy mi az az odin, cache, wipe, dalvik-cache.
Szumma szummárum: nem elvárható az, amit te mondasz!
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #7730 üzenetére
Nem szeretnék nagyon vitatkozni, de nincs sorrendben
Amire gondolok:
- 1. Először arról van szó, hogy előkészületek, biztonsági mentést kell csinálni mindenről amihez root kell, legyen feltöltve telefon, stb. ezzel nincs is gond.
- 2. Utána van az, hogy romfrissítésről általánosságban, ez so-so, de én előbbre tenném, hogy a delikvens rögtön tudja mi ez. Ugye az marad meg jobban amit később olvas az ember, és jobb ha az marad meg, hogy biztonsági mentés
- 3. Ezután jön a frissítés menete, ami leírja, hogy felfrissítem másik romra a telefont.
- 4. Viszont csak mindezek után jön az, hogy hogyan kell rootolni! Itt szerintem a kettőt mindenképp meg kellene cserélni, ha már a biztonsági mentésről szó van..
- 5. Majd jön a főzött rom frissítése.Így amikor olvasom, le-fel kell görgetni hogy mi hol is van.
Én így tartanám logikusabbnak a sorrendet:
2. Romfrissítésről általánosságban
1. Előkészületek
4. Root - az isten-skill
3. Frissítés menete lépésről-lépésre
5. Főzött rom frissítéseDe nem akarok nagyon beleszólni
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tegnap este ismet feltettem, mert itt mindenki azt irta, hogy jo.
en szerintem jol csinaltam a flash-t, de akad.
lehet ez nem is jo szo ra, hogy akad, de hogy a mosgas simasaga nem olyan, mint a gb-n, az biztos.
a kamera es a galeria mukodesehez szukseges "fut a mediakereses" nekem tobb 10 percig is eltart, addig hasznalhatatlan.
sms nem mukodik.
wifi-t dobalja.
a google chrome-ban nem tudtam szoveget kijelolni, bemasolni (copy/paste).
a kinezete az egesznek minosithetetlen szamomra........, mondjuk ez izles kerdese.
-
zseko
veterán
válasz
Ha úgyis rendbe teszed az 1-es hsz-t rakd már légyszi logikusabb sorrendbe, mert szerintem most kissé kaotikusan van.
-
leslien
nagyúr
válasz
NEM akad... csak szarul pakoljátok fel. így igaz
-
mycso
veterán
válasz
Mondjuk ez is érdekes, mert nálam pl. "rosszul" van felrakva, mégis működik normálisan.
(xxlph --> rá odinból xxlpq - se wipe, se reset, se semmi...) -
sippet
senior tag
válasz
ForRedGlory #7291 üzenetére
nem miattad, hanem amire reagáltál.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
ForRedGlory #7280 üzenetére
eddig én se találkoztam ....
-
sippet
senior tag
válasz
ForRedGlory #7280 üzenetére
-
adodaniel
őstag
válasz
ForRedGlory #7216 üzenetére
1%-ot emelkedett... nagy csalódás az ICS eddig
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7153 üzenetére
Egyiknek sem tartom magam.
Nem is írtam sehol, hogy fel fogom tenni ezt a főzöttet. Leszedem aztán majd meglátom, mert így egyszerűbb mint először olvasni, és utána leszedni. De ezt említettem is az előző hsz-ben.
(#7155) edgelaszlo
Valami konkrétum?
(#7157) Gergőkee
Én is ezt használom egyedüliként már több mint 2 hete. Meg is vettem próba után.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
ForRedGlory #7144 üzenetére
Még egy gondolat a témához (az előzőt már nem tudom szerkeszteni).
Azt nem értem itt a fórumon, hogy miért nem lehet őszintén és objektíven beszélni eme termékről. Mindenki (pontosabban a legtöbben) úgy védi, mintha a saját gyerekéről vagy a szerelméről "mondana csúnyákat" a hozzászóló. Aki valami rosszat mer írni, azt egyből szekálni kezditek.
Zack anno leírta, hogy a kijelző gyönyörű, de a színeknek köze sincs a valósághoz. Magyarul nem színhű. Tehát színhűség szempontjából ROSSZ. Erre ezren estetek neki.
Régebben én leírtam (cirka fél éve), hogy xda és a saját tapasztalataim alapján is az amoled egy idő után beég. Többen megpróbálták bemagyarázni, hogy ez csak az én kényszerképzetem, és hülye vagyok. Aztán jöttek sorba a kijelzőcserék... Jött a válasz, hogy "akkor add el és ne itt rinyálj".
Egyszerűen nem értem, hogy ha valami rossz, akkor a készülék szaktémájában miért nem lehet megírni, hogy ez és ez bizony nem jó az eszközön. Attól a tulajok nem lesznek kevesebbek, nem lesznek balekok, hogy megvásárolták a terméket.
Továbbra is tartom, hogy az sgs2 közel sem tökéletes. De a mai kínálatban a legkisebb rosszat választja az az ember, aki ezt a telefont vásárolja meg.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7144 üzenetére
Nem fikázok semmit. Hibákat olvasok és kivárok. Ennyi. Nem folytatok keresztes háborút sem, hiszem most szedem lefele az első "főzeléket" (114Mb/230Mb-ból), ha úgy alakulna, próbaképpen lehet felteszem.
Tehát szeretném ha a ferdítést befejeznéd, mert szó sincs arról amit leírtál.De ha már így megszólítottál, kérlek tartsd tiszteletben hogy normálisn beszélünk mi is veled (Rotate, Én). Nem szeretnék még 1x "köcsögöt" látni (grafikusan se) még viccből sem.
Akik személyesen ismernek, azok sem poénkodnak velem hasonlóképpen, meg aztán a 19 évnyi box, thai box ill. a 90kg súlyommal sem biztos hogy illik rám eme "kicsinyítő" képző.szerk:
Nem tettem még fel. Általában mindent letöltök ami tetszik, mert egyszerűbb törölni, mint kapkodni ha esetleg mégis kellene. -
ERPY
őstag
válasz
ForRedGlory #7093 üzenetére
Megengedem, hogy ne hidd el. Nincs is jelentőssége, hogy ki mit hisz el. Sőt, győzködni sem akarlak. Legyél teszter valakinél, plusz tanulj és tesztelj romokat, esetleg a sajátodat, és meglátod hogy nem is olyan sokat mondtam.
-
Szelley
senior tag
válasz
ForRedGlory #7093 üzenetére
Fellöksz egy hivatalos romot, rá egy cf-root kernelt, tolsz egy Nandroid backupot , majd ráraksz egy Siyah-kernelt. Ez nálam egy mentett ki4 visszahúzása, és máris 2vel gyarapodik a rom számláló
Amúgy pedig mi a picsámért szenvednék egy kockázatos custom binary nullázással, ha JIGgel kockázatmentesen megoldható?!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #6854 üzenetére
ok., ha nulla, akkor te ezen, én meg más véleményen vagyok.
a google chrome nálad nem fagy ki?
-
Zsolaf
addikt
válasz
ForRedGlory #6855 üzenetére
IGEN!! ez nekem is tetszik a Chromeban
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #6838 üzenetére
isten őriz, hogy veled vitatkozzak, csak megkérdezném, hogy szerinted abban mi a cicoma, ha egy teljesen szűz rendszert állítok elő és arra rakom fel?
szerintem pontosan így kellene kevesebb problémának lennie, mint, hogy valamilyen (mint pl. nálam egy miui) romra raknám fel.
a resetek elvégzése szerintem igenis szükséges, ha nem is a mostani, akkor a későbbi gubancok elkerülése végett.
szerintem itt nem arról van szó, hogy rosszul tettem fel (sőt szerintem igen is jól), hanem arról, hogy egy kiforrott custom GB rom igen is gyorsabb, laggmentesebb (és ráadásul nálam pl. 1000x testre szabhatóbb), mint az új jövevény.
miui-ból is van már régóta ics alapú, amelyet kipróbáltam. néhol eszméletlen gyors, néhol pedig ott is akad.
hogy ennek mi az oka?
az, hogy van ahol kihasználja a rendszer a 2 magot, valahol pedig nem.
szóval véleményem az, hogy amire itt vártunk - és eddig szó sem esett róla az okfejtésekben - az az, hogy szó nincs a második mag normális kihasználásáról.
miui rommerektől tudom, hogy egyszerűen érthetetlen számukra (is), miért van az, hogy még mindig a GB-s romok (miui) a gyorsabbak, simábbak, akadás mentesek. -
fireman3
tag
válasz
ForRedGlory #6846 üzenetére
Elég jegelni a TBP-ben, de két szoftver frissítés app van! Mindkettőt jegelni kell.
-
djapor96
senior tag
válasz
ForRedGlory #6842 üzenetére
A lényeg, hogy hibátlanul megy... nem?
-
djapor96
senior tag
válasz
jaja én is PIT-el rootoltam.... de annyi....
-
VD
őstag
válasz
Te melyik ODIN verziót használod?
Már látom is a választ. Köszi!
-
SzlobiG
félisten
válasz
ForRedGlory #6831 üzenetére
-
red6t6
tag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
Nekem is tökéletes, még az agyon sajnált kínai TSF-fel is...
-
ibenny
senior tag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
Bizony, nalam is!
Mintha uj telefonom lenne, igazan boldog vagyok ettol az uj rendszertol.
Ha kell, en is videozok bizonyitekul.
-
Myair
tag
válasz
ForRedGlory #6742 üzenetére
Nekem is minden ok az ICS-vel, szerencsére.
-
F-ECT$
titán
válasz
ForRedGlory #6452 üzenetére
Hiba az ha valami rosszul működik:
2 + 2 = 5 - ez azDe ha a 2 + 2 = 4, és mindezt 5 perc volt kiszámolni, az nem hiba, az "csak" optimalizálatlanság / lassú működés / stb. 7 éve dolgozok informatikusként btw. (Informatikusként és nem rendszergazdagént, ha ez lenne a következő támadási felület.)
-
scapegt
őstag
válasz
ForRedGlory #6668 üzenetére
Nem kérdezett wi-fi-ről semmit...kikapcsolom...hátha újrakezdi, mert ezt várhatom évekig...
Nekem soha nem fog összejönni a reset utáni marketes cuccok visszapakolása...
Ki-bekapcs után a telefon már szart arra, hogy vissza kéne rakni a cuccokat...sőt, már alapból benne volt a google accom...wifit nem is kérdezett, azt mondta kész a telefon...grrrrrrr mindent kezdhetek ismét elölről. Ettől már tényleg
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #6645 üzenetére
Gondolom a hivatalos KIES útra gondolt
Mert akkor beta ICS esetén, valóban ez a helyes út: 3+1-es GB, majd 1files eredeti GB, majd jöhet a KIES frissítés. (természetesen közte megannyi hard reset és csc ellenőrzés)
más: hát eddig úgy fest, hogy marad fent az LPH, mert rengetegen panaszkodnak apróságokra....szerintem várok pár hetet vele, gondolom majd lassan megindulnak a javítások is orrba-szájba.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ezer hála!
-
gyurczy
őstag
válasz
Nekem innen úgy 40 perce jön, és még 10 van...
-
Szafi77
tag
válasz
ForRedGlory #6452 üzenetére
azzal hogy valaki felrakta egy nem kompatibilis hardverre a romot és nem működik az nem hiba - informatikailag
de inkább programozásilag. A mostani LPJ rom is megy akadás nélkül nálam. Nem hiszem hogy a végleges ennél rosszabb lenne.
A LPJ romnál a visszaállításnál egy két dolog nem sikerült flottul - Beautyful Wdget, Go Launcher pl.. A helymeghatározással is van gondja néhány proginak , de a maps megy.
Néhány program küzd a 4.0.3-as androiddal, de az már tényleg programozási hiba
És ezek általában valami rendszerbuheráló appok.
-
Psytech
őstag
válasz
ForRedGlory #6267 üzenetére
(#6264) Bilux melyik fórumról, ha szabad tudni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #6263 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory #5841 üzenetére
-
Psytech
őstag
válasz
ForRedGlory #5726 üzenetére
Erre van esetleg ötleted? A music player apk-t nem engedi ilyen módon lecserélni, a clockpackage működött, de itt pl ha le akarnám cserélni akkor felülírás és reboot után nincs zenelejátszóm
a mostanival az a bajom, h lockscreen-en hibásan jeleníti meg a pause és a next szimbólumokat. De ha visszateszem a romban lévőt, akkor újra van, de ugye hibásan.
-
Psytech
őstag
válasz
ForRedGlory #5726 üzenetére
Köszönöm, így sikerült
Már csak annyi, hogy akárhányszor csinálok bármit a system/app-ban, a következő újraindításnál eldobja az imei-t.. Szerencsére még délelőtt találtam egy progit ami fél percen belül visszahozza, de akkor is...(#5730) dome29 kelleni fog hozzá egy mhl adapter (nézz utána, aprón is, vaterán is van eladó, de ebay is, ha szoktál rendelni.
-
F-ECT$
titán
válasz
ForRedGlory #5709 üzenetére
Pl? Én a böngészőről tudok, de mióta feltettem az opera mini nextet, azóta azt sem várom már úgy. (Arról nem is beszélve, hogy ennek a gyorsításnak olyan ára van, hogy a mostani 5-6 óra netezés helyett a beépített böngészővel ez leesik 3-4 órára...)
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #5033 üzenetére
ForRedGlory, Varszegig:
Köszönöm az infót, akkor megnyugodtam.
SPB Wallet-et meg be fogom szerezni. -
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory #4877 üzenetére
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
ForRedGlory #4854 üzenetére
ibenny: Meg tudnád mondani, hogy azon belül hol?
ForRedGlory: Szerinted azokat nem néztem már végig? OMG
-
Iomega
addikt
válasz
ForRedGlory #4756 üzenetére
A TPU tok is kiváló, nekem bevált.
-
Piwi
veterán
válasz
ForRedGlory #4490 üzenetére
Nem izgalmasabb úgy?
-
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory #4490 üzenetére
mert a dráma az menő ebben a topicban
itt mindenki mindent túldramatizál
-
zelma
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4457 üzenetére
Nekem is ok, engedi letölteni.
-
zelma
aktív tag
válasz
Ok, de a note everything-nek is van ingyenes verziója. Írtam is korábban.
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory #4460 üzenetére
Picit tartottam tőle. De mintha teljesen más lenne a kijelző / keret színösszhang. Marad . Pont.
-
R2D20208
addikt
válasz
Lehet csak írja, de letölthető. Csak ránéztem. Megnézem majd.
Amúgy így egy nap után. Nagyon bejön a White. Nem gondoltam volna. Kap majd egy rácsos gagyi fekete tokot, és imádni fogom. Kellemes csalódás a White
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory #4455 üzenetére
-
zelma
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4451 üzenetére
Az Elecont viszont tud magyarul.
Ha jó jegyzet program kell, akkor pedig ezt ajánlom.
Tud magyarul, van ingyenes verziója, sőt a Galaxy Note-hoz hasonlóan lehet kézzel vagy stylussal írni a képernyőre.
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory #4451 üzenetére
Nekem Market erre azt irja, az eszkoz nem kompatilibis ezzel az el
emmel. -
zelma
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4449 üzenetére
Nekem mondod?
Amióta a teló megvan, azóta használom ezt is. Nem találtam jobbat eddig ennél. Az különösen bejön, hogy a stausbaron is meg tud jeleníteni információkat. -
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory #4318 üzenetére
olvasd el mit írt be korábban a mod
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory #4233 üzenetére
Még nem tudom, még sztem nem is volt a kezemben fehér. Aztán lehet hozzák, és tetszeni is fog . Ha nem, tök jó fekete Carbon stb skinek vannak rá. Majdkiderül.
-
válasz
ForRedGlory #4024 üzenetére
Jól van, akkor már ketten vagyunk akinek tetszik, már megijedtem, hogy csak egyedül én vagyok ilyen "lúzer"
-
znagy69
őstag
válasz
Egyetértek Veled, csak nekem nem tetszik, nem tudom megszokni. Arról nem beszélve, hogy a widgetek nem mennek, bár én nem tudom megvenni. Lehet kell egy kis idő mire kiforr.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Amiket én írtam kritikailag az előbb, azok a te használati módodat nem zavarják?
-
knyitogato
őstag
válasz
ForRedGlory #3426 üzenetére
Meg fogják oldani, mindamellett számomra mindennapi használatra annyira tökéletes az S2, hogy saját magukat lesz nehéz inkább überelni.
-
ERPY
őstag
válasz
ForRedGlory #3389 üzenetére
Kipróbám az origot, és tényleg nem megy nekem sem. Bár én minden ilyent weboldalról nézek meg.
-
Richard!
addikt
válasz
ForRedGlory #3381 üzenetére
nem minden telefon egyforma...
-
ERPY
őstag
válasz
ForRedGlory #3381 üzenetére
Érdekes. Nekem 192-n van, de van aki 160-on használja. Mondjuk azon még nem próbáltam, a 192 nekem tökéletes. Csak dpi állítás után kell egy moddolt market, mert sok appra azt írja hogy nem kompatibilis. Ezt a problémát orvosolja. Meg a tárcsázóbol is, mert az is összemegy.
-
Richard!
addikt
válasz
ForRedGlory #3378 üzenetére
nekem 220-nál homályosabb lett...
megy vissza a kettőnegyven -
Richard!
addikt
válasz
ForRedGlory #3374 üzenetére
SGS2-ben ha DPI-t átállítjátok 240-ről mondjuk 220-ra, már sokkal élesebb lesz a kép, meg minden egyéb. Érdemes kipróbálni.
és ezt hol lehet beállítani??
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory #3374 üzenetére
Rendben Glory. Tudok veled nem vitázunk. Igazad van.
(#3373) WaterWave
-
válasz
ForRedGlory #2200 üzenetére
SE launcher
C.Brigante-Gyorsabb voltál
-
C.Brigante
veterán
válasz
ForRedGlory #2200 üzenetére
valaki nem tud egy qrva SE launcher apk-t? (Sony Ericsson)
de írnak rá xperia launchert is.. -
djapor96
senior tag
válasz
ForRedGlory #2178 üzenetére
Nem, volt itt már valaki 3-4 hónapja hasonló problémával.... ott a telefon rész ment és mobilnet nem.... aztán kiderült, hogy IMEI tiltásos....
Ja.....itt is ez van..... előfordulhat, hogy csak a tiltás a gond..... milyen bizniszt lehetne csinálni a lezúzott S2-esek /efs kereskedéséből.....
)
-
válasz
ForRedGlory #2172 üzenetére
na, erre most mit mondjon az ember?!?!
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #1220 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest